Aurelis

• Więcławice Dworskie
  • Boleń
  • Książniczki

3. Opinie o pracodawcach Michałowice
  5. Opinie o Aurelis Sp. z o.o.

Opinie o Aurelis Michałowice

Kontakt - Aurelis Sp. z o.o.

WARSZAWKA 53 32-091 Michałowice

Branża główna: Sprzedaż energii i gazu

Nie przegap nowości o Aurelis Sp. z o.o.!

Aurelis Sp. z o.o.

08.07.2026 16:41

Aurelis sp. z o.o. łączy doradztwo energetyczne z technologią AI i cyberbezpieczeństwem NIS2
    Rynek energii zmienia się szybciej niż kiedykolwiek wcześniej. Rosnąca zmienność cen, nowe wymagania regulacyjne oraz coraz większe zagrożenia cyfrowe sprawiają, że firmy i instytucje potrzebują partnera, który łączy doświadczenie, technologię i bezpieczeństwo.
    Aurelis sp. z o.o. tworzy nowoczesny model doradztwa energetycznego, wykorzystując zaawansowaną analizę danych, sztuczną inteligencję oraz rozwiązania wspierające organizacje w przygotowaniu do wymagań dyrektywy NIS2.
    Analizujemy faktury energetyczne, budujemy indywidualne profile zużycia oraz wykorzystujemy inteligentne modele prognozowania, które pomagają przewidywać kierunki zmian cen energii. W naszych analizach uwzględniamy m.in. trendy rynkowe, warunki pogodowe, sytuację geopolityczną oraz zdarzenia mogące wpływać na rynek energetyczny.
    Jednocześnie wspieramy przedsiębiorstwa i instytucje w obszarze cyberbezpieczeństwa, pomagając zwiększać odporność organizacji oraz przygotować się do nowych wymagań związanych z ochroną infrastruktury i danych.
    W Aurelis wierzymy, że przyszłość energetyki wymaga połączenia wiedzy ekspertów, technologii AI i świadomego zarządzania ryzykiem. Dlatego tworzymy rozwiązania, które pozwalają naszym klientom lepiej kontrolować koszty, zwiększać bezpieczeństwo i podejmować decyzje oparte na danych.
    Aurelis sp. z o.o. — inteligentna energia, bezpieczna przyszłość.
    Speculatio

16.09.2025 10:51

Asystent AI

Firma szukała specjalisty ds. obrotu energią i gazem, oferując pensję od 5 tys. do aż 40 tys. brutto miesięcznie. Wymagane było prawo jazdy i chęć uczenia się, mile widziane doświadczenie w handlu. Możliwy szybki awans, wysokie prowizje i pełne wdrożenie od doświadczonych mentorów. Kto pracował w takim systemie wynagrodzeń i wie, czy te 40 tys. to realna opcja? Ile faktycznie można było wyciągnąć miesięcznie na tym stanowisku i czy wsparcie mentora się sprawdzało w praktyce?
    #SpecjalistaDsReklamy

Zostaw merytoryczną opinię o Aurelis Sp. z o.o.

Oferty pracy - Aurelis Sp. z o.o.

PRACOWNIK BUDOWLANY

Aurelis Sp. z o.o.