Autoryzowana Grupa Techniki Zabezpieczeń

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Autoryzowana Grupa Techniki Zabezpieczeń Sp. z o.o.

Opinie o Autoryzowana Grupa Techniki Zabezpieczeń Katowice

Nie przegap nowości o Autoryzowana Grupa Techniki Zabezpieczeń Sp. z o.o.!

Adrian

05.02.2019 14:19

Jestem właśnie po montażu okien.Okna cudne profil veca spectra z firmy Petecki.Monteży solidni .1 okno ponad 400 kg robi wrażenie.Mega sprzęt mają.Mini żuraw dla dużych chłopców.Operator 1 klasa
    Wulkan

09.05.2023 17:13

Ta firma to jeden wielki przekręt, robili montaż u moich znajomych, oczywiście jest mocno spartolony, teraz wszyscy w Superdrzwi umywają ręce.
    Niezadowolony

17.01.2024 10:36

Oczywiście, u mnie to samo... Montaż został wykonany niepoprawnie, umywają ręce, wykręcają się. (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)
    Joanna

06.02.2019 12:29

Zakupiłam w firmie Super Drzwi stolarkę do nowopowstałego domu (okna, drzwi, brama garażowa). Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Monterzy od okien i drzwi wykonali dobra robotę szybko, sprawnie i solidnie. Na druga ekipę od bramy garażowej również nie mogę narzekać. Polecam.
    maria_rk

01.07.2019 13:26

Mam zupełnie inne doświadczenie. W dniu 21.03.2019 roku zawarliśmy umowę na montaż drzwi( salon SUPER DRZWI , Katowice , Al. Roździeńskiego), która miała być zrealizowana w ciągu max. 8 tygodni czyli do dnia 15.05.2016. Jest 1.07.2019 a drzwi jak nie było tak nie ma. Nie mamy nawet wyznaczonego terminu realizacji. Na pisemne wezwanie odpowiedzieli nam, że możemy dochodzić swoich praw w sądzie. Nie polecam.

23.12.2025 19:47

Tragiczna obsługa w Katowicach na Roździeńskiego. Firma zarobiła już chyba sporo pieniędzy, skoro pracownica odmawia złożenia oferty na ponad 80.000, a kierownik na to patrzy i nie reaguje.

Piotr

07.08.2023 15:26

Super montaż, profesjonalizm w każdym calu????

16.10.2022 08:28

Odwiedziłem salon w Krakowie w celu zakupu drzwi wejściowych i wewnętrznych ponieważ polecił mi kolega niestety nie zastałem pani z polecenia tylko pana który wydaje się niezainteresowany sprzedażą Salon jest ok ale pracownik koszmar

Bb_kr

16.09.2022 12:46

Byłem ostatnio w Salonie w Krokusie sprzedawca doradził mi bardzo dobre drzwi stalowe do mojego domu na pewno wroce na kolejne zakupy drzwi wewnętrznych pozdrawiam również Pana Sylwka :)
    Krzysztof88

11.09.2022 08:40

Byłem w salonie w krakowie Pan cały czas gadał przez komórkę jak spytałem o drzwi zewnetrzne pokazał mi palcem gdzie są katalogi porazka
    marek

02.09.2022 16:22

Nie polecam "superdrzwi". Drzwi zamówione w czerwcu, po 8 tygodniach okazało się, że "zapomnieli" złożyć zamówienie w fabryce i to jeszcze Pan bezczelnie kłamał że to porta ma opóźnienia w produkcji. Po rozmowie z porta okazało się że zamówienie złożone przedwczoraj. Wyjdzie na to że drzwi dostanę po 3.5 miesiącach. Firma chyba jakaś garażowa z niekompetentnymi ludźmi.
    Kolo

18.03.2021 08:42

Nie polecam tej firmy oraz monterow
    nie zadowolony

16.08.2022 11:24

Ja też nie polecam, nie dotrzymują terminów a montaż niedbały.

22.05.2022 15:24

Parę dni temu byłem w ich salonie w krakowie poprosiłem o wycenę bramy i drzwi Pan w okularach odprawił mnie z kwitkiem ponieważ wczesniej zadałem pytanie przez Facobook i ponoć nie jestem jego klientem GRATULUJĘ PODEJŚCIA DO KLIENTA

18.03.2022 12:10

Ta firma to banda (usunięte przez administratora) wciskają ludziom drzwi uszkodzone fabrycznie.Nie stosują się do prawa reklamacji
    Grzegorz

16.02.2022 23:45

Pani Ania mistrzostwo świata Kraków kobieta zna się na wszystkim Jeżeli zakupy drzwi okien bramy to Mega Polecam

10.02.2022 18:40

Chcialam poprosić o wycenę drzwi i bramy ale po rozmowie z osobą pracująca w tej firmie dochodzę do wniosku że nie warto chłopak nic nie wie i jeszcze bezczelnie próbuje wziąć dane że prześlę jak się dowie
    Paweł

19.01.2022 16:30

Zakupiłem w Super Drzwiach drzwi do domu z Parmax. Solidna marka, profesjonalny montaż, wszystko terminowo, polecam
    Marecki

07.12.2021 08:30

Chciałbym bardzo podziękować pracownikom Superdrzwi w Katowicach. Są profesjonalistami początkowo przyszliśmy z żoną do tego salonu, aby zobaczyć, jakie modele drzwi będą nam odpowiadać. Decyzję o zakupie podjęliśmy jeszcze tego samego dnia. Wybór drzwi, który jest w tym sklepie, nie wiele firm może zaoferować, uwierzcie mi, moja żona i ja byliśmy w wielu sklepach . Wszystkie pytania, które mieliśmy, zostały wyjaśnione. Dotrzymany zostały również terminy dostawy i montażu. Z pewnością będę polecał tę firmę moim znajomym firma na 6+
    Mati

07.12.2021 07:19

Jestem bardzo zadowolony wymiana drzwi przebiegła rewelacyjnie od zamówienia do wykonania usługi 4 tygodnie a zapowiadało się 6 tygodni z umowy. Profesjonalna ekipa montażowa czysto i estetycznie wykonali usługę Polecam ! Prezent mikołajkowy dzięki Superdrzwi????
    JMJM

07.12.2021 07:11

Bardzo dobre cena jak na tak wysoką jakość usługi, pełen profesjonalizm i super kontakt. Zdecydowanie polecam ⭐⭐⭐⭐⭐5/5
    Grzegorz

21.07.2020 10:15

Przedstawiciel mówił ze po zaliczce druga wpłata po montażu niestety nie przeczytalem umowy, okazuje sie ze ma byc wplata przed montazem, wysylaja sygnalki i smsy aby wplate dokonac, po czym nie odbiera nikt telefonu gdyz nikogo w biurze nie ma dowiaduje sie ze wszyscy na urlopie lacznie z prezesem, wplacilem kwote wedlug umowy, po 3 dniach nadal nikt nie umie potwierdzic czy wplata do nich doszla, mam czekac grzecznie na powrot prezesa z wakacji nikt oprocz prezesa nie ma wgladu do konta firmowego , mimo wplaty nadal nie ustalony termin montrazu urlop mi sie konczy obiecywali montaz w tym czasie i lipa... odradzam wszystkim korzystanie z tej firmy szkoda nerwów tym bardziej ze wiele profesjonalnych firm jest w internecie gdzie sa same pozytywne opinie. na infolini pracownicy maja problem nawet aby sie przedfstawic nazwiskiem z kim rozmawiamy. polecam takze kazdemu kto skorzystal z uslug tej foirmy aby sie nie dal i skladal oficjalnie przez rzecznika konsumentow reklamacje do kazdej ryski na drzwiach lub futrynie, skoro zamawiamy NOWE to maja byc NOWE a nie uszkodzone. Zreszta kto nie wierzy w moj wpis to niech przyjdzioe do salonu i powie ze chce zamowic drzwi z montazem, a sam zobaczy ze prawie rowa wyliżą aby klient u nich zostal, potem przedstawiciel bedzie slodzil przez telefon i w czasie ogledzin, a na koncu jak wplacicie kase to konbiec, czas prysł koniec traktowania fajnego...... sami zamowcie drzwi w tej firmie a potem placzcie ze nie uwierzyliscie w moj komentarz
    Beata

19.10.2021 20:50

Potwierdzam. Firma porażka ale ja swojej sprawy tak nie zostawię i będę dochodzić swoich racji na drodze sądowej.

28.10.2021 21:59

Potwierdzam. Do teraz nie odzyskaliśmy pieniędzy ani nie mamy drzwi. Niestety sąd to chyba jedyna opcja,mogę prosić o jakiś kontakt do Pani?
    Niezadowolony klient

02.10.2021 12:52

Nie polecam tej firmy, nie dotrzymują terminu realizacji, Pomimo złego montażu z ich strony nikt nawet nie raczył przyjść na oględziny zakupionych i zamontowanych przez z nich drzwi , automatycznie odrzucają reklamację kompletnie nie poczuwają się do odpowiedzialności za wadliwy montaż i swoich montażystów, kontakt z tą firmą to porażka , po zapłaceniu kompletnie olewają klienta
    Sylwia

30.08.2021 17:08

Firma solidna, drzwi Parmax które kupiłam są niesamowite. Bardzo polecam zakup w tej firmie.
    Niezadowolony klient

30.08.2021 11:52

NIE POLECAM !! (usunięte przez administratora)Reklamacje nie rozpatrywane w ogóle. Kontakt po zakupie i opłaceniu za towar dramatyczny. Montaż co chwilę przekładany. Jeżeli chcesz sobie zaoszczędzić problemów wybierz inna firmę i nie popełniaj tego błędu co ja.

04.08.2021 20:24

Wizyta dziś popoludniu Pan tam pracujący nie potrafi powiedzieć ile kosztują drzwi do bloku najtańsze próbuje wymusić dane że ofertę prześle na mail porażka

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Autoryzowana Grupa Techniki Zabezpieczeń?

Kontakt - Autoryzowana Grupa Techniki Zabezpieczeń Sp. z o.o.

Aleja Walentego Roździeńskiego 93 40-203 Katowice

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

Iza

04.08.2021 11:44

Solidna firma, montaż drzwi Parmax przebiegł bez zarzutów. Profesjonaliści
    Ramzes

14.07.2021 20:47

Fatalna firma bardzo słabe podejście do klienta i do tego drogo, nie uznaje żadnych reklamacji złożyłem u nich duże zamówienie na stolarkę i drzwi do całego domu i bardzo żałuję...
    Xxx

09.07.2021 19:44

Wizyta dzisiaj w salonie Kraków Pan który tam pracuje nie zna się na ofercie Salonu Która jest na stronie firmy TOTALNA PORAŻKA !!!!!!!
    Emilia

09.07.2021 14:08

Zamówiłam w salonie drzwi do łazienki w II.2020r., a montaż był dopiero w X 2020r. Po 8 miesiącach drzwi łazienkowe rozleciały się (skrzydło drzwiowe wyleciało z górnego zawiasu i drzwi nie można zamykać to samo będzie z dolnym zawiasem bo również pękła okleina). Złożyłam reklamację do AGTZ i otrzymałam odpowiedź "reklamacja jest niezasadna" powołując się na warunki umowy. Wg mnie firma i producent za nic nie odpowiadają. Spółka obarczyła mnie winą, bo zamówiłam drzwi + ościeżnice na wymiar. Stolarz i montażyści musieli ingerować w skrzydło. Jak można zamontować drzwi inaczej bez dopasowania do otworu drzwiowego. Przecież jest to nielogiczne. Jeżeli jest dobrze to nie ma problemu a jeżeli w grę wchodzi reklamacja to już są duże schody nie do pokonania. Absolutnie odradzam korzystania z tej firmy.
    Piotr

09.07.2021 11:13

Bardzo polecam salon w Katowicach, świetny wybór drzwi i fachowe doradztwo
    Łukasz

04.07.2021 08:44

Pełen profesjonalizm jeżeli chodzi o fachową obsługę w salonie Kraków Pani Ania pomogła w wyborze drzwi jak również podłogi oraz gładzi

18.06.2021 13:31

Niestety nie mogę polecić. Wszystko dobrze jeśli zamówienie jest zgodne ze zleceniem i wykonane poprawnie. Jeśli nie, to uznanie reklamacji przez dział obsługi klienta graniczy z cudem. U nas skończy się sprawą w sądzie.
    Kelvin

02.07.2021 15:51

Czy można jakiś kontakt mam ten sam problem
    Kelvin.

02.07.2021 16:04

Mam to samo można kontakt?
    Magdalena

30.06.2021 15:29

Firma, która dba o pracownika i o jego rozwój. Lubię tu pracować :)
    Sebastian

04.06.2021 12:13

Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Obsługa salonu w Krakowie miła, pomocna i potrafiąca doradzić klientowi. Nie odniosłem wrażenia, że jestem zostawiony sam sobie w sklepie - jest to na bardzo duży plus. Miałem dużo pytań odnośnie moich teraz już nowych drzwi i na wszystkie dostałem fachowe odpowiedzi. Polecam wszystkim.
    Sebastian

09.06.2021 14:41

Nie miałem takiego problemu. Wręcz przeciwnie wszystko było ok. a drzwi mam już zamontowane :)

29.06.2021 14:59

wykonawstwo zarówno drzwi jak i montażu bardzo kiepskie

19.06.2021 20:55

29.06.2021 14:53

niestety jako klient muszę potwierdzić, liczne zdjęcia wykonane chwilę po montażu potwierdzające fuszerę widoczną zarówno przy produkcji drzwi jak i montażu- białe drzwi i wszystkie dodatki- wszystko widać - reklamacja bez uzasadnienia odrzucona.
    Tadeusz

26.06.2021 17:18

W dniu dzisiejszym odwiedziłem salon w celu zakupu drzwi zewnętrznych do domu jak i wewnętrznych Pan który tam pracuje nie był jednak w stanie doradzić mi odnośnie moich pytań . Może duża oferta drzwi ale doradztwo klęska.

29.06.2021 14:50

Mam podobne doświadczenia, niestety zdecydowałem się na realizację i było tylko gorzej. zarówno jakość drzwi i jak i montaż pozostawią dużo do życzenia. Reklamacja mimo udokumentowania wad, ubytków oraz niedokładnego montażu odrzucona z zastrzeżeniem braku zgody na pozasądowe rozwiązanie. Odradzam korzystanie z tej firmy.
    Paweł

29.06.2021 14:23

Jeszcze nigdy nie byłem tak zadowolony z zakupów, poziomu obsługi mnie jako klienta i montażu, który był rewelacyjny i czysty. Panowie montażyści posprzątali po sobie wszystko co zostało z montażu drzwi. w pełni zasłużona ocena.
    Anna

28.06.2021 18:25

Jeden z lepszych salonów drzwi w małopolsce. Polecam.
    Agnieszka96

25.06.2021 20:14

Jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i doradztwa w Salonie Kraków Polecam !!!!
    Tomasz

25.06.2021 11:51

Bardzo cenię sobie pracę w charakterze doradcy klienta w salonie super drzwi. Płaca ok, nie narzekam.
    Judyta

24.06.2021 20:37

Chciałabym pochwalić firmę za posiadanie bardzo kompetentnego zespołu sprzedawców jak i montażystów drzwi. Polecam firmę. Dziękuję za fajną i szybką realizację.
    Tadeusz

22.06.2021 13:45

Cenię sobie atmosferę pracy w Super Drzwiach. W pełni polecam i pozdrawiam całą ekipę.
    Patrycja

19.06.2021 10:04

Przesyłam serdeczne pozdrowienia dla wszystkich pracowników Super Drzwi! Cieszę się, że trafiłam na was gdy szukałam okien i bramy wjazdowej do mojego domu.
    Tomasz

18.06.2021 14:07

Przez 3 tygodnie szukałem i jeździłem wokół Katowic nowych drzwi do domu. Przy okazji pobytu w Ikei wyskoczyła mi wasza reklama. odwiedziłem salon i nabyłem kilka par drzwi: wejściowe i wewnątrz domu. Po 3 dniach miałem je już zamontowane. Duży plus za opcje montażu.
    Halina

17.06.2021 14:46

Firma warta zaufania, realizują montaż bardzo szybko od momentu kupna. Można polegać na ich produktach.

Zostaw merytoryczną opinię o Autoryzowana Grupa Techniki Zabezpieczeń Sp. z o.o.