Opinie o Leverage Sp. z o.o. w Olsztyn

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie Leverage Sp. z o.o.. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w Leverage Sp. z o.o. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Wykonywanie instalacji energetycznych i telekomunikacyjnych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Leverage Sp. z o.o. w Olsztyn

baner wywiady

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Leverage Sp. z o.o.?

Tak

Mały Nowy wpis

A ja pracuję, pracuję i jestem zadowolony. Zawsze coś mogłoby lepiej działać, zawsze można coś poprawić, ale w sumie ciężko się do czegoś konkretnego przyczepić.

Honorata Nowy wpis
@Mały

A jakbyś miał się już do czegoś przyczepić, to co by to było? Tak pół żartem, pół serio pytam ;)) Czyli wynagrodzenie również na plus Twoim zdaniem? Warto aplikować do firmy?

Pytanie Nowy wpis

Jakie są mocne strony pracodawcy Leverage Sp. z o.o.?

HR Leverage Nowy wpis

Panie Maćku, wnosimy o sprostowanie nieprawdziwych treści ujętych w Pana wpisie w terminie 3 dni. Po upływie terminu podejmiemy stosowne kroki prawne. Życzymy powodzenia w dalszej karierze zawodowej.

Tak

@Obecny

Macie jakieś integracje, wyjazdy? Jak to tu wygląda?

@Marek

Oczywiście, raz do roku jest wyjazd na kilka dni, do tego często spotykamy się po pracy np. na oglądanie meczu czy wyjście na plażę na piwko.

Agata
@Obecny

Generalnie to wy go organizujecie czy firma bardziej się do tego przyczynia? I ile osób aktualnie wchodzi w zespół, jest to stały skład?

Czym trzeba się wykazać, aby pomyślnie przejść proces rekrutacyjny w firmie Leverage Sp. z o.o.? Na co pracodawca kładzie nacisk: doświadczenie, umiejętności, wiedzę, a może osobowość? Opisz swoje doświadczenia z rozmowy kwalifikacyjnej na stanowisko Brygadzista - Kierownik Budowy
logo firmy IT Architect
Itzu Jobs Polska sp zoo
(36 opinii)
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w Leverage Sp. z o.o.?

@Pytanie

Atmosfera jest bardzo fajna, pracy sporo jak wszędzie, ale mimo to znajduje się czas np. na wspólne śniadania czy oglądanie meczu.

były pracownik

nie polecam, roboty dużo a płaca marna, wyzysk jednym słowem

Jakie wartości są cenione w Leverage Sp. z o.o.?

Odp

Żadne. Nie polecam tej firmy , strata czasu i energii

@Pytanie

Praca na pewno jest zespołowa, bo w branży dużo się dzieje, pracy jest mnóstwo i fajny zespół to podstawa. Ludzie są zaangażowani i samodzielni. Klimat pracy jest ok. Zawsze coś mozna zmienić, poprawić, jak wszędzie.

Winek

Słyszał ktoś czy firma aktualnie rekrutuje i jakie są szanse na pracę bo czas jest dość niespokojny?

Realizacje
@Winek

Firma stale powiększa Zespół. A jakie obszary są w Pana/Pani zainteresowaniu?

Czy jest możliwość pracy w Leverage Sp. z o.o. na część etatu?

HR Leverage
 Rekomendacja
@Pytanie

Dzień dobry Praca na część etatu jest możliwa w wyniku indywidualnych ustaleń. Nie wykluczamy takiej formy pracy (zgodnie z Prawem Pracy), ale jej po ustaleniu z bezpośrednim przełożonym. Pozdrawiamy

Pozytywny

Ja pracuję i jestem zadowolony. Zawsze coś można poprawić w działaniu, ale ogólnie jest Ok

Obecny pracownik

Tak.to prawda że nie płcą nadgodzin.Okres próbny i uciekam.

Nowy

Tak nie placa nadgodzin a wymagaja by pracowac ponad norme za tak zwana uznaniówke .

On

Firma w której jest więcej kierowników niż pracowników. Kompetencje marne system kastowy. Sporo nowicjuszy, jeśli myślisz że się czegoś nauczysz jesteś w bledzie. Nie ma od kogo. Unikaj jak ognia.

Nicola

Słyszałam ze nie płaca za nadgodziny, to prawda ?

Byly pracownik.

Witam.nie polecam tej firmy nie równe traktowanie,nienormowany czas pracy,brak płatnych nadgodzin ale podobno do odbioru.Niekompetentne kierownictwo kieruje sie zasadami z durzych koorporacji.Nie polecam

Technik

Potwierdzam szkoda czasu,niepłatne nadgodzi a te wypracowane są niebilansowane wiedz jak je odenrac. hmm.nie polecam ogólnie (usunięte przez administratora). Wiesła koordynator kat.

Koordynator

Kierownictwo z tp teltech,tworzenie sztucznych stanowisk oczywiscie tylko dla wybranych. Pracownicy terenowi traktowani jak mieso armatnie.

Spawacz

Firma kierowana przez bylych pracowników tp teltech Warszawa ,wprowadzane zasady sa identyczne jak w teltechu a wiedz mozna zasiegnac opinie jak bedzie wyglądala wasza praca w tej firmie na podstawie opini o tp teltech. Ja podwierdzam szkoda czasu nic dobrego z tej współpracy nie bedzie to kwestja czasu.pozdrawiam.

Gogol

Zastanawiam się jaki jest powód, że nikt nie korzysta z wątku?

Nie wiecie czy ktoś ma jakieś aktualne informacje na temat firmy Leverage Sp. z o.o. w mieście Olsztyn? Czekamy na newsy od pracujących, każdy komentarz jest na wagę złota!

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Leverage Sp. z o.o. - Olsztyn

• Jak się pracuje w Leverage Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Leverage Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Leverage Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Leverage Sp. z o.o.
3/5 Na podstawie 2 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Limanowskiego 42 lok. 21
    10-343 Olsztyn
  • NIP: 7393748927 REGON: 280407440 KRS: 0000332794
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)