To co obecnie dzieje się w tym przybytku to jest kpina. Kadra z łapanki, bez żadnego doświadczenia, skończyłeś kurs w niedziele online? możesz pracować. Tłumaczenie dyrektorki, że ciężko utrzymać zespół - trzeba lepiej płacić, a nie auta zmieniać i na Zanzibar jeździć udawać, że się dzieciom pomaga. Doświadczona kadra już dawno uciekła z tego przedszkola/przybytku.
Kolejna sprawa to podwyżki czynszu, obecnie to już jest najdroższe przedszkole i żłobek w okolicy, co nie idzie w parze ani ze wzrostem jakości tylko nabijanie sobie kieszeni. Za wszystko trzeba płacić!!!!! nawet za kartki do drukarki!!!!!!!!!!!!!
Bierze 1500 zł dofinansowania na żłobek i oddaje 900 zł. A pozostałe 600zł (usunięte przez administratora), tak to jest prawidłowe słowo- (usunięte przez administratora) To miały być kasa dla rodziców, a nie dla przedszkoli i żłobków.
Do tego równolegle pobiera opłaty co miesiąc na czynsz.
Tylko picować i opowiadać jak ciężko jest, no właśnie widać po zdjęciach i po autach, że ciężko jest…. Jeśli tylko masz możliwość nie zostawiaj swojego dziecka tutaj.
Ernest
23.09.2025 22:29
Jako rodzic dziecka w żłobku oraz dziecka które uczęszczało również do przedszkola w tej placówce nie mogę zgodzić się z prawie żadna z tych informacji. Nie maiłem problemu z kadrą w tym przedszkolu, w grupie przedszkolnej pracują osoby które widzę od kilku lat. Oczywiście że są nowe twarze, ale nowe twarze widzę prawie w każdym miejscu do jakiego chodzę. Nie sądzę aby to było najdroższe miejsce w naszej gminie. Chyba że porównuje Pan placówkę niepubliczną z publicznym przedszkolem czy żłobkiem, które w ostatnim czasie w Jelczu się zamknęło. Nie rozumiem teżo jakich kartkach mówisz, nigdy przez kilka lat nie spotkałem się z żadną informacją o płatności za jakieś kartki do drukarki.
Mam wrażenie, że pan/pani nie wie też jak działa program świadczenia na żłobek. Dostaje dokładnie taki zwrot jaki palce za moje czesne, działa to tak w żadnej placówce. Jeśli myślał pan że zarobi Pan na tym, że zapisze dziecko do żłobka to srogo się Pan pomylił. Poza czesnym w żłobku, które jest mi zwracane z zwrotu z zusu, płacę tylko za jedzenie jakie moje dziecko je. Nie spotkałem się nigdy z dodatkowym czynszem. Nie sądzę że takie coś jak czynsz w palcówce w ogóle istnieje. Ja mam czesne i wyżywienie za dziecko, czyli tak jak powiedziano mi podczas rekrutacji, nic nie było dla mnie zaskoczeniem. Proszę też nie rozśmieszać mnie z samochodami, mam wrażenie, że jako osoba pracująca na strefie w Jelczu częściej zmieniłem samochód niż Pani Dyr tego miejsca. Od 5 lat widzę jak jeździ tym samym samochodem. Nie rozumiem podawania takich fałszywych informacji, rozumiem oburzenie ale robienie ludziom takich akcji jest po prostu słabe. Jeśli chodzi o wakacje to chyba każdy wyjeżdża na wakacje, niech się każdemu wiedzie. Takie myślenie polecam zamiast siać zawiść w Internecie, ponieważ ktoś pojechał na wakacje. Myślę że każdy pracuje aby gdzieś pojechać i coś w tym życiu przeżyć.
Zenek
13.10.2025 12:45
to chyba pisała niedoszła Pani burmistrz lub jej syn (btw sa też męskie torebki...jeśli wiesz o czym mówię :)).
Jest to najsłabsza i najdroższa placówka, każdy to wie kto miał styczność z Wami, każdy ucieka.
09.12.2024 07:00
Witam wszystkich, Chcę zapytać o waszą ocenę w kwestii pracy w Mikołajek Sp. z o.o.. Czy spotkanie rekrutacyjne jest stacjonarne? Czy dobrze jest podjąć się zatrudnienia w tej firmie? Czy firma gwarantuje pozapłacowe bonusy? Serdecznie dziękuje za pomoc.
Zostaw merytoryczną opinię o Mikołajek Sp. z o.o.
Nie przegap nowości o Mikołajek Sp. z o.o.!