Nie polecam pracy w tej firmie. Oferują rozwój, premie, przyjazną atmosferę, a gdy przychodzi co do czego to (usunięte przez administratora)
-niejasno określone obowiązki; jak robisz wszystko dobrze to i tak jest za mało, wtedy należy robić pracę innych
-elastyczne godziny i tryb pracy- pozostali pracownicy patrzą z zegarkiem w ręku czy jesteś minimum 8 godzin ani minuty krócej. Oczywiście najlepiej dłużej, nieważne czy masz rodzinę, inne obowiązki, zdarzenia losowe, motto to "przeznacz wolny czas na pracę"
-możliwość pracy zdalnej po uprzednim wybłaganiu u pracodawcy, a następnie komentarze za plecami, że w domu to nie praca
-dynamicznie rozwijająca się firma- dynamiczna jest tam wymiana pracowników, jak kasa w firmie się nie zgadza odbywa się wewnętrzny konkurs, jeśli przegrasz to wylatujesz, jednego dnia dostajesz przedłużenie umowy o pracę, drugiego wypowiedzenie, nigdy nie wiadomo co się trafi
-zarabiasz za dużo- wylatujesz, znajdą kogoś tańszego, który i tak wyleci :)
-atmosfera zależna od humoru "właściciela"(usunięte przez administratora)+ obgadywanie za plecami, a przy biurkach szerokie uśmiechy
-brak szkoleń BHP, atrakcyjny pakiet socjalny- wypełniasz dokumenty, może będziesz ubezpieczony w tym miesiącu, a może w przyszłym..