Po własnych doświadczeniach mogę powiedzieć, że jest to jedno z najbardziej rozczarowujących i wyczerpujących miejsc pracy, w jakich pracowałem. Firma nie potrafi docenić lojalnych i doświadczonych pracowników, a wieloletni staż nie przekłada się ani na lepsze traktowanie, ani na realne możliwości rozwoju.Zamiast stabilności i jasnych zasad, pracownik spotyka się z ciągłymi zmianami, rosnącą presją i dodatkowymi wymaganiami. Wprowadzane zasady oraz kary sprawiają wrażenie narzędzia kontroli, a nie wsparcia czy motywacji. Praca odbywa się w atmosferze ciągłego napięcia, gdzie łatwo poczuć, że człowiek jest traktowany bardziej jako koszt niż wartość.Równie dużym problemem jest atmosfera między ludźmi. Brakuje tam wzajemnego szacunku, szczerości i współpracy. Zbyt często można odnieść wrażenie, że ważniejsze od kompetencji są relacje, układy i to, komu uda się przypodobać w szczególności dla duetu M.G i jego przydupasa P.H. Wynagrodzenie, biorąc pod uwagę zakres obowiązków, tempo pracy i poziom odpowiedzialności jest niewspółmierne. Podwyżki są odkładane albo tłumaczone koniecznością oszczędzania, podczas gdy oczekiwania wobec pracowników stale rosną.Największym rozczarowaniem jest jednak rozdźwięk między obietnicami a rzeczywistością. To, co na początku brzmi jak perspektywa rozwoju i stabilności, w praktyce okazuje się słowami na wiatr.Osobiście nie polecam tego miejsca osobom, które oczekują uczciwego traktowania, przejrzystych zasad i szacunku w miejscu pracy.