Opinie o Polhouse Estate Development & Investment Sp. z o.o. w Warszawa

Branże: Budowa mieszkań i domów/budynków

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Polhouse Estate Development & Investment Sp. z o.o. w Warszawa

Aleksander Nowy wpis

To (usunięte przez administratora) sprzedali obligacje i nie płacą odsetek i nie wykupują obligacji.O kontakcie w tej sprawie nie ma mowy !!!

Ania Nowy wpis

Zostawiam kontakt do Pana z kancelarii, który prowadził mi sprawę o odzyskanie pieniędzy z obligacji. 881501751 to numer do niego. Mi pomogli

anonim Nowy wpis

Kasia Nowy wpis

Dzień dobry, ja czekam na zwrot od ponad roku. Czy są jakieś nowe informację?

Ola

Czy covid jakos wpłynął na tą firmę?

W jaki sposób weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Polhouse Estate Development & Investment Sp. z o.o.? Czy pracodawca zawsze powiadamia o wyniku rekrutacji?
Kasia

Od września 2019 czekam na odsetki. Wysłałam pismo. Dwa tygodnie temu wysłałam żądanie wykupu obligacji. Niestety kiepski czas bo nie ma komunikacji. Jak to się uspokoi, mam nadzieję że kwestia miesiąca, natychmiast podejmę kroki prawne. Jeśli ktoś ma podobne doświadczenia proszę o kontakt.

Aleksander
@Kasia

Jestem w identycznej sytuacji. A na moje pismo o wykupie obligacji, które dotarło do adresata 25.02.2020 brak jakiejkolwiek reakcji...

Jarek
@Kasia

Ja również czekam na odzew na złożone pismo o wykup obligacji. Niestety brak jakiejkolwiek reakcji. Czy u kogoś się coś zmieniło?

ANNA
@Kasia

Witam Moja sytuacja jest identyczna. Chciałabym dołączyć do pozwu zbiorowego. Czy wie pani może czy taki istnieje?

Iza
@ANNA

Mam taką samą sytuację . Nie płacą odsetek i nie odbierają listów.

Wiecie może czy w Polhouse Estate Development & Investment Sp. z o.o. szukają chętnych na staż?

Asia
@Pytanie

Czy udało się Pani uzyskać od firmy odpowiedź ? Jestem w bardzo podobnej sytuacji ci Pani.

Kasia
 Problem
@Asia

Niestety nie. Zatrudniłam firmę do odzyskania długu. niestety ona również przestała odbierać moje telefony i odpowiadać na maile.

ASIA
@Kasia

I jakie plany na odzyskanie zainwestowanych oszczędności? Może połączymy siły?

m

Osoby poszkodowane w związku z nabyciem obligacji zapraszam do kontakt: 519-105-869. Zajmuję się odzyskiwaniem utraconych pieniędzy poprzez postępowanie karne.

Marian

Ja czekam od października na odsetki i wykup obligacji. W związku z tym podjąłem kroki prawne

Walczący o swoje

Nie oddają pieniędzy z obligacji, twierdzą na różnych wpisach, że mają osiedle w Nigerii, w lecie wysyłali pisma, że jadą do Nigerii załatwić wszystkie sprawy. Od tego czasu cisza, chociaż spedający mi ten produkt mówił, że będzie lepiej. Nic kompletnie sę u nich nie dzieje, nie wiadomo nawet gdzie się mieszczą obecnie.

wkurzona

Podobnie jak p.(usunięte przez administratora), ja też już drugi miesiąc czekam na wykup obligacji. Chociaż niemal codziennie kontaktuję się z osobą z Polhouse, która mi te obligacje sprzedała, słyszę tylko wykrętne odpowiedzi, że pan Paweł, jedyna osoba upoważniona do podpisywania przelewów, a to miał udar, a to przechodzi badania lekarskie, i że już za 2-3 dni z pewnością pieniądze dostanę. I tak od dwóch miesięcy. Obawiam się, że ta inwestycja nigeryjska to jeden wielki przekręt. Wszystkim radzę - trzymajcie się z daleka od Polhouse!!!

Mikolaj

(usunięte przez administratora) już drugi miesiąc nie wypłacają pieniedzy z obligacji pomomo zapadłego terminu wykupu

Zostaw merytoryczną opinię o Polhouse Estate Development & Investment Sp. z o.o. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Polhouse Estate Development & Investment Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Polhouse Estate Development & Investment Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Polhouse Estate Development & Investment Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Polhouse Estate Development & Investment Sp. z o.o.
  • Jana Kasprowicza 45/47
    01-861 Warszawa