Moose Sp. z o.o. poszukuje pracownika na stanowisko Sprzedawca. Braliście udział w procesie rekrutacji i zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami!
Jeśli ktoś jest zainteresowany to właśnie firma Moose Sp. z o.o. rekrutuje na stanowisko Nauczyciel. Może ktoś planuje aplikować?
podobno kasa jest tu dobra a przynajmniej tak kiedyś pisali... co ogólnie firma oferuje osobom bez doświadczenia? mam na myśli stawki ale też pozostałe warunki, jak teraz wdrażają itp., jaki to daje efekt? sporo osób zaczynających swoją karierę odchodzi czy zostają na lata już?
Jak wygląda praca programisty Java w firmie Moose? Czy programiści mogą liczyć na pomoc bardziej doświadczonych kolegów? Czy te wszystkie benefity wymienione w ofercie pracy są prawdziwe? Jak z kursami i szkoleniami? Czy programiści nie chcą uciekać z firmy?
Hej, jako że jakiś czas temu jeszcze informowaliście o tym, że prowadzą rekrutację, to chciałam prosić o info, jak to obecnie wygląda. Jakaś praca teraz się znajdzie dla osoby z kilkuletnim doświadczeniem? Jestem sumienną osobą :)
Może ktoś ma wiedzę czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje i jakie są szanse na pracę?
Super ludzie i fajna atmosfera, szefostwo - z bardzo normalnym, ludzkim podejściem. Wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności.
Ja nie narzekam na płacę. Dla mnie liczy się to, ze kasa (nienajgorsza) jest zawsze na czas, na konto a nie pod stołem.
Widzę sporo pozytywów. Poszukują teraz kogoś do pracy? Myślicie że jest szansa się dostac?
Współpracujemy z nimi od trzech lat i żadnych zastrzeżeń nie ma.
Warto podjąć z nimi współpracę. Porządna firma, bardzo dobry kontakt, ogarnięci ludzie. Polecam!
Taka firma to teraz rzadkość. Bez żadnych bajerów - wyłożyli wszystko czego oczekują i jakie mają wymagania. Fakt, że roboty dużo, ale idzie się przyzwyczaić.
Współpraca którą mogę polecić!
Dobra firma do współpracy
Wszystko się zgadza, kasa na czas, warunki pracy OK
jak ktos ma troche doswiadczenia i chce sie dalej rozwijac to smialo moze tutaj startowac
polecam
W skali 1-10. Oceniam na 10. Świetna współpraca!
Firma z dużą wiedzą i doświadczeniem. Doradztwo na najwyższym poziomie.
Nie ma jakiegoś wydzwaniania i mailowania oporowo, ale konkretny konktakt z dopełnieniem wszystkich szczegółów
polecam
Jak się pracuje w Moose Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Moose Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 44.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Moose Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 40, z czego 37 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!