Firma pozyskuje nielegalnie numery telefonów ponieważ bardzo uważnie zastrzegam wszystkie dane kontaktowe.
Ray
14.08.2025 22:55
Uwaga!!!!
Firma wyłudza dane osobowe! Dwonią losowo a nr telefonu maja od innej firmy ktora przkazala go im bezprawnie pozyskujac numer
telefonu od kolejnej firmy! Po podaniu danych dla późniejszego kontaktu zapytałem o przeliterowanie danych firmy brzmiących "colłan" tak aby móc ewentualnie skierować e-mail do firmy o czym pouczył mnie ustanie rzeoniący pracownik call center cytując (colłan małpa itp....). Wówczas dzwoniacy nie tylko nie poinformował mnie o o zapisie literalnym zapisie ale stwierdził: cyt: "W tym momencie jestem zmuszony przerwać połaczenie" I bez słowa rozłączył się. Wniosek moze być jeden: firma wyłudza dane! Nr telefonu od razu wędruję na czarną listę a w w wypadku naruszenia rozp. RODO dot.moich danych poprzez stwierdzenie że Call one udostępnił je dalej, natychmiast powiadomię właściwe organy !
11.07.2025 14:48
Ta firma to jest jakiś żart.
Sprzedają numery telefonów pozyskane w nielegalny sposób.
Na dodatek sprzedają je do firm, które oszukują klientów, aby wyłudzić więcej danych i pieniądze.
Firma nie respektuje RODO, powinni zostać jak najszybciej zlikwidowani i zamknięci na polskim rynku.