4.2/5

• Nasze wartości
  • Nasze marki
  • Dlaczego my?
  • Jak wygląda rekrutacja?
  • Częste pytania (FAQ)

Nasze wartości

Nasze marki

Dlaczego my?

Jak wygląda rekrutacja?

Częste pytania (FAQ)

• Ciechanów

5. Opinie o Yango Sp. z o.o.

Opinie o Yango Warszawa

Nie przegap nowości o Yango Sp. z o.o.!

Stefania

20.04.2020 18:01

Czy firma szuka ludzi do logistyki ? Firma mieści sie w Michałowicach czy Warszawie?

21.04.2020 09:44

Nasza firma obecnie szuka pracownika na stanowisko Specjalista ds zakupów i logistyki. Biuro mieści się w Opacz Kolonia.
    Technolog

15.04.2020 15:32

Pracuję na stanowisku technologa. Praca ciekawa i z perspektywami. Z pewnością brak monotonii. Każdy z Nas ma ogromny wpływ na firmę - wszystkie pomysły, nowe rozwiązania są brane pod uwagę i nic nie pozostaje bez komentarza. Czujesz, że masz duży wpływ na funkcjonowanie i rozwój firmy. Zespół zgrany i pozytywnie nastawiony. Wszystko utrzymane w przyjaznej i koleżeńskiej atmosferze, brak podziałów. Szefostwo traktuje pracowników jak kolegów z pracy a nie podwładnych. Duże możliwości rozwoju.
    Lena Kubat

03.03.2020 17:29

Pracuje obecnie od kilku miesięcy,praca spokojna,bezstresowa.Trzeba sie nauczyć kilku rzeczy,ale potem jest ok.Atmosfera bardzo fajna,pozytywni ludzie we wszystkich działach.Szefowie wyrozumiali,dbają o pracowników pod względem bezpieczeństwa i ich samopoczucia w pracy.Można wyjść godzinkę wcześniej,a potem np.odrobić.Nieprawdą jest,że jest to produkcja garażowa,budynek jak i wszystkie sprzęty są pod nadzorem sanepidu,jeśli coś się zużyje jest natychmiast wymieniane,a same suple są robione z zachowaniem wielu zasad higieny i bezpieczeństwa dla konsumentów.Komuś widocznie zabrakło wiedzy w temacie,żeby podkopać dołek.W firmie nie ma żadnego poganiania,praca nawet na produkcji jest samodzielna,z zaufaniem ze strony szefostwa.Ogólnie ludzie sami sobie wyrabiają normy,na których pracują i o ile ktoś się nie spodziewa "leżenia pod palmą" albo notorycznego przeglądania fejsa, to będzie ok i zdąży zrealizować zadania.Wypłaty zawsze terminowo.Praca pon-pt w 95%.Przerwa wliczona do czasu pracy.Dla początkujach zawsze wsparcie bardziej doświadczonych koleżanek.

Oferty pracy - Yango Sp. z o.o.

Kontroler jakości

Warszawa

Technolog Zakładu Produkcyjnego (k/m/n)

Opacz-Kolonia

20.11.2019 07:00

Jak teraz jest w przedsiębiorstwie Yango Sp. z o.o. w miejscowości Warszawa z stażem, bo nie ma wieści o pracy u nich i nie wiemy jak to wygląda na chwilę obecną, pomożecie?

27.02.2020 15:39

Produkcja odbywa się w zgodzie z normami Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP. Nie stosujemy GMO czy napromieniowywania, unikamy zbędnych dodatków i wypełniaczy. Ponad to wszystkie produkty Yango są zgłaszane do Głównego Inspektoratu Sanitarnego, tak samo jak wszystkie pomieszczenia, w których są przechowywane i produkowane nasze suplementy są sprawdzane i zatwierdzone przez GIS.
    marek

31.01.2020 21:16

Jakimi autami jeżdżą Przedstawiciele Handlowi w Yango?

27.02.2020 15:38

Przedstawiciele Handlowi w naszej firmie mają samochody służbowe różnych marek, są to leasingowane 3 letnie auta krajowe segmentu C, nabywane od krajowego lidera rynku wynajmu długoterminowego, z pełną dokumentacją i pewnym przebiegiem. Średni przebieg auta PH to 110 000 km. Do samochodu PH dostaje kartę paliwową na stacje Orlen i Bliska. Auta są serwisowane w większości warsztatów w Polsce dzięki umowie z firmą Inter Cars.
    on

04.12.2019 13:43

Byłem na rozmowie na stanowisko pracownika administracyjnego. Rozmowa bardzo miła, rzeczowa, właściciel bardzo dociekliwy i szczegółowy, Niestety nie otrzymałem, żadnej odpowiedzi o wyniku rekrutacji mimo, że o nią poprosiłem, również po kilku dniach ponowiłem zapytanie i nie otrzymałem ani informacji czy są zainteresowani czy nie lub czy rekrutacja się zakończyła. i to jest na minus.

13.01.2020 13:31

Szanowny Panie, po każdym spotkaniu rekrutacyjnym zawsze staramy się dać odpowiedz potencjalnemu kandydatowi o wyniku spotkania. Niestety w Pana przypadku zbiegło się to w czasie z bardzo przykra sprawą rodzinną osoby która Pana rekrutowała. Dlatego nie uzyskał Pan od nas odpowiedzi za co przepraszamy.

Kontakt - Yango Sp. z o.o.

Granitowa 3 lok. 14 02-681 Warszawa

Branża główna: Farmacja i suplementacja
    pan

21.11.2019 12:19

Duży plus u Pana z którym odbywałem rozmowę, poinformował po spotkaniu, że wybrali innego kandydata. Spotkanie było w knajpie, co bardzo mnie zdziwiło, może nie chcą pokazywać firmy? Warunki dla handlowca to ; najniższa krajowa jako podstawa, prowizja od sprzedanego produktu. Podobno ciężki rynek tym bardziej w terenie Warszawskim, dlatego przygotuj się, że przez pierwsze miesiące pracy zarobisz tyle co na waciki

13.01.2020 13:30

Szanowny Panie zawsze staramy się informować każdego z kandydatów o wyniku każdego spotkania tak aby nie trzymać go w niepewności. Odpowiadając na pytania odnośnie wynagrodzenia przedstawiciela handlowego opiera się ono głównie na prowizji, takie wynagrodzenie sięgać może nawet do 12000 zł brutto. Wszystko zależy od zaangażowania danej osoby. Rynek jest trudny, ale w każdy branży należy włożyć trochę wysiłku i zaangażowania, aby odnieść sukces i otrzymywać atrakcyjne wynagrodzenie.

Zostaw merytoryczną opinię o Yango Sp. z o.o.