Aurelis Sp. z o.o.
08.07.2026 16:41
Aurelis sp. z o.o. łączy doradztwo energetyczne z technologią AI i cyberbezpieczeństwem NIS2 Rynek energii zmienia się szybciej niż kiedykolwiek wcześniej. Rosnąca zmienność cen, nowe wymagania regulacyjne oraz coraz większe zagrożenia cyfrowe sprawiają, że firmy i instytucje potrzebują partnera, który łączy doświadczenie, technologię i bezpieczeństwo. Aurelis sp. z o.o. tworzy nowoczesny model doradztwa energetycznego, wykorzystując zaawansowaną analizę danych, sztuczną inteligencję oraz rozwiązania wspierające organizacje w przygotowaniu do wymagań dyrektywy NIS2. Analizujemy faktury energetyczne, budujemy indywidualne profile zużycia oraz wykorzystujemy inteligentne modele prognozowania, które pomagają przewidywać kierunki zmian cen energii. W naszych analizach uwzględniamy m.in. trendy rynkowe, warunki pogodowe, sytuację geopolityczną oraz zdarzenia mogące wpływać na rynek energetyczny. Jednocześnie wspieramy przedsiębiorstwa i instytucje w obszarze cyberbezpieczeństwa, pomagając zwiększać odporność organizacji oraz przygotować się do nowych wymagań związanych z ochroną infrastruktury i danych. W Aurelis wierzymy, że przyszłość energetyki wymaga połączenia wiedzy ekspertów, technologii AI i świadomego zarządzania ryzykiem. Dlatego tworzymy rozwiązania, które pozwalają naszym klientom lepiej kontrolować koszty, zwiększać bezpieczeństwo i podejmować decyzje oparte na danych. Aurelis sp. z o.o. — inteligentna energia, bezpieczna przyszłość.
Speculatio
16.09.2025 10:51
Asystent AI
Firma szukała specjalisty ds. obrotu energią i gazem, oferując pensję od 5 tys. do aż 40 tys. brutto miesięcznie. Wymagane było prawo jazdy i chęć uczenia się, mile widziane doświadczenie w handlu. Możliwy szybki awans, wysokie prowizje i pełne wdrożenie od doświadczonych mentorów.
Kto pracował w takim systemie wynagrodzeń i wie, czy te 40 tys. to realna opcja? Ile faktycznie można było wyciągnąć miesięcznie na tym stanowisku i czy wsparcie mentora się sprawdzało w praktyce?