Autoryzowana Grupa Techniki Zabezpieczeń

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Autoryzowana Grupa Techniki Zabezpieczeń Sp. z o.o.

Opinie o Autoryzowana Grupa Techniki Zabezpieczeń Katowice

Nie przegap nowości o Autoryzowana Grupa Techniki Zabezpieczeń Sp. z o.o.!

Artur

22.04.2019 14:34

Niestety fatalne doświadczenia mam z tą firma , ponad rok pisze pisma i reklamacje bez odpowiedzi . Pierw zamontowali uszkodzone ościeżnice , przy wymianie ościeżnic uszkodzili futrynę i tak się bujam z pismami od roku i chyba będę musiał skierować sprawę do sądu . Panowie nie posprzątali po sobie , docinali drzwi i futryny w mieszkaniu tworząc pełno pyłu . Nie zabezpieczyli drzwi i futryny od spodu według zalecenia producenta stosując dziwne tłumaczenia a klient za to płaci . Nie polecam tej firmy , omijajcie ja szerokim łukiem . Znajomy zamówił u nich drzwi z Wloch w tym samym czasie co ja drzwi , przyszły uszkodzone i kilka miesięcy tak samo miał problem z reklamacjami . Firma jak skasuje pieniądze to już ma nas w garści.
    Henryk

21.03.2019 19:37

Wszystko załatwiłem bez wychodzenia z domu. Telefon, przyjechali pomierzyli, na internecie zobaczyłem dostępne modele, na miejscu u mnie podpisanie umowy, następnie 2 dni później już montaż. Super, to się nazywa 21 wiek wszystko szybko, sprawnie i najważniejsze robione z myślą o komforcie klienta. Super Drzwi do swojej roboty podchodzą bardzo profesjonalnie.
    Daniel

01.03.2019 22:31

Jestem po montażu drzwi zewnetrzynch w bloku. Zależało mi na drzwiach tłumiących różne dźwięki i okrzyki z korytarza. Super drzwi spełniły warunku i mam w moim mieszkanku ciszę i spokój. Nie słyszę już sąsiadów i jeżdżącej windy od góry do dołu. Polecam i na pewno będę miał w pamięci firmę.
    Bea

21.03.2019 18:58

Proszę podać jaki model drzwi . Też mam windę blisko. Pozdrawiam.
    Stach

19.03.2019 09:43

Dla mnie ok. Miałem różnice wymiarów w łazience od strony wewnętrznej i zewnętrznej. Nikt się tego nie chciał podjąć bo to ciężki temat z montażem. Super Drzwi to zrobili i wyszło w porządku. Jeśli macie nietypowe rzeczy to dzwońcie do nich bo nie boją się wyzwań.
    Nikoś

14.03.2019 10:32

Nie miałem z nimi żadnych problemów. Montaż drzwi klatkowych na następny dzień, robota wykonana bardzo sprawnie. Jeśli ktoś potrzebuje drzwi w szybkim terminie polecam uderzać do Super Drzwi.
    Chuck Norris :)

13.03.2019 16:22

Drzwi może i ok lecz co do fachowców duże zastrzeżenia tego nie dam bo nie potrzeba chodź producent zaleca tego nie dam bo zapominam miałem zasłonić szybko pianka żeby klient nie widział pisaki do rys też mają dobre :D radzę sprawdzać drzwi odrazu po montażu przy ala fschowcu co do rys :D pozdrawiam były pracownik ????
    Góral

09.03.2019 10:07

Montowali mi okna do pensjonatu. Musiały spełniać masę wymagań odporności na przeciążenia wiatrem, śniegiem. Odpowiednia przenikalność cieplna. Trochę to trwało, ale wszystko załatwili jak się należy. Przyjechał ich fachowiec do Zakopanego wszystko dokładnie sprawdził. Załatwili ciężki sprzęt bo inaczej się tego nie dało zrobić. Zainwestowałem w to trochę kasy ale nie żałuję bo wiem że wszystko jest zrobione należycie wg wymogów bezpieczeństwa. Polecam Super Drzwi bo maja pojęcie o tym co robią a nie pchają jak inne firmy byle czego byleby sprzedać.
    SUPER PARTACZE

26.02.2019 15:57

Szczerze o serdecznie odradzam kożystanie w tej firmy! To jakiś koszmar. (usunięte przez administratora) zamiast prowadzić firme powinien założyć kancelarię prawną. Od podpisania umowy SAME KŁOPOTY , - ZLY POMIAR! - USZKODZONY MATERIAŁ. - MONTEŻY Z ŁAPANKI. - ŹLE WYKONANY MONTAŻ (nie zgosnoe z umową) - NIE UZNANA REKLAMACJA.(murek pod okna wybudowany na piance montazowej!) - BRAK PROFESJONALIZMU DZIAŁU REKLAMACJI (usunięte przez administratora) - BRAK REAKCJI NA WEZWANIA O USUNIECIE SZKÓD (usunięte przez administratora) ODRADZAM KONTAKT TELEFONICZNY ! TYLKO E-MAIL ORAZ LISTOWNIE ZA.POTWOERDZENIEM ODBIORU (INACZEJ NIKT NICZEGO NIE UDOWODNI) Sprytne tuszowanie złych opinii w internwcie (usunięte przez administratora) Zresztą co tu dużo pisać FIRMA.DRAMAT!!!
    WF

08.03.2019 12:00

Tez mam bardzo złe doświadczenie
    Kraków Darek

06.03.2019 21:15

Zdecydowanie polecam. Super robota ! (Montaż drzwi wewnętrznych - ościeżnice nakładkowe)
    Zenek

06.03.2019 21:10

Drzwi zewnętrzne na klatkę schodowa. Zależało mi na dobrym zabezpieczeniu i wyciszeniu. Znalazłem w ofercie właśnie takie drzwi wraz z montaż w dobrej cenie. Po 2 tygodniach z racji czasu realizacji ekipa przystąpiła do montażu i trzeba pochwalić bardzo dobrego ! Polecam firmę i ekipę !
    Robert

06.03.2019 21:06

Zakupiłem okna na profilach aluminowych do całego domu. Ogromne gabaryty, szkolenia na pająkach. Wszystko się udało i z robota można lecieć dalej ! Bardzo dobra robota
    Jan

06.03.2019 21:02

Zabudowa cała w szkle... 3 poprzednie firmy nie chciały się podjąć tematu. Super Drzwi ku mojemu zdziwieniu bez problemu podjęły się mojej wizji. Firma i chłopaki od montażu spisali się na medal. Będę polecał każdemu.
    Tomasz Z

06.03.2019 14:14

Po złożeniu zamówienia miałem trochę obaw... ale mile się zaskoczyłem i jestem mega zadowolony. Super montaż i drzwi. Zdecydowanie polecam
    Doma

06.03.2019 14:10

Ładnie, super, estetycznie !! Polecam
    Dom12

05.03.2019 07:09

Rewelacja. Pełen profesjonalizm i super zrobiona robota !
    Niki

03.03.2019 04:33

No i okna zamontowane. Trochę się czekało ale wszystko według wskazań pomiarowca. Montaż ciężki ale solidny i nic tylko cieszyć się z świetnych okien. Drzwi Parmax też dotarły inna ekipa zamontowała, szczerze byłem ciekaw jakości wykonania montażu przez druga ekipę ale nie zawiodłem się. Budynek zamknięty można jechać dalej ... zdecydowanie polecam !
    Tom34

02.03.2019 20:55

Na żadnym etapie zlecenia nie mialem problemu z firma. Polecam
    Pokerzysta

23.02.2019 09:18

Brałem od nich całą stolarkę do nowego domu zewnętrzną i wewnętrzną. Powiem tak dało się z nimi wynegocjować rozsądną cenę za całość. Mają w ofercie wszystkich wiodących producentów stolarki. Montaż w moim przypadku był bez zarzutu, a nawet kiedy opadły drzwi wewnętrzne to w ciągu kilku dni przyjechał od nich facet na regulacje. Kontakt wg. mnie bez zarzutu wszystko wyjaśnią skonsultują z producentem, a jeśli jest jakiś problem to przyjeżdżają. Dla mnie Super Drzwi są konkretną firmą poważnie traktującą swoich klientów.
    Rafał Będzin

22.02.2019 09:40

Ja od nich zakupiłem drzwi wewnętrzne Hubertus na wysoki połysk. Drzwi extra o taki efekt mi chodziło. Co do samej firmy to nie mam większych zastrzeżeń. W moim przypadku wszystko przebiegło bez zarzutu od obsługi na salonie po pomiar a na końcu montaż. Wszystko bezproblemowo. A i jeszcze dostałem od Super Drzwi fajny rabat:)
    tom12

22.02.2019 07:15

Szybko, sprawnie, fachowo - polecam !

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Autoryzowana Grupa Techniki Zabezpieczeń?

Kontakt - Autoryzowana Grupa Techniki Zabezpieczeń Sp. z o.o.

Aleja Walentego Roździeńskiego 93 40-203 Katowice

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

bart.

22.02.2019 06:48

SUPER sprawa. Wizyta na salonie w Krakowie, fachowa obsługa. Na kolejny dzień wizyta pomiarowca i dwa dni pózniej panowie monterzy przyjechali na montaż. Drzwi zamontowanie w ekspresowym tempie i wszystko było super.
    Aaa.

21.02.2019 06:17

nie mam zastrzeżeń. Super drzwi wewnętrzne i super montaż. Polecam
    Daniel Kraków

20.02.2019 13:14

Szacun za fachowe podejście do klienta. Miałem problem z bramą garażową - bardzo niewymiarowy garaż. Marzyła mi się brama segmentowa, ale u kilku innych firm zostałem odesłany z kwiatkiem, bo twierdzili, że się nie da... W salonie Super Drzwi nie ma jednak rzeczy niemożliwych! Poprowadzono mnie od samego początku bardzo profesjonalnie, ale także bardzo prosto - każdy, kto nie zna się na rzeczy by zrozumiał. Na pomiar nie musiałem długo czekać, czas realizacji był zgodny z umową, towar wysokiej jakości, a fachowcy - PIERWSZA KLASA! Zdecydowanie polecam każdemu!
    Igor Gliwice

20.02.2019 11:00

Potrzebowałem drzwi zewnętrzne na duży otwór ponad 180 cm szerokości. Zadzwoniłem do Super Drzwi. Umówiłem się na pomiar telefonicznie. Na miejscu doradzono mi drzwi Parmax, które wychodziły jednak dość drogo. Jednak po przeczytaniu masy opinii o tym producencie doszedłem do wniosku że lepiej kupić porządne drzwi raz na całe życie. Od Super Drzwi dostałem dodatkowo spory rabat przez co cena nie była aż tak wysoka. I nie żałuje. w Dodatku ekipa montażowa z Super Drzwi zrobiła mi to montując na taśmy tzw. ciepły montaż. Mam dwa piękne skrzydła drzwi dębowych o bardzo dobrej izolacji termicznej. Naprawdę Warto.
    Jola

19.02.2019 17:47

Niedawno firma Super Drzwi montowała u mnie drzwi firmy PARMAX. Panowie musieli się nieźle powyginać, żeby je zamontować, ale dali radę! Jedyne do czego mogę się doczepić to to, że nie zostali na obiad :(
    Jola

19.02.2019 16:59

Jakiś czas temu firma Super Drzwi montowała u mnie drzwi firmy PARMAX. Panowie musieli się nieźle powyginać, żeby je zamontować, ale dali radę! Fachowcy z prawdziwego zdarzenia! Jedyne do czego mogę się doczepić to to, że nhie zostali na obiad :(
    Kacper

19.02.2019 12:32

Super sprawa. Okna zamówione i zamontowane z występie ciepłego montażu, aż żałuje że drzwi i bramy garażowe wcześniej zostały zamówione w innej firmie. Terminowość i solidny montaż wykonany przez ekipę Super Drzwi, zrobiły na mnie wrażenie i zdecydowanie będę polecał wszystkim znajomym.
    Rysiek

19.02.2019 12:29

Drzwi wewnętrzne nakładkowe na stare futryny. Wiele firm nie chciało podjąć się montażu. Super drzwi podjęła się roboty i zrobili to bardzo fajnie. Polecam !
    Grzegorz

19.02.2019 12:27

Zakupione i zamówiona usługa montażu okien na cały domek. Zależało mi na „ciepłych” oknach. Firma ma spora ofertę i zakupiłem okna z profilem, którym byłem zainteresowany. Cena najlepsza porównując do innych pobliskich firm. Do tego zakupione drzwi w systemie pasywnym. Na pewno zainteresuje się oferta drzwi wewnętrznych ! Aaa... kwestia montażu na „+” ekipa dała radę - mocna 4+.
    Jan

19.02.2019 11:02

Zacznę od początku. Wysłałem maila z zestawieniem wymiarów z projektu domu. Zrobili ofertę na wszystko już po 2 dniach. Cena dość przystępna. Po rozmowie telefonicznej ustalenie terminu na pomiar. Fachowe doradztwo odnośnie okien i drzwi zewnętrznych. Umowa. termin oczekiwania tak jak w umowie 6 tygodni. Montaż szybki i sprawny. Polecam Super Drzwi.
    Basia

18.02.2019 13:09

Jestem bardzo zadowolona. Panowie monterzy co prawda zaczęli z opóźnieniem ale montaż przebieg szybko i sprawnie. Drzwi takie jak na ekspozycji w salonie. Extra, polecam.
    Radek Katowice

16.02.2019 10:16

Jeżeli chcecie zrobić generalny remont i wymienić w domu wszystkie drzwi i okna to polecam firmę Super Drzwi. Przy większych zamówieniach dobre rabaty. Wychodzi całkiem rozsądna cena. Do tego fachowe doradztwo i montaż. Polecam
    Bartosz P.

16.02.2019 07:37

Kolejna współpraca z firma Super Drzwi i kolejna dobra robota. Nie ma do czego się doczepić nawet choćbym chciał. Polecam na korzystanie z usług, bo warto !
    Krzysztof

16.02.2019 07:26

Ale super ! Firma Super Drzwi zamknęła mi budowę. Okna, rolety, drzwi wejściowe i brama garażowa ! Świetna sprawa. Kolor stolarki będzie się super komponował z elewacja i dodatkami. Jestem bardzo zadowolony i polecam !
    Damian

16.02.2019 07:23

W czwartek odbył się u mnie montaż drzwi wewnętrznych. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu montażu. Chłopaki ekstra podeszli do sprawy, zorganizowani i doświadczeni. Super !!!
    Klient

15.02.2019 13:59

Miałem montaż bramy garażowej na nietypowy wymiar prawie 4 metry wysokości. Trzeba było się nieźle nagłówkować żeby dobrze to zrobić. Firma jest bardzo w porządku, nie ma dla nich problemu żeby podjechać sprawdzić na miejscu jakie można zastosować rozwiązanie. Sam montaż fachowy i dokładny. Dostałem do nich namiar z polecenia i sam też będę polecał. Super Drzwi to firma która zanim coś zrobi to się dobrze zastanowi jak to zrobić, dzięki czemu robota jest zrobiona raz a dobrze. I za to duży plus.
    M.

13.02.2019 21:09

Wreszcie nasz nowy dom nabiera kształtów i widać początek końca... drzwi wewnętrzne będą się pięknie komponują w całość domu. Wszystko w terminie i dobrze wykonana praca przez Panów monterów, a drzwi szklane Villa Glass są po prostu cudowne.
    Anna

13.02.2019 18:57

Polecam tą firmę, zamówiłam u nich okna do starego domu, doradzili wszystko na miejscu, na montaż czekałam ponad miesiąc ale opłaciło się, panowie od montażu specjaliści, wszystko zrobili porządnie,okna są bardzo ładne, jest rzeczywiście dużo cieplej,wszystko otwiera się bardzo lekko, jestem mega zadowolona.
    Maria

13.02.2019 16:55

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i montażu drzwi w firmie Super Drzwi. W planach mam wymianę okien w całym mieszkaniu i na 100% wrócę do Państwa.
    Robert

12.02.2019 14:54

Super Drzwi montowali mi tafle szklane w systemie przesuwnym, jedyna firma która w ogóle się tego podjęła. Zrobili to rewelacyjnie tak jak chciałem!!! Obiecałem że pochwale na internecie bo za taką robotę się należy. Drzwi potrzebowałem do mojego prywatnego gabinetu lekarskiego. Teraz wygląda naprawdę profesjonalnie. I jeszcze załapałem się na niezły rabat na który nie w każdej firmie można liczyć. Polecam Super Drzwi.

Zostaw merytoryczną opinię o Autoryzowana Grupa Techniki Zabezpieczeń Sp. z o.o.