Negatywne przyjęcie reklamacji 12.08.2019 10:30
Dzień dobry! Jestem zbulwersowana obsługą telefoniczną firmy! Pani telefonistka jest osobą całkowicie niekompetentną, a ponadto - muszę niestety użyć takiego słowa: bezczelną. Ponieważ zakupiłam 4 sejfy na klucze i 1 był zablokowany - zadzwoniłam z prośbą o wymienienie uszkodzonego, który w porównaniu z pozostałymi nosił wrażenie używanego. Załączam zdjęcia dwóch sejfów. Niestety Pani nie chciała nawet wysłuchać mojej historii, twierdząc, ze za dużo czasu minęło od wystawienia faktury (05.08.19 ) do mojego telefonu (12.08.19 ) - ale przecież był weekend, a ja, ponieważ nie mogłam otworzyć tego jednego, czekałam na przyjazd syna w piątek. Jednak syn potwierdził, ze sejf jest zablokowany jakimś nieznanym nam kodem (teraz, po moim przypadku sądzę, ze firma wysyła takie zwrócone im urządzenia i w ten nieuczciwy sposób zarabia ). Zaraz rano w poniedziałek, zadzwoniłam z prośbą o wymienienie 1 sejfu i chciałam jeszcze zamówić 2 dodatkowe, ale Pani od razu, z całkowitą pewnością siebie stwierdzała, ze: po pierwsze sama uszkodziłam, po drugie za późno zadzwoniłam, bo minął tydzień od daty faktury więc miałam sporo czasu na uszkodzenie, a po trzecie, ze nie można ze mną rozmawiać, ponieważ na moje próby wytłumaczenia sytuacji i opisu jak wyglada zablokowany sejf, stwierdziła, ze: „słychać tylko Pani słowotok, chyba te góry rzuciły się Pani na głowę” . To był dla mnie szok! Po raz pierwszy w życiu, moja reklamacja został w ten sposób potraktowana! Nie będę prosiła już więcej o wymianę, wyrzucę sejf za 70 zł po prostu do śmietnika ale chciałabym przestrzec potencjalnych klientów przed ewentualnymi zakupami w firmie Impet. Barbara Chmielowska, Zakopane.