Opinie o Wielkopolska Transport Spedycja Leszno
10.03.2026 21:27
02.07.2024 19:41
Przychód netto [PLN]
Zysk / strata brutto [PLN]
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
11.09.2025 22:49
Asystent AI
09.03.2024 02:24
27.10.2023 02:23
31.08.2023 12:54
Wywiadu udzielił/aByły pracownik
14.07.2023 09:49
Chcemy Cię lepiej poznać. Napisz proszę, jaką historią chcesz się z nami podzielić?
Pracowałem w firmie Wielkopolska Transport Spedycja na stanowisku Kierownika Transportu.
Co było powodem zakończenia współpracy z firmą?
Nieprzestrzeganie przepisów prawa przez pracodawcę w kwestii ustawy o czasie pracy kierowców i transporcie drogowym.
Jakie są widełki wynagrodzeń na tym stanowisku?
3500-5000 tysięcy złotych netto.
Jak długo pracowałeś/aś w tej firmie?
6 miesięcy.
Czy poleciłbyś/poleciłabyś pracę w tej firmie swojemu przyjacielowi? Uzasadnij swoją odpowiedź
Nie, nie poleciłbym ze względu na dość dziwne zasady funkcjonowania przedsiębiorstwa i łamanie prawa przez pracodawcę. Firmą rządzą rodzinne powiązania.
Jakie były możliwości rozwoju na Twoim stanowisku / w Twoim dziale? Z czego to wynikało?
Nie było możliwości rozwoju.
Jak wyglądały szkolenia w Twojej firmie? Czy były zaplanowane i jak często się odbywały? Jakich obszarów/ tematyki dotyczyły? W przypadku braku szkoleń, jak myślisz, z czego to wynikało? W jakich obszarach chciałbyś być szkolony i dlaczego?
Nie przeprowadzano szkoleń.
Jak oceniasz atmosferę panującą w firmie? Jak myślisz, z czego to wynikało?
Beznadziejna atmosfera wynikająca z dziwnych relacji wśród członków zarządu.
Jak oceniasz warunki i ustalenia z pierwszego dnia pracy względem przestrzegania tych ustaleń przez pracodawcę? Jeżeli pracodawca nie przestrzegał warunków, opisz dokładnie o jakie warunki chodziło i co nie było przestrzegane.
Zgodnie z ustaleniami, piastowane stanowisko miało być samodzielne i niezależne, jednak ingerencje była bardzo znacząca ze strony osób niezwiązanych z działem, którego byłem kierownikiem. Nie było ze strony zarządu woli, żeby zaufać specjaliście, którego firma sama zatrudniła.
28.03.2021 03:46
22.02.2022 10:34
11.05.2022 17:37
26.11.2020 10:31
12.02.2022 17:28
12.02.2022 17:27
WILKOWICKA 18 64-100 Leszno
*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.

TIM Tietze Industrie Montage GmbH
3000 - 30000 PLN netto / miesiąc
Norex Dominik Skrzypczak
2300 - 3000 EUR brutto / miesiąc
Kierowca w Transporcie Międzynarodowym
ROOS SPEDITION SP. Z O.O.
11700 - 14000 PLN brutto / miesiąc
Usługi Transportowe Szymon Pędziwiatr