To (usunięte przez administratora) sprzedali obligacje i nie płacą odsetek i nie wykupują obligacji.O kontakcie w tej sprawie nie ma mowy !!!
Zostawiam kontakt do Pana z kancelarii, który prowadził mi sprawę o odzyskanie pieniędzy z obligacji. 881501751 to numer do niego. Mi pomogli
Dzień dobry, ja czekam na zwrot od ponad roku. Czy są jakieś nowe informację?
Czy covid jakos wpłynął na tą firmę?
Od września 2019 czekam na odsetki. Wysłałam pismo. Dwa tygodnie temu wysłałam żądanie wykupu obligacji. Niestety kiepski czas bo nie ma komunikacji. Jak to się uspokoi, mam nadzieję że kwestia miesiąca, natychmiast podejmę kroki prawne. Jeśli ktoś ma podobne doświadczenia proszę o kontakt.
Jestem w identycznej sytuacji. A na moje pismo o wykupie obligacji, które dotarło do adresata 25.02.2020 brak jakiejkolwiek reakcji...
Ja również czekam na odzew na złożone pismo o wykup obligacji. Niestety brak jakiejkolwiek reakcji. Czy u kogoś się coś zmieniło?
Wiecie może czy w Polhouse Estate Development & Investment Sp. z o.o. szukają chętnych na staż?
Czy udało się Pani uzyskać od firmy odpowiedź ? Jestem w bardzo podobnej sytuacji ci Pani.
Osoby poszkodowane w związku z nabyciem obligacji zapraszam do kontakt: 519-105-869. Zajmuję się odzyskiwaniem utraconych pieniędzy poprzez postępowanie karne.
Ja czekam od października na odsetki i wykup obligacji. W związku z tym podjąłem kroki prawne
Nie oddają pieniędzy z obligacji, twierdzą na różnych wpisach, że mają osiedle w Nigerii, w lecie wysyłali pisma, że jadą do Nigerii załatwić wszystkie sprawy. Od tego czasu cisza, chociaż spedający mi ten produkt mówił, że będzie lepiej. Nic kompletnie sę u nich nie dzieje, nie wiadomo nawet gdzie się mieszczą obecnie.
Podobnie jak p.(usunięte przez administratora), ja też już drugi miesiąc czekam na wykup obligacji. Chociaż niemal codziennie kontaktuję się z osobą z Polhouse, która mi te obligacje sprzedała, słyszę tylko wykrętne odpowiedzi, że pan Paweł, jedyna osoba upoważniona do podpisywania przelewów, a to miał udar, a to przechodzi badania lekarskie, i że już za 2-3 dni z pewnością pieniądze dostanę. I tak od dwóch miesięcy. Obawiam się, że ta inwestycja nigeryjska to jeden wielki przekręt. Wszystkim radzę - trzymajcie się z daleka od Polhouse!!!
(usunięte przez administratora) już drugi miesiąc nie wypłacają pieniedzy z obligacji pomomo zapadłego terminu wykupu
Jak się pracuje w Polhouse Estate Development & Investment Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Polhouse Estate Development & Investment Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Polhouse Estate Development & Investment Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!