Czy pracodawca Atena & HJW Sp. z o.o. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
05.03.2020 19:17
Pracowałam tam 3 lata i nie odbyło się żadne szkolenie oprócz RODO, żeby było śmiesznie w biurze na Hallera drukarka stała na korytarzu w miejscu dostępnym dla każdego. Wracając do szkoleń to oczywiście było obiecywane że jak się tylko pojawi to są jak najbardziej za ale jak doszło co do czego to i tak pani prezes nie pozwoliła oczywiście na własny koszt to można. Nie polecam tego pracodawcy, za grosze trzeba naprawdę zapierniczac i tak twierdzą że za wolno. Organizacja w firmie wiele daje do życzenia...
Michał Lech wspólnik ATENA&HJW
08.04.2020 14:09
Dzień dobry.
Odpowiadam, jako wspólnik spółki ATENA & HJW Sp. z o.o. w kwestii szkoleń, ponieważ zawarte tu informacje są po prostu niezgodne z rzeczywistością.
Przykładowo podaję szkolenia z 2019 r., w których uczestniczyli nasi pracownicy:
1. "Sztuka prowadzenia zebrań Wspólnot Mieszkaniowych, czyli jak mówić do ludzi i do rzeczy?"- 17.01.2019 r. Wykładowca- Grażyna Białopiotrowicz Trener biznesu, trener rozwoju osobistego oraz umiejętności interpersonalnych, specjalista w zakresie marketingu politycznego i kreowania wizerunku.
2. "Proces inwestycyjny w świetle najnowszych zmian ustawy Prawo budowlane" - 23.05.2019 r. wykładowca Agnieszka Znamiec - Naczelnik Wydziału Orzecznictwa Administracyjnego w Dolnośląskim Wojewódzkim Inspektoracie Nadzoru Budowlanego.
3. "Najnowsze zmiany w podatkach w 2019 i 2020 r." - 28.10.2019 r. wykładowca- Beata Kamińska, wieloletni pracownik organów podatkowych. Od 2009 r. partner w Kancelarii Doradców Podatkowych Kamińska Żyrek i Partnerzy S.p.
4. "Wykorzystanie nowoczesnej wiedzy o mózgu w codziennej pracy lidera" - 28.11.2019 r. wykładowca Grażyna Białopiotrowicz.
5. "Świadome zarządzanie sobą i przewodzenie ludziom" - 6-7.06.2019r.; wykładowca: Joanna Sosnowska
6. Szkolenie dotyczące wdrożenia "Polityki ochrony danych osobowych" i "Instrukcji zarządzania systemem informatycznym" - kwiecień 2019, prowadzone przez radcę prawnego dr Katarzynę Schmidt-Kwiecińską
7. Szkolenia wstępne z zakresu BHP
Ponadto prowadzimy cykl wewnętrznych szkoleń dla nowych pracowników, obejmujący następujące szkolenia ogólne:
1. Podstawy prawne w zakresie zarządzania nieruchomościami Wspólnot Mieszkaniowych
2. IT i bezpieczeństwo
3. Organizacja firmy
4. Przygotowanie i przeprowadzanie zebrań ze WM
5. Zakres obowiązków pracownika
Następnie pracownicy pod opieką swoich przełożonych przechodzą dalsze wewnętrzne szkolenia specjalistyczne np. księgowi, szkolenia z zakresu księgowości, podatków, obsługi programu DOM-5 itp.
Zarząd wspólnoty mieszkaniowej
27.11.2018 08:54
Jako wspólnota mieszkaniowa chcemy uciec od tego Zarządcy. Całymi miesiacami czeka sie na realizacje zadań. Sprawy nie posuwają sie do przodu a zalegaja ich szuflady. Wsółpraca z nimi to koszmar.
zibi
05.02.2020 13:52
Mamy ten sam problem z Ateną całkowity brak wykonywania usterek w budynku.Nie mamy już siły dalej chodzić i z nimi rozmawiać.
Proszę o kontakt bo chciałabym wiedzieć jak sobie państwo poradzili.
Bardzo proszę o tel.667673777
597,4 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
08.10.2019 11:14
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Atena & HJW Sp. z o.o.?
prac1
28.10.2019 15:24
Jeśli chcesz pracy, gdzie każdy narzeka na niskie płace, gdzie brakuje organizacji i przepływu informacji oraz pracy, gdzie będziesz wybierać pomiędzy toaletą, a zrobieniem zleconych obowiązków. To zapraszam do tej firmy.
Atmosfera w biurze numer 2 jest nie do przyjęcia. Komunistyczne czasy kadry zarządzającej zupełnie nie otwarta na żadne nowości i udogodnienia. Rotacja pracowników jest spowodowana właśnie tym.
Kwestia zarobkowa - jest tak kiepska, że bez komentarza.
Zdecydowanie nie polecam
Zniesmaczony
11.01.2019 09:08
Współpraca z nimi to koszmar. Całymi miesiącami sprawy zalegają u nich. Nic sie nie posuwa do przodu.
Szukamy innego Zarzadce. HJW to jeszcze PRL-owski beton. Nie polecam ich.
Zostaw merytoryczną opinię o Atena & HJW Sp. z o.o.