Mennica Kapitałowa

Srebro

Diamenty

Platyna / Pallad

• Ciechanów

5. Opinie o Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.

Opinie o Mennica Kapitałowa Warszawa

Nie przegap nowości o Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.!

Łukasz

28.05.2021 09:17

Sprawna realizacja.
    Natalia

28.05.2021 09:00

Zdecydowanie zasłużyli na 5.
    Ala

28.05.2021 08:38

Zakup monety w tej Mennicy okazał się być idealnym wyborem. Bardzo miła obsługa, ceny mają super.
    Damian

28.05.2021 08:15

Super ceny!
    Agata

28.05.2021 08:05

Polecam wszystkim tę Mennicę!
    Filip

28.05.2021 07:44

Realizacją mojego zamówienia zajęli się od razu, pracownik bardzo uprzejmy.
    Gingo

27.05.2021 11:55

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej, zadawano bardzo dziwne pytania, nie do końca związane z tematem spotkania. Czuć było sporą arogancję ze strony pracowników, przez co nie czułem się tam komfortowo. Zaproponowana stawka też bez szału.
    Bingo Gingo

27.05.2021 13:34

A ja tu pracowałem i byli bardzo tanie, duża kasa, fajki ludzie. Żebym nie musiał zamieszkać z żoną w UK to bym tu dalej pracował
    Hojrak

27.05.2021 13:27

Słabo, nie polecam
    Renata T.

27.05.2021 12:46

Kontakt telefoniczny nie sprawił mi żadnego kłopotu, pracownik chętnie udzielił mi wyczerpujących informacji.
    Terminus

27.05.2021 13:25

Też polecam, bardzo dobra firma
    Komar

27.05.2021 13:12

Nie polecam, realizacja mojego zamowienia z Mennicy Kapitalowej ciągnęła się niemilosiernie. Całe szczescie paczka juz dotarla, ale niesmak pozostal.
    Agata

27.05.2021 12:10

Ceny mają atrakcyjne a realizacją zajęli się niezwłocznie.
    Rafał

27.05.2021 13:10

Zazdroszczę, może akurat mieli dobry dzień :)
    Monika

27.05.2021 12:31

Podejście profesjonalne, dostawa szybka i kontakt mailowy bezproblemowy.
    Dariusz Michałowski

27.05.2021 11:44

Zdecydowanie najlepsza Mennica w Polsce.
    Hania

27.05.2021 10:09

Profesjonalna obsługa klienta, sprawna realizacja i świetny kontakt.
    Michał

27.05.2021 09:48

Szybkie i bezpieczne zakupy.
    Basia

27.05.2021 09:37

Ta Mennica to prawdziwy skarb.
    Katarzyna

27.05.2021 09:01

Jestem stałą klientką, ceny mają atrakcyjne, nie raz otrzymałam rabat. Obsługa kompetentna.

27.05.2021 08:38

Firma stanęła na wysokosci zadania, pozdrawiam.
    Kamil

26.05.2021 11:14

Byłe, jestem i będę ich klientem. Są najlepsi!
    Janusz

19.05.2021 11:11

Niemila obsługa, brak rabatów, w sumie nie wiem czego tu szukałem
    Zusie

19.05.2021 11:23

Dziwią mnie krytyczne opinie. Bardzo miła obsługa a rabaty są! Głowa do góry. Polecam
    Gabriel

26.05.2021 11:03

dla mnie zawsze byli mili i kompetentni

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mennica Kapitałowa?

Kontakt - Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.

Plac Jana Henryka Dąbrowskiego 1 lok. 255 00-058 Warszawa

Branża główna: Wynajem nieruchomości
    Renatka

20.05.2021 13:45

10/10 szybka dostawa sztabki. Super prezent na komunię. Polecam
    Tomek

26.05.2021 10:37

Dokładnie, bardzo szybka dostawa.
    Jano

18.05.2021 11:47

Jeden znajomy polecił mi skorzystać z ich usług, jednak niestety w jego opowieściach brzmiało to trochę lepiej. Od samego wejścia do oddziału atmosfera bardzo napięta a towaru dostępnego od ręki mają mniej niż się spodziewałem
    Daniel

19.05.2021 10:31

Jestem stałym bywalecem w Warszawskim biurze. Zawsze rezerwuje parę monet telefonicznie wcześniej i odpierał. Fajnie że można zapłacić w EUR i usd. Polecam
    Łukasz

26.05.2021 10:12

byłem nie raz i towar zawsze był dostępny
    jano

19.05.2021 10:24

Ewidentnie ta firma ma jakiś problem. Pracowałem tu niespełna rok i dało się zauważyć bardzo stresującą aurę. Szef wiecznie niezadowolony i bardzo często wyraźnie zmęczony.(usunięte przez administratora)
    Maciej

22.05.2021 16:21

"Ewidentnie ta firma ma jakiś problem." To prawda, mamy problem z nieprawdziwymi komentarzami w sieci np. ten powyżej, który nie ma nic wspólnego z rzeczywistością i na pewno nie napisał go prawdziwy były pracownik Mennicy.
    Renata

26.05.2021 09:40

A ja jestem klientem od wielu lat i nigdy nie zauwazyłam aby panowała "dziwna" aura ;)
    turol

19.05.2021 10:57

Szkoda, że nie informują o opóźnieniach w wysyłce. Gdybym wiedział inaczej zaplanowałbym swoje zakupy, a tak to czekam i czekam...
    Do Mennica Kapitałowa

19.05.2021 11:05

Ja o Was złego słowa nie powiem:) dostałem wszystko na czas. Dziękuję za pudełko na sztabki. Innym mogę polecić
    Kamil

26.05.2021 09:24

Ja również nie mam na co narzekać, współpraca owocna.
    Ania

26.05.2021 08:40

W ubiegłym tygodniu kupiłam po raz pierwszy u nich monetę. Miałam wątpliwości co do wyboru odpowiedniej ale miła obsługa chętnie mi doradziła. Jestem zadowolona i z pewnoscią do nich wrócę.
    Amadeusz

23.05.2021 17:18

Jak to możliwe, że w Kapitałowej jest ta sama moneta tańsze co u innych? Ja nawet z zakupiony Wiedeńskim Filharmonikiem poszedłem do konkurencji żeby sprawdzili. No i sprawdzili spektrometrem i mineta była oryginalna - czyste złoto. Polecam, zaoszczędzone prawie 200zł
    Sam

24.05.2021 20:52

Jeżeli nie widać różnicy to po co przepłacać ;) polecam
    Adriano

23.05.2021 09:41

Dlaczego kupuje w Mennicy Kapitałowej? Dlatego bo Trójmieście nie znajdziesz lepszej oferty. Przerzuciłem się z innej Mennicy i same korzyści: taniej, szybciej i przyjemniej. Polecam wszystkim złoto inwestycyjne, żadne kryptowaluty czy nieruchomości. Tylko złoto! Polecam
    Tyson

23.05.2021 10:05

Byłem tam kilka razy, sympatyczna Pani Daria, która kojarzę juz z innej Mennicy. Polecam też
    Maciej

22.05.2021 16:27

Dołączam się do pozytywnych opinii zamieszczonych tu przez Joannę, Jowitę czy Rafała. To są prawdziwe opinie prawdziwych pracowników Mennicy Kapitałowej. Jeżeli ktoś nie wierzy, niech zapyta w oddziałach w Krakowie, Białymstoku i Poznaniu. Zapraszam też do oddziału w Warszawie na Plac Dąbrowskiego, gdzie sam mogę potwierdzić swoje zdanie na temat firmy, a jest ono takie: najlepszy pracodawca, z jakim miałem okazję współpracować, uczciwie traktujący zarówno pracowników jak i naszych Klientów (mamy najmniejszy spread między cenami sprzedaży a skupu w Polsce). Efekty takiej polityki są świetne, aż miło patrzeć, jak firma rośnie w siłę z kwartału na kwartał, a branżę obserwuję od prawie dekady.
    Tadek

22.05.2021 13:31

Chciałbym opisać moje doświadczenia z inwestycjami w Metale Szlachetne. Jeszcze w latach 90 zainteresowałem się tym tematem i od tamtej pory systematycznie kupuje złoto. Są to małe ilości, przeznaczam na to 50% swoich oszczędności. Mieszkając w Ameryce, dużo łatwiej mi było na miejscu w Chicago kupić 20$ w zlocie albo jakaś sztabkę. Po powrocie do Polski rozglądałem się za jakim delerem, który byłby zaufany i miał niski spread. Kupowalem w wielu miejscach przetestowałem dokładnie 5 firm i w tych pierwszych czterech kupiłem pierwszy i ostatni raz. Z Mennica Kapitałowa mam zamiar zostać na dłużej dlatego że podoba mi się polityka cenowa i podejście do klienta. Przesyłki dostaje zgodnie z zadeklarowanym czasem, wybieram 15 dni. Polecam
    Romek

22.05.2021 14:24

Generalnie są miejsca gdzie można kupić taniej uncjowki np starsze Krugerrandy, jakieś świnki czy sporadycznie Liście albo Kangury. Czasem kupuje w lokalnych gabinetach numizmatycznych gdzie wlasnie taniej można "wyrwać" Krugerra. Problem jest wtedy jak cena mocno dołuje to najczęściej oni mówią że nie ma nic na stanie bo im się nie opłaca sprzedawać (strata). Wiem, że w nowych mennicach mają cenę zabezpieczona i ceny aktualizują sie na bieżąco, tak właśnie mi tłumaczyli w Mennicy Kapitałowej. Miejsce to mogę polecić, chcwlae sobie duże stany magazynowe i zawsze aktualne ceny względem new York spot. Bywam w oddziale warszawskim i ten oddział mogę z czystym sumieniem polecić. Romek
    Sender

20.05.2021 10:35

Właśnie zrobiłem obchód po kilku dilerach złota, od ulicy jasnej wspólnej itd. zamówiłem towar do 15 dni roboczych w Kapitałowej. Kupiłem też kilka monet od ręki. Polecam
    Sonia

19.05.2021 22:04

Dziś odebrałam mój zakup (30dni roboczych). Nawet udało się zorganizować to trochę wcześniej . Duży plus za małe sztabki od ręki, moja chrześnica dostanie sztabkę PAMP :) polecamz bardzo pomocna obsługa
    Jest ok

19.05.2021 20:40

Małe niedociągnięcia 9/10. Generalnie polecam.
    Baska

19.05.2021 17:50

Polecam, myślalqm że zakup złota to bardziej skomplikowany proces :)
    harold

19.05.2021 10:52

Nieterminowa wysylka, trudny kontakt, szkoda
    Żoły

19.05.2021 10:38

Te monety są przepiękne! Dostałem double pixu i Robin Hooda. Oczywiście to dodatek do monet typowo inwestycyjnych ale też cieszy oko. Duży +
    Krugerrany

18.05.2021 14:18

Kupuję Krugerrandy od kliku nastu lat, początkowo w gabinetach numizmatycznych, później w "Mennicach". Kapitałowa to firma w której zatrzymałem się na dłużej ze względu na dobre ceny. Polecam
    Money

18.05.2021 20:04

Twój wybór, ja kupuję liście klonu, teraz przekonałem się do Brytani. Lepsze zabezpieczenie w lepszej cenie. Też kupuje u nich w GDA. Polecam
    Zamówienie

18.05.2021 20:02

Przed chwilą dostępem zamówienie, wszystko okej. Składam kolejne. Polecam Marek Z.
    Znajomy znajomego

18.05.2021 12:15

Znajomy zachęcił mnie żebym wybrał bo kupowałem uparcie w innej Mennicy. Nie dość, że ceny lepsze to sam proces zakupu i weryfikacji towaru bardzo przypadł mi do gustu. Mennica Kapitałowa to lider branży, zdecydowaniem Polecam
    Mennice

18.05.2021 13:30

Wiele jest tych Mennic ale Kapitałowa od pocTaku wyróżniała się dobrymi cenami, ja korzystam od 2019, kupuje raz w miesiącu, jak łatwo policzyć jest to ok. 20 zrealizowqnych zamówień. Statystyka jest zadowalająca, dwie paczki się spóźniły ale dostałem gratis i wcześniej info. Polecam
    Dagmara

18.05.2021 13:19

Przystępne ceny małych sztabek. Dobra lokalizacja, gorzej z parkingiem. Ogólnie na plus, polecam
    Wspaniała Mennica

18.05.2021 11:04

Kupowałem kiedyś w konkurencyjnej Mennicy. Monety droższe tam o nawet 400zl. Tu poziom cenowy jak i obsluga to prawdziwe złoto

Zostaw merytoryczną opinię o Mennica Kapitałowa Sp. z o.o.