Człowiek namieszał też w innej firmie. Pracownicy od 3 tygodni bez pensji. Obiecuje, Obiecuje......itd
Iza
21.08.2026 14:32
Matyjaszko ma wszędzie długi, niektóre możesz znaleźć na giełdach długów, ma też bogata katotekę karną i wyroki karne za wyłudzenia, kradzieże, przywłaszczenia, przemoc psychiczną i fizyczną, napaść, pobicia. Kolejne sprawy toczą się i również zakończą sie wyrokami karnymi, w tym bezwzględnym więzieniem. Zawsze działa na słupa. Wszystkim wierzycielom obiecuje najpierw niesamowite inwestycje, biznesym, zyski, później zwrot bo interes nie wyszedło - oczywiście nie z jego winy, tylko ktoś go oszukał, okradł, wykorzystał jego dobrą wolę itp opowieści z mchu i paproci, a nastepnie znika. Od swoich koleżków (jego pokroju) których okradł w imię przyjaźni i wspólnych pseudo bizesów już kilka razy dostał porządny łomot, a w szpitału miał drutowaną mordę też nie raz. Tam gdzie przebywa nakradnie i ucieka do innego miasta. Sądów, prokuratur i wierzycieli unika, tzn ucieka przed nimi, nie wierzcie mu to patologiczny, całkowicie zdemoralizowany kłamca, a tak po ludzki to cuchnące, przestepcze zero.
Renata
03.04.2025 21:47
Mam okazję przedstawić opinię pejoratywną panu Michałowi Aleksandrowi Matyjaszko, który (usunięte przez administratora) mnie wyłudzając pieniądze na wspólne przedsięwzięcie w Dubaju.
Nic co powiedział, nie było prawdą. Pieniędzy nie chce oddać. Kłamie mnie od końca sierpnia 2024 roku.
To jest (usunięte przez administratora)
Patrycja
29.04.2025 11:38
Michał matyjaszko to (usunięte przez administratora) który ukrywa się w Dubaju i myśli że policja go z tamtąd nie zabierze, ale spokojnie policja wszystko wie i w czerwcu najpóźniej go z tamtąd zabiorą. Pół Polski (usunięte przez administratora) nie płaci pieniędzy masarnią. Do kobiet podskakuje i udaje wielkiego kozaka, a do mężczyzny to się boi i leci na policję ????. Matka jego to wielka (usunięte przez administratora) widać jak wychowała synka, mamusia sprząta komuś domy, a udają wielkich bogaczy ????????. Michałku kiedy oddasz pieniążki połowie Polski? Spokojnie jak nie oddasz to i tak będziesz zmuszony, sprawy są już w sądzie, a do więzienia pójdziesz i tak. Także zamknij (usunięte przez administratora) i nie udawaj kozaka, bo każdy wie że nim nie jesteś. (usunięte przez administratora) do Dubajku bo co? Pieniążki się skończyły, a w Polsce nie masz życia. Siedź w norze i wyczekuj więzienia pizdo. Bo już jadą po ciebie i nie wymyślisz przekrętów???????? (usunięte przez administratora)