Większość opinii niestety prawdziwa. Żadnych możliwości rozwoju, stała (niska pensja), brak podwyżek czy premii. Jedyny bonus to opieka medyczna i paczki świąteczne, ale jak już ktoś wspomniał, w postaci produktów wybieranych z asortymentu firmy (ile można?). Ludzie i atmosfera była fajna, ale firma bez przyszłość. Produkty ciągle te same tylko sprzedawane coraz drożej. Pleśń, stęchlizna i stare produkty na magazynie ze wzorami, które wyszły z mody 20 lat temu. Jeszcze dziwi Prezesa, że nikt nie chce tego kupować :D nie ma produktów, a jak są nowe to mało i za rzadko. ps. Hitem są pojedyncze osoby, które w sumie nie wiem co robią w firmie - najlepiej nogi na stole i gra na laptopie + panika jak ktoś wchodzi, że to Prezes hah
Ta niska pensja to dokładnie ile? Fajnie byłoby wiedzieć, co masz precyzyjnie na myśli, bo wymogi to każdy ma swoje. Dla jednego będzie okej dla innego nie, życie.
Czy można liczyć w Semi Line Group Sp. z o.o. na prywatną opiekę medyczną?
A powiedzcie mi. Na dzień dzisiejszy przy tych warunkach finansowych, które w każdym wątku podkreślacie to ile osób teraz tu pracuje mimo wszystko i jaki jest ich średni staż pracy? Niektórym jakaś pozostała część warunków zatrudnienia odpowiada i siedzą?
Pracownik nie jest szanowany w tej firmie. Jego zdanie się nie liczy. Nie warto się tu zatrudniać. Brak komunikacji w firmie z szefem .zamiast porozmawiać temat przemilczany.
widzę, że już nie pracujesz, pytanie tylko na jaki konkretnie okres przypada ta opinia? ciekawa też jestem ile osób obecne tutaj pracuje i na jakich warunkach. pisali o braku premii i zarobkach rzędu 3 tys, dalej takie wychodzą? i co ze świętami, można liczyć chociaż na jakąś paczkę?
Ta opinia jest świeża jak bułki z piekarni. Tyle pracuje na ile chcą zaoszczędzić. Jak ktoś odejdzie to niekoniecznie kogoś trzeba zatrudniać nowego na to stanowisko. Na słabych warunkach, premi nie ma. Zarobki takie same od lat, a inflacja nie jest powodem do podwyżki. Hahah paczkę? , jedynie produkty z tej firmy, które nikomu niczemu nie służą. I co roku trzeba na siłę brać coś. Niektórzy nawet nie biorą bo nie potrzebują plecaka czy portfela kolejnego .
a to nie można chociaż ekwiwalentu pieniężnego? ile taki plecak może kosztować? No to z tą inflacją troszkę szkoda a co do tej rotacji to sugerujesz, że mniej ludzi tu po prostu zaczyna pracować i nie trzeba więcej?
Czy można liczyć w Semi Line Group Sp. z o.o. na prywatną opiekę medyczną?
Czy poza prywatną opieką medyczną są jeszcze jakieś dodatki do pensji podstawowej, którą oferuje firma Semi Line Group? Mam tu na myśli ewentualne dodatki finansowe takie jak premie bądź nagrody. Daj znać, proszę, jak to wygląda.
Jeśli chodzi o zarobki to może handlowcy mają dobrze, reszta to bida z nędzą. Ale słyszałem, że podobno nowi pracownicy mają lepiej niż starzy więc może warto próbować. Atmosfera była w miarę, jakieś integracje raz do roku, spoko ludzie. Rozwój raczej niemożliwy to wbrew pozorom nie jest duża firma. Szkoda, że szefostwo nie docenia starych, sprawdzonych i zaufanych pracowników, Pewnie bym tam został ale jak pensja zatrzymała się na poziomie PRL, podwyżki wyproszone raz na 5 lat 200 zł brutto i jeszcze trzeba uzasadnić z jakiej racji to musiałem podziękować.
Co to znaczy bida z nędza dla ciebie? Dla jednego będzie mało a dls innego dużo dlatego trzeba pisać KONKRETNIE :D

Klient: zamówiłam walizkę na kółkach w dobrej cenie. Dostawę zrealizowano już następnego dnia. ale pomylono rozmiar walizki. Po telefonicznym kontakcie z działem sprzedaży udało się sprawę "odkręcić", co oczywiście wymagało trochę czasu. Pan Marek z dz. sprzedaży wykazał się operatywnością i kulturą osobistą. Widać, że rozumie co to wizerunek firmy. Sprawa zakończyła się pomyślnie i jestem zadowolona z zakupu. Elżbieta
Dziękujemy za miłą opinię, ale mam na imię Piotrek. Nazwisko mogło Panią delikatnie zmylić :) Pozdrawiam serdecznie
Cześć, w wątku wcześniej wyczytałam, że w Semi Line Group można liczyć na prywatną opiekę medyczną. Chciałabym zapytać czy jest ona w całości pokrywana przez pracodawcę czy może się coś za nią dopłaca? :) I czy można dołączyć do niej swoją rodzinę?
Tak jest opieka Medicover w ramach pakietu i płaci pracodawca w całości. Ale jak chce się dopisać jeszcze rodzinę to juz samemu trzeba dopłacać.
Dziękuję za odpowiedź. A wiesz może jaki to jest koszt? I jaki pakiet obowiązuje pracownika? Czy jest podstawowy czy może jakiś obszerniejszy?
Doszły mnie słuchy że 5 osób odeszło w kwietniu. Co tam się dzieje że tak ludzie uciekają?
Czyli macie kawę i herbatę pracownicza ?
Czyli multisporta nie ma, a jakieś inne dodatki?
Zastanawia mnie, jak wyglądają opcje zatrudnienia w Semi Line Group dla osób, które nie posiadają jeszcze doświadczenia w pracy. Czy są jakieś oferty dla osób, które dopiero planują rozpocząć karierę zawodową, niewymagające kwalifikacji?
@odpowiedź a macie multisporta?
Niestety wszystkie negatywne opinie o tej firmie to prawda! Wyzysk, niekompetencje widać gołym okiem! Szkoda straconego czasu i nerwów, nieszanowanie pracownika na porządku dziennym.
O co dokładnie chodzi z ich systemem zarządzania? Powiesz jak to wygląda w praktyce?
wszystkie opinie- niestety, ale doskonale opisują funkcjonowanie w tej firmie. większość obowiązków, które przysługują na każde stanowisko sprowadza się do jednego wiodącego- robienie 'prywaty' Zarządu. Zero podwyżek, rozwoju- jednym słowem WEGETACJA
Opinia identyczna jak poprzednie, beton tfu żelbeton zarządzania. Niewolnictwo na szeroką skalę, uważając że zjadło się wszystkie rozumy. Wszystko potrafią, a pracownicy niepotrzebni. omijać z daleka :)
Jeżeli szukasz pracy w której jesteś od wszystkiego, nie oczekujesz podwyżek, biorąc urlop krzywo się na ciebie patrzą, nie masz żadnej możliwości awansu, żadnych premi, jesteś traktowany jak niewolnik a nie jako pracownik, to jest to idealna praca dla Ciebie. Firma utknęła w latach 90 i pomimo że stery przejęło młodsze pokolenie rodzinnej firmy to absolutne zero innowacyjności w zarządzaniu.
Beton zbrojony oraz ciągle tkwienie w latach 90-tych. Kiepska płaca i słaba atmosfera góry. Ludzie pracujący w firmie są bardzo spoko.
Jak wygląda oferta pracy u nich w przedsiębiorstwie Semi Line Group Sp. z o.o. w miejscowości Warszawa? Są jakieś nowe miejsca? Czekamy na aktualne informacje. Może pojawi się osoba aktualnie zatrudniona, bo nie wiemy jak obecnie jest u nich?
Jak się pracuje w Semi Line Group Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Semi Line Group Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.