Witam.
Mam nadzieję, że Administracja dopuści owy post do publikacji . Z góry bardzo proszę o publikację.
Piszę tego posta z pozycji byłego pracownika i naprawdę ostrzegam przed firmą Native Apartments .
Na początku współpraca wydaje się być ok natomiast po jakimś czasie zwalniają Cię bez informacji jak i podania powodu totalny brak szacunku i brak profesjonalnego podejścia.
W tej firmie najważniejsze zdanie ma Pani „główna pokojowa”, która focus ma .. w sumie nie wiem na co. Naprawdę. Przychodzisz robisz swoje a nawet więcej zamiast docenić i szukać sposobu na rozwiązanie problemu jeśli takowe się zdarzają- ona decyduje o zwolnieniu Cię . ????Zgłaszając ogromne zaniedbania w apartamentach z intencją polepszania jakości świadczonych usług zwłaszcza w kwestii czystości ona chyba odbiera jako konkurencję i jedynie na co przychodzi jej pomysł to Ci podziękować bez słowa????
Jeśli masz doświadczenie, chce Ci się pracować i umiesz to stanowczo nie jest to miejsce dla Ciebie!
Przytoczę ostatni dzień pracy w tej firmie.
Odwaliłam naprawdę kawał dobrej roboty , podoczyszałam miejsca, na które ani główna pokojowa ani inne Panie sprzątające „nie miały czasu”, mając na uwadze, że owe mieszkanie może max miesiąc było dopuszczone dla użytku gości wynajmujących na najem krótkoterminowy. Z doświadczenia wiem, że nim się oddaje mieszkanie do użytku dla gości - mieszkanie się doczyszcza na glanc i nie masz na to jednego dnia a kilka. I teraz pytanie co Panie, które szykowały mieszkanie do użytku robiły przez te parę dni ??!! Zdjęcie wrzucam do wglądu. Wrzucę też zdjęcia PRZED i PO moim dniu pracy tego właśnie dnia .
A wiecie co jest najgorsze ?? Że NIE DOSTAŁAM WYPŁATY za ten dzień. To jest zwyczajne (usunięte przez administratora)i nie boję się użyć tych słów. Tak się nie robi, zwłaszcza, że pracowałam uczciwie, na własnych środkach i sprzętach, nie oczekując niczego extra za to. Niejednokrotnie poświęcając swoje zdrowie . Bo jak się za coś biorę to na 120%!
Nie wiem jakie założenie ma firma szukając pracowników ale napewno nie na jakość i umiejętność pracy.
Strasznie jest to przykre ale myślę,że o takich miejscach gdzie Cię nie uczciwie traktują należy nagłaśniać !
Uważajcie drogie Panie .
Jeśli już zdecydujesz o pracy w tym miejscu to pilnuj rozliczeń, nie rób więcej niż pozostałe Panie , o(usunięte przez administratora)to może jakoś na dłużej tam zagrzejesz miejsca aczkolwiek domniemam, że to też nie da Ci gwarancji bo Pani „główna pokojowa” przyjdzie na kontrol zgłaszając mnóstwo nie doróbek ona weźmie kasę za „poprawy” a Ty czas wygrałaś na loterii ????