Opinie o Handle Service Sp. z o.o. w Toruń

Poniżej przeczytasz opinie obecnych i byłych pracowników o firmie Handle Service Sp. z o.o.. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Handle Service Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Naprawa i konserwacja maszyn

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Handle Service Sp. z o.o. w Toruń

Mariusz Nowy wpis

Dzień dobry Mam pytanie czy potrzebują Państwo do pracy technologa

Pytanie Nowy wpis

Czy w Handle Service Sp. z o.o. pracuje się na open space?

Na stronie Praca.gov.pl pojawiła się oferta pracy w Handle Service Sp. z o.o. jako Pracownik Biurowy. Ktoś z Was będzie aplikował?

Händle Service Sp. z o. o. Nowy wpis
@Administrator

Ogłoszenie jest nadal aktualne. Zapraszamy do aplikowania (usunięte przez administratora)

Jaki dress code obowiązuje w Handle Service Sp. z o.o.?

Qaz

Nie ma dress code.

Iwona
@Qaz

A ubranie robocze się dostaje, jeśli już temat ubioru się pojawił? :)))

@Iwona

Pani Iwono, tak, pracownicy dostają ubrania robocze.

Izabela Nowy wpis
@Händle Service Sp. z o. o.

jedno na jaki okres czasu ?

Jak przebiegła Twoja rozmowa kwalifikacyjna w firmie Handle Service Sp. z o.o.? Napisz o swoich odczuciach ze spotkania. Czy coś Cię zaskoczyło w oferowanych warunkach współpracy? Opowiedz nam o tym.
logo firmy Monter pokrowców termoizolacyjnych
Uno foods
(151 opinii)
Aplikuj na wiele ofert

Händle Service Sp. z o. o.

Interwencja w sprawie płatności p. Szczęśniaka nigdy nie miała miejsca

Nie polecam współpracy z tą firmą z uwagi na nieterminowe płatności . Po wykonaniu usługi prezes próbuje skorygować wcześniej ustaloną wartość !!!!! Na chwile obecną prawie dwa miesiące zaległości i nie widzę żadnych prób rozliczenia . Zdecydowanie odradzam współpracę.

@Marcin

Panie Marcinie jest nam niezmiernie przykro, że takie odniósł Pan wrażenie. Otrzymaliśmy od Pana fakturę za usługę oraz prośbę o zapłatę na inny rachunek bankowy niż wskazany na fakturze. Poprosiliśmy Pana tylko o wystawienie korekty lub noty korygującej z rzeczonym przez Pana numerem konta. Dokument od Pana otrzymaliśmy, ale jak Pan wspomniał po prawie dwóch miesiącach.

Czy firma Handle Service Sp. z o.o. udziela pożyczek pracowniczych? Na jakie dodatkowe wsparcie może liczyć pracownik?

@Pytanie

Nie ma pożyczek pracowniczych. Jest możliwość płatnych nadgodzin dla pracowników produkcji. Biuro nie pracuje w nadgodzinach.

Kamil
@Nn

A czy do podstawy są tu też dodawane jakieś premie i bonusy? I czy pracownicy Handle Service mogą liczyć na jakieś dodatki pozapłacowe jak np prywatna opieka medyczna? Jak to tu wygląda?

@Kamil

Jest pakiet medyczny. Dodatkowo Multisport (częściowo płatny). Premia roczna po przepracowaniu pełnych dwóch lat kalendarzowych. Czasem premia miesięczna dla pracowników produkcyjnych.

Kamil
@Nn

A jak prezentuje się atmosfera w Handle Service? Czy pracownicy dobrze ze sobą współpracują? Pojawiają się jakieś spięcia, czy raczej nie? :) Chciałbym się dowiedzieć czegoś na ten temat, więc liczę na odpowiedź! :)

Xyz
@Kamil

Pracownicy generalnie dogadują się ze sobą. Atmosfera pracy bywa napięta i nieprzyjemna. Spięcia są na poziomie produkcja / kierownictwo.

Hades

Śmiech na sali. Chłopaki są spoko jest pare dupowłazów ale to norma w każdej firmie. Robercik prezes to zwykły Volksdeutsche w najgorszym wydaniu. Dla niego jesteś nikim. Słodkie słowka a za plecami sztylet z napisem Blut und Ehre. Kierownik i serwisant szkoda strzępić języka. Po latach pracy nabawiłem się tylko cieśni nadgarstka w lewej ręce i choroby wibracyjnej. Kasa nieadekwatna do wykonywanej pracy. Poza tym to pierwsza firma w której zaniżono mi wypłatę. Skuruwysyństwo i wyzysk w najczystrzym wydaniu. Omijać szerokim łukiem, chyba że potraficie dobrze (usunięte przez administratora) lizać górze i sadyfakcjonuje was niska płaca.

Magda
@Hades

Pracuje pan z w biurze czy na produkcji ?

@Magda

W biurze jest chyba 5-6 osób - kierownik, technolog, serwisant i dwie panie w biurze.

nick

Słowa motywujące od prezesa: SZYBCIEJ, ZA WOLNO, ZA MAŁO. Brak pozytywnego słowa od prezesa. tylko poniża ludzi i traktuje z góry. jedyne pozytywne osoby w firmie to PAN S. z produkcji i kierownik

JPbochun
@nick

Kierownika już nie ma niestety bo prezes go zwolnił. Ogólnie ludzie są tam wszyscy w porządku oprócz bochuna. Dla wszystkich nowych jak przychodzicie robić to za nic nie dajcie się (usunięte przez administratora) w pracę z bochunem (usunięte przez administratora) jakich mało

Łukasz
@JPbochun

Zgadzam się co do bochuna mam niestety przykrość z nim robić strasznie dziwny człowiek

Magda
@nick

Czy pracujesz w biurze czy na produkcji? Poszukaj asystentki prezesa I nie wiem czy aplikować. Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam

Helena

Ktoś wie, czy do Handle jest nabór serwisantów, tokarzy lub na zbliżone stanowiska? Nie widać aktualnych ogłoszeń w sieci. Był tu też kiedyś wpis o płaceniu "szkodliwego" za wdychanie pyłu, ale nie zrozumiałam z tamtej opinii, czy jest ten dodatek w firmie, czy nie. Będę wdzięczna za odpis.

@Helena

Poszukiwali / poszukują na stanowisko ślusarz-spawacz

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Handle Service Sp. z o.o.?

Ms
@Pytanie

Nie ma spotkań integracyjnych. Bywa wigilia firmowa.

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Handle Service Sp. z o.o.? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?

xyz

zazwyczaj jest dzień wolny

Omg

Nie polecam (usunięte przez administratora) brak szacunku dla ludzi przez robercika

Dominika
@Omg

Następnym razem proszę pamiętaj o tym, że na forum publicznym raczej unikamy posługiwania się danymi personalnymi (RODO). Brak szacunku na linii pracodawca - pracownik to rzeczywiście ogromny problem. A jak wyglądają pozostałe aspekty związane z pracą w Handle Service? Jak zarobki?

xxl

Dobre sobie ale co płaci szkodliwe za (usunięte przez administratora) w płucach , na święta coś daliście płaci tym co mają plecaki więcej od tych z ulicy to się też tycz rozdzielania pracy. Kierownik ma wiedzę 0

Stella

Firma płaci więc wymaga dobrej pracy i nie mylcie tego z brakiem szacunku do nas.

wol

Firma i większość załogi to kolesiostwo . bardzo duża rotacja nie polecamy.

olnu

Sama prawda pracownik jest tam niczym ciuchy rozdarte Hałas i totalne zapylenie Szef to jakiś koszmar popedzanie byle szybciej.Kierownictwo tez daje wiele do życzenia.

Robson

Odradzam prace w tej firmie (usunięte przez administratora) to malo powiedziane .liczy się ile razy byłeś w toalecie panuje totalny (usunięte przez administratora) sprząta się tylko na wizyty jak ktoś z centrali z Niemiec przyjeżdża .Szef traktuje ludzi jak GUWNO (usunięte przez administratora) bezczelny (usunięte przez administratora) brak jaki kolwiek dodatków za pracę .Rekrutację tez kilka agencję pracy obiecują a potem (usunięte przez administratora) wielki ludzie zwalniają się z miesiąca na mięsiac.

Zostaw merytoryczną opinię o Handle Service Sp. z o.o. - Toruń

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Handle Service Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Handle Service Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Handle Service Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Handle Service Sp. z o.o.
1/5 Na podstawie 4 ocen.
  • Hallera 127
    87-100 Toruń
  • NIP: 9562113843 REGON: 871690272 KRS: 0000179985
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 634 470
  2. Pracuj.pl 3 137 130
  3. LinkedIn 3 035 232
  4. Olx.pl 2 564 298
Handle Service Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii