Ex Pracownik07.01.2019 22:09
Całkowicie zgadzam się z KAŻDYM komentarzem zamieszczonym poniżej. Nie wiem czy można jeszcze cokolwiek tu dodać, ale spróbuję. Naprawdę nie polecam NIKOMU marnowania tam swojego czasu - nawet na rozmowę kwalifikacyjną,(usunięte przez administratora)
W firmie panuje ogromna rotacja. (usunięte przez administratora)
Właściciele mają ogromne aspiracje - sami mianują się Polskim Cartierem i Tiffany i chcą podbić rynek biżuterii w Polsce, ale po pierwsze ich projekty niczym się nie wyróżniają,(usunięte przez administratora) a do tego nie mają poczucia estetyki, które nierozerwalnie łączy się z tego typu biznesem. Coś by chcieli, ale nie wiedzą co i jak. Chaos.
Jeżeli ktoś jest przyzwyczajony do pracy w profesjonalnym środowisku, gdzie działa się wedle ustalonego planu i szanuje się swój czas to może przeżyć szok życia, bo to jak funkcjonuje firma jest tego całkowitym zaprzeczeniem. Najprostsze rzeczy ustala się tygodniami, a potem ich realizacja albo trwa wieki, albo w ogóle nie dochodzi do skutku, bo osoby, które tam są najzwyczajniej nie znają się na rzeczy. Wszystkie osoby, które przewinęły się przez tę firmę, a były profesjonalistami, już tam dawno nie pracuj(usunięte przez administratora)