Firma Videximu to jedno wielkie dno i wodorosty. Pani Jolanta Ozdoba oraz jej mąż Dariusz (usunięte przez administratora), generalnie gość oszukał multum ludzi, teraz najprawdopodobniej ukrywa się gdzieś po wszystkich swoich (usunięte przez administratora)h. Dariusz jest to osoba (usunięte przez administratora), jest to człowiek nie obliczalny, zastrasza swoich pracowników, (usunięte przez administratora) Niech każdy przestrzega się przed tymi ludźmi o ile ludźmi można nazwać tą (usunięte przez administratora), na własne oczy widziałem jak pan Ozdoba rzuca w swoją żonę niedopałkami od Papierosów oraz Ją poniża, Ci ludzie istnieją cały czas pod nazwą VIDEXIM, mieli wstawione samochody na metro były to siwe volva euro 5 oraz 2 nowe białe cały czas brudne jak całe życie właścicieli i nie wypłacili do tej pory pensji swoim byłym pracownikom. Dodam jeszcze że ten margines społeczny do niedawna uważał się za wielkiego biznesmena a teraz każdy domaga się od niego swoich pieniędzy których nikomu nie wypłacil i zaraz najprawdopodobniej zostanie bezdomnym szczurem razem ze swoją panią która prowadzą go na smyczy jak brudnego psa