Maciej21.05.2025 15:29
Szanowni Państwo.
Generalnie unikam komentarzy do tego typu postów, ale chciałbym osobom, które w przyszłości będą składały do nas aplikacje wyjaśnić kilka kwestii. Po pierwsze firmę założyli i zarządzają nią wyłącznie Polacy a wszelkie antysemickie treści są tu niedopuszczalne. Nie ma w Almstad miejsca na mowę nienawiści ani na jakiekolwiek inne zachowania, uwłaczające komukolwiek.
Po drugie. Jesteśmy największą Polską firmą promującą produkty z naszej branży w Europie.
Po trzecie i chyba najważniejsze z punktu widzenia pracownika - średnia pensja w firmie przekracza ponad dwukrotnie średnią krajową a jedyną opcją zatrudnienia lub współpracy z nami są: umowa o pracę lub usługa outsourcingu.
I na koniec. Pan Tomasz i pan Jacek z postów powyżej - nie byliście Państwo u nas zatrudnieni ani nawet nie współpracujemy z osobami o waszych imionach, tak więc do pustych dyskusji zapraszam raczej na fora o zawracaniu rzek. Osoba, która podpisała się anonimowo jako pracownik, takowym na pewno nie jest, bowiem od roku 2020 z naszej firmy nikt się nie zwolnił a jedynie sukcesywnie zwiększamy zatrudnienie.
Jeżeli którakolwiek z osób poszukujących zatrudnienia jest chętna do rozmowy o strukturze zatrudnienia lub o pracy w Almstad Group zapraszamy do biura lub wysłania zapytania poprzez e-mail. Na wszystkie maile nasz zespół odpowie.
Spokojnego dnia.
Maciej Mikołajczyk