BSK Transport i Spedycja Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
BSK Transport i Spedycja Sp. z o.o.
2 15 36 5 1

Opinie o BSK Transport i Spedycja Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Michał Sadkowski Kacpi Logisti
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Pełen profesjonalizm. Usługa wykonana wzorowo! POLECAM!!!

Pomocna?
Tak1Nie7
Enterlog
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Polecam współpracę z frimą BSK Transport, rzetelna, wiarygodna, przesyłki na czas, dobra komunikacja, miła obsługa.

Pomocna?
Tak2Nie5
RomanT
 Opinia

Firma OK. Wcześniej zdarzały się poślizgi przy płatnościach, ale sytuacja już się wyklarowała, także polecam.

Pomocna?
TakNie3
Nina
 Opinia
@RomanT 29.05.2019 12:09

U mnie poslizg byl taki- 20 FV termin dawno minal ,platnosci zadnej, firma nie odpowiada na maile, nie odbiera telefonu, windykacja - pismo przedprocesowe i idziemy dalej

Pomocna?
Tak3Nie
Krzysztof
 Opinia
@Nina 30.05.2019 08:56

prosze o kontakt -trans lub mail odnosnie sprawy w sadzie

Pomocna?
TakNie
Krzysztof
 Opinia

Nie polecam nawiazywania wspolpracy ze spedycja BSK z Włocławka. Konczy sie ona brakiem zaplaty za wykonane przewozy, trudnosciami w odzyskaniu platnosci od windykacij, wezwanie przedsadowe a na pozwie sadowym konczac. Ponadto firma w momencie prob odzyskania zaleglych platnosci od razu wysyla fikcyjne obciazenia. I wielka prosba do administracji by nie usuwala opinii negatywnych bo dzieki temu inni dowiedza sie z kim maja doczynienia. A wiemy ze wlasciciel firmy dzwoni wszedzie gdzie pojawia sie zle opinie o nim i rzada usuniecia ich.

Pomocna?
TakNie
Krzysztof
 Opinia

Nie polecam nawiazywania wspolpracy ze spedycja BSK z Włocławka. Konczy sie ona brakiem zaplaty za wykonane przewozy, trudnosciami w odzyskaniu platnosci od windykacij, wezwanie przedsadowe a na pozwie sadowym konczac. Ponadto firma w momencie prob odzyskania zaleglych platnosci od razu wysyla fikcyjne obciazenia. I wielka prosba do administracji by nie usuwala opinii negatywnych bo dzieki temu inni dowiedza sie z kim maja doczynienia. A wiemy ze wlasciciel firmy dzwoni wszedzie gdzie pojawia sie zle opinie o nim i rzada usuniecia ich.

Pomocna?
TakNie
marek marek
 Rekomendacja

Slaba spedycja, nie umia prowadzic nie maja ladunkow auta na przestojach. Stawka do bani kilometry i podloty obciete. Brak platnosci tak jak wszyscy pisza tylko windykacja lub pozew w sadzie.

Pomocna?
Tak2Nie
jamrooz
 Opinia

uwaga uwaga uwaga na firme sprawa do Sadu i windykacja

Pomocna?
Tak3Nie
Kalina
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja

Polecam firmę , płacą na czas.

Pomocna?
Tak2Nie7
Nina
 Opinia
@Kalina 29.04.2019 08:56

CZAS minął na początku kwietnia a płatności nie ma :) Oj płaca "na czas"

Pomocna?
Tak3Nie2
anonim
Nazwa działu: Finanse
 Rekomendacja

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
AntyBSK
 Opinia

Wszystko co Jaco napisał to prawda

Pomocna?
Tak3Nie
Paweł
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Firma OK. Czasem się spóźniają z płatnościami, ale ogólnie jest w porządku.

Pomocna?
TakNie3
Bajoo
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

pan (usunięte przez administratora)już w odstępach kilku dniowych płodzi ogłoszenia na olx(usunięte przez administratora) czuc malizne?

Pomocna?
Tak5Nie1
Majka
Nazwa działu: Finanse
 Rekomendacja

Świetny podwykonawca - Zlecona praca wykonana zawsze na czas . Pełen kontakt w trakcie całego wykonywanego przewozu Pełne zrozumienie zarówno potrzeb klienta jak i spedytora Zdecydowanie polecam do współpracy

Pomocna?
Tak1Nie5
Bajoo
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Majka 23.04.2019 15:14

Zlecona praca na czas- o ironio a gdzie bsk ma auta :D przeciez wciaz werbuja nowych przewoznikow i "zlecona prace na czas" wykonuja naszymi autami, naszymi kierowcami i naszym paliwem. Szkoda tylko ze zapominaja ze za wykonana usluge nalezy sie platnosc.

Pomocna?
Tak4Nie3
Bajoo
 Opinia
@Majka 23.04.2019 15:14

Niestety(usunięte przez administratora) pomimo, ze zrozumial potrzeby klienta i spedytora nie ogarnal jeszcze faktu ze za wykonana prace nalezy sie przewoznikowi zaplata(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie
PUH_B
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Firma krzak, oszukuja nie placa, unikac, nie wstawiac aut do nich. Nawet jesli macie transa windykacja nie pomoze bo oni nie wystawiaja zlecen przez trans tylko wysylaja mailowo. po wykonanej robocie zostaniecie bez kasy.

Pomocna?
Tak5Nie1
Michał Sadkowski Kacpi Logisti
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Pełen profesjonalizm. Usługa wykonana wzorowo! POLECAM!!!

Pomocna?
Tak1Nie7
Administrator
 Opinia

Co wiecie odnośnie przedsiębiorstwa BSK Transport i Spedycja Sp. z o.o. w miejscowości Włocławek, bo nadal nie widzimy wieści od użytkowników?

Pomocna?
TakNie
Marcin
 Opinia
@Administrator 20.09.2018 08:00

Nie polecam,(usunięte przez administratora), totalna porażka

Pomocna?
Tak8Nie
Bajoo
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Administrator 20.09.2018 08:00

Wiesci sa a jakze i do tego szybko sie rozchodza, szkoda tylko ze czesc owych wiesci jest usuwana przez Administratora. Takieopinie sa przestroga, aby inni wystrzegali sie tego typu spedycji.

Pomocna?
Tak5Nie
Igor Marusik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Polecam tę firmę. Miła obsługa. Wszystko terminowo.

Pomocna?
Tak1Nie5
Enterlog
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Polecam współpracę z frimą BSK Transport, rzetelna, wiarygodna, przesyłki na czas, dobra komunikacja, miła obsługa.

Pomocna?
Tak2Nie5
DAWID
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Mam ten sam problem faktury po terminie

Pomocna?
Tak6Nie
Konrad
 Opinia

A ja uważam, że każdy powinien zając się swoimi obowiązkami. Ocena pracy innych osób to kompetencje zwierzchników.

Pomocna?
Tak1Nie5
Bajoo
 Opinia
@Konrad 17.02.2019 18:46

Niestety w tym przypadku oceniana jest praca wlasnie zwierzchnika. Bo kto ma go ocenic, jesli nie osoby ktore podjely wspolprace

Pomocna?
Tak5Nie
Zazenowany
 Opinia

Nie placa!! Nie polecam!! Wystawiają noty oraz fv z kosmosu!! Odradzam

Pomocna?
Tak8Nie
Nina
 Opinia
@Zazenowany 08.04.2019 10:02

Wlasnie po ok miesiacu wspolpracy (nadmienie iz bardzo malo owocne i przyjemniej - 2 zlecenia na tydzien, auta staly po 3-4 dni, stawka ...... kto u nich jezdzil wie- obcieta na maksa, km - kto jezdzil wie obciete na maksa) otrzymalam od nich 12 not obciazeniowychna ok 700€ i 2 FV za promy na (usunięte przez administratora)kwote ok 3500 PLN - zaczelo sie kiedy zglosilam dziada do windykacji.

Pomocna?
Tak5Nie
bolek
 Opinia
@Nina 10.04.2019 17:52

Mam to samo ,jeżeli pozew zbiorowy to chętnie, może Pani podac nr.telefony

Pomocna?
Tak4Nie
Nina
 Opinia
@bolek 12.04.2019 16:19

Proszę odezwać się na(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
bolek
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

uwaga !!!! przestrzegam przed (usunięte przez administratora)firma BSK Z WŁOCŁAWKA I panem (usunięte przez administratora)którzy (usunięte przez administratora)przewozników i chcą obciązyć za przeprawy promowe i inne opłaty, nie płacą od 120 dni sprawa trafiła do windykacji a za moment trafi do sądu. Szukam wszystkich pokrzywdzonych przez BSK

Pomocna?
Tak4Nie1
Bajoo
 Rekomendacja

ZBIOROWY POZEW SADOWY Szukam osób oszukanych przez BSK Transport i Spedycja ZBIOROWY POZEW SADOWY - zakończona współpraca - brak płatności - bezpodstawne faktury i noty obciążeniowe. Firma zgłoszona do windykacji ale już wiadomo, ze skończy się w Sadzie. Pseudo spedycja żyjąca z obciętych kilometrów i wyżyłowanej stawce, próbują prowadzić auta a nie maja nawet Timo czy Route.

Pomocna?
Tak4Nie
gitte
 Opinia

(usunięte przez administratora) NIE POLECAM !!!

Pomocna?
Tak1Nie
jaromir
 Opinia

Co chwilę szukają kogoś nowego do pracy

Pomocna?
Tak5Nie
przewoźnik321
 Opinia

Beznadziejaaaaa, pseudo spedycja, (usunięte przez administratora)spedytorzy nieprofesjonalni, przez telefon boją się rozmawiać odsyłają do emaila. NIE POLECAM

Pomocna?
Tak16Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak9Nie
Marcin TS Talia 885778899
 Opinia

POTWIERDZAM ,

Pomocna?
Tak7Nie
Tsltran
 Opinia

Uwaga na spedycje (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak10Nie

Zostaw opinię o BSK Transport i Spedycja Sp. z o.o. - Włocławek

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

  • BSK Transport i Spedycja Sp. z o.o.
  • Plac Wolności 1
    87-800 Włocławek
  • +48 600 381 759
  • https://bskts.pl/
×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny