Najgorsza firma jaka istnieje, pani właścicielka (usunięte przez administratora) jakich mało.. ale poczekaj na początku taka idealna do pracownika, żeby za jakiś czas pokazać swoją prawdziwa twarz. Potrafi tak drzeć ryja, bo inaczej tego nie można nazwać, że słyszy cała Warszawa, nawet na ceremoniach beszta pracowników jak parobków, bierze od ludzi takie pieniądze bez wstydu żadnego, gdzie indziej zakłady mają lepsze standardy i mniej się u nich płaci a pracownikom płaci ochłapy, wstyd, do tego nie płaci nadgodzin a czasem z opóźnieniem. Już teraz wiadomo czemu tam ciągła jest rotacja pracowników, nikt nie wytrzymuje z wariatką.....Omijajcie ta prace szerokim łukiem!!!!!!!!!! NIE POLECAM !!!!!!!
Beszta ludzi? jak i za co? Myślę sobie że jak dobrze pracujesz to co się tutaj dowalić..
Magda
07.02.2026 08:55
Współpracuję ze Skrzydlatymi Aniołami nieprzerwanie od ponad roku w modelu B2B i rozliczam się na podstawie faktury. Warunki współpracy są jasno ustalone od początku i nie zmieniają się w trakcie. Płatności realizowane są zawsze terminowo, co daje realne poczucie bezpieczeństwa i stabilności.
Zakres obowiązków jest klarowny, a komunikacja w zespole rzeczowa i konkretna. W razie pytań lub wątpliwości można liczyć na rozmowę i bieżące wyjaśnienia. Firma działa w sposób uporządkowany, z dbałością o standardy i organizację pracy.
To branża wymagająca emocjonalnie, dlatego ważne jest wzajemne wsparcie i dobra współpraca zespołowa — i to faktycznie tutaj funkcjonuje. Po roku współpracy mogę powiedzieć, że to solidne i profesjonalne miejsce do długofalowej współpracy dla osób, które cenią jasne zasady i terminowe rozliczenia
Milena
09.02.2026 16:26
a możesz powiedzieć jak to finansowo wychodzi na B2B? Ciekawi mnie czy taki model się tutaj opłaca
Przychody i zysk Skrzydlate Anioły
799,8 tys
2020
2021
2022
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Przychody firmy w roku 2022 ustalono na 2 mln 296 tys. zł. Wyniki te wzrosły rok do roku o 15%. Ostateczny zysk brutto wyniósł 800 tys. zł.
Co myślicie o tych wynikach? Czy w firmie widać jakieś zmiany dzięki temu wzrostowi?
04.02.2026 09:10
Niestety nie mogę polecić tego pracodawcy. Byłam bardzo zawiedziona, ponieważ pierwsze wrażenia ze współpracy były bardzo pozytywne. Z czasem okazało się jednak, że problemem był (usunięte przez administratora)co powodowało poczucie braku stabilności po stronie pracowników.
Dodatkowo ocena pracy nie opierała się wyłącznie na kompetencjach i rzeczywistych efektach. W zespole istniała praktyka regularnego donoszenia oraz mijania się z prawdą przez część pracowników, która była tolerowana, a wręcz atrakcyjna dla przełożonej i miała realny wpływ na ocenę pracowników. Szkoda, że bardziej cenione były takie postawy niż rzetelna, uczciwa praca. Taki sposób zarządzania negatywnie wpływał na atmosferę i współpracę w zespole.
Hejka. jesteście w stanie wypisać więcej pozytywów z warunków pracy? bo jak na razie widzę duzo red flagów i zastanawiam się jak wygląda druga perspektywa bo jednak są tacy co jeszcze pracują
Milena
26.11.2025 16:12
No właśnie myślę ze jeśli jest tak zle z tym faworyzowaniem jak opisujecie to czas coś z tym zrobić. Przeciez wkrótce może wyjść tak ze nie będzie komu pracować
Adrianna
26.11.2025 19:08
Jak najbardziej, masz rację że nie będzie komu pracować, ale to nie jest problem pracowników tylko właścicielki firmy. Z pozytywnych kwestii: tak jak wcześniej pisałam, warunki pracy są w porządku. Skłamałabym gdybym powiedziała że warunki są złe. Ja miałam umowę o pracę, zapewnione wszystkie narzędzia do pracy, wypłatę która nie była najniższa krajową, poza tym do dyspozycji drobny socjal w postaci kawy czy herbaty. Odnośnie współpracy z Magdaleną Szymańską: jest to osoba o fajnym poczuciu humoru która robi niesamowite pierwsze wrażenie. Później jednak, gdyż już znajdujemy się na pokładzie tego statku, zauważamy to, o czym pisał mój przedmówca: właścicielka lubi znaleźć sobie pupilka, który według niej jest najfajniejszy i przymyka oko na jego niedociągnięcia. Ja jako osoba siedząca w biurze (obsługa klienta) nie odczułam jakiegoś faworyzowania lub dyskryminowania mojej osoby, jednak muszę przyznać że w czasie gdy tam pracowałam, Pani Magdalena bardzo źle i nieprofesjonalnie odnosiła się do osoby na stanowisku asystenta zarządu. Była to bardzo młoda osoba i wydaje mi się że Pani Magdalena poczuła, że ,,ma dziecko pod sobą’’ i niestety muszę przyznać że z bólem serca patrzyłam na pewne jej zachowania i teksty w stosunku do tej osoby. Odnoście pracowników do obsługi pogrzebów: ciężko mi się wypowiedzieć, ponieważ nie pracowałam z nimi ,,w terenie”, jednakże nawet w tym krótkim czasie kiedy przez chwilę byli w biurze, widziałam że niektórzy z nich są faworyzowani, a inni z kolei, hmmmm…. niestety wykorzystywani (np. praca w godzinach nadliczbowych które z tego co wiem, nie były za specjalnie wynagradzane lub odbierane w innym terminie)
23.11.2025 12:40
Fabek
24.11.2025 09:18
Dzięki to nie wiedziałem o tym braku jawności wynagrodzeń. Zgadzam sie ze to poważna praca ale jednak w samej atmosferze i podejściu też przyda sie jakaś równowaga. Nie próbowaliście o tym rozmawiać?
Adrianna
24.11.2025 09:29
W okresie w którym pracowałam miałam przyjemność pracować ze świetnymi ludźmi, którzy swoim nastawieniem bardzo poprawiali mi dzień. W tej chwili wiem, że skład się zmienił, pewne osoby odeszły same, a pewne zostały potraktowane podobnie jak ja - czyli postawione przed faktem dokonanym, że nie mają od dziś pracy. Właścicielka na początku jest bardzo miłą osobą i przez pierwsze pół roku bardzo dobrze się tam czułam. Jednak w sytuacji gdzie z dnia na dzień zostajesz po prostu wyrzucony, twoje życie zmienia się o 180 stopni i nie wiem ile czasu musi minąć, aby poukładać sobie pewne rzeczy w głowie. Ja niestety do tej pory odczuwam skutki tego wydarzenia, dlatego moje finalne odczucia do firmy i jej właścicielki są negatywne.
Zostaw merytoryczną opinię o Skrzydlate Anioły Sp. z o.o.