Szanowni Państwo
Rzadko piszę opinie w Internecie gównie z powodu znacznego obciążenia pracą i braku czasu. Ale tutaj musze się wypowiedzieć w imieniu mojej żony i swoim własnym. Postanowiliśmy kupić Renault Capture typu plug-in i odpowiedni model pojawił się w salonie EURO-Car w Zamościu. Wcześniej mieliśmy podpisaną umowę na zakup prawie takiego samego samochodu w jednym w salonów w Warszawie, ale trzeba było czekać co najmniej 2 miesiące na realizację zamówienia. Jednak problem stanowiła cena, która w salonie w Zamościu była wyższa. Sprawa zajmował się Pan Tomasz Kicior. Początkowo negocjacje cenowe nic nie dały, ponieważ nie było zgody na niewielką obniżkę ceny samochodu, stąd po dyskusji podziękowaliśmy sobie za współpracę. Ale Pan Tomasz Kicior nie dał za wygraną i napisał prośbę do Renault Polska o uzyskanie dla nas dodatkowego rabatu. Jakie było nasze zdziwienie jak rabat ( większy niż oczekiwaliśmy) dla nas uzyskał. Oczywiście doszło do transakcji. W czasie odbioru samochodu w sobotę ( Pan Tomasz zrezygnował z wolnego dnia aby się nami spotkać i wydać samochód) poświęcił nam około 2 godzin, aby dokładnie omówić obsługę samochodu. Po wydaniu samochodu otrzymaliśmy prezent którego się nie spodziewaliśmy i nie była to żadna reklama firmy, lecz ewidentnie własna inicjatywa Pana Tomasza. Dodatkowo mogliśmy pozostawić na cały dzień nowy samochód na parkingu firmy aby móc pozwiedzać Zamość. Kupowaliśmy w ostatnim okresie dwa samochody i w ciągu dwóch ostatnich miesięcy zwiedziliśmy wiele salonów samochodowych w kraju ale takiej obsługi nie doświadczyliśmy nigdzie. Naszym zdaniem opisane postępowanie Pana Tomasza Kiciora wyznacza nowy, bardzo wysoki standard obsługi klienta, a Pan Tomasz zasługuje na miano pracownika miesiąca jeśli nie roku całego. Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy.