Firma zarządzana przez 3 właścicieli. Każdy z nich Cię kontroluje, sprawdza, nie ufają za grosz nawet samym sobie. Gdy realizujesz plan sprzedażowy z nawiązką, nie wypłacają Ci premii poza 100% stawiając Cię pod ściana i kazać podpisać nowe aneksy. CRM poblokowany tak że nie widzisz swojej sprzedaży, marży która uzykałeś. Totalna nadkontrola, śledzenie telefonów, gps w samochodach i po 10 telefonów dziennie co robisz. Dzwoni każdy z właścicieli i sprawdzają czy poprzedniemu opowiedziałeś tą samą wersję, która opowiadasz obecnie. Nie dotrzymują żadnej umowy ustnej, szkolenia marne tylko wewnętrze, bo szkoda im inwestować w wiedzę pracowników. Przez ostatnie 2 lata odeszło 8 osób cały trzon biura w centrali i 4 handlowców, którzy zdali sobie sprawę, że są ciagle oszukiwani. Narcyzm szefów na porządku dziennym i nawijanie makaronu na uszy, mowa trawa. Gdy ktoś odchodzi po zamknięciu kwartału z osiągniętym wynikiem kwartalnym, nie wypłacają ostatniej premii. Znają się na wszytkim, narcyzm i uwielbienie własnego ego oraz rys psychopatyczny. Wszyscy wywodzą się z (usunięte przez administratora), gdzie nauczyli się takich metod. Nie szanują kompletnie ludzi. Potrafią zepsuć najlepszy interes za którym chodzisz miesiącami, a klient po wizycie handlowca z szefem dzwoni i pyta” kto to (usunięte przez administratora) był”. Nie polecam, szkoda czasu na niebywałych (usunięte przez administratora)
Ale jeśli chcesz stracić swój czas i guzik zarobić zapraszam do 4 Sztachety jebanie na wezwanie.
Uciekaj
28.04.2026 23:02
100% prawda
Uciekaj
28.04.2026 23:23
HAHahahah , to się uśmiałem !!!! Bajki jak zwykle opowiadane na forum , a jak przychodzi już do bycia pracownikiem zaczyna się (usunięte przez administratora) my dla ciebie nic a ty dla nas wszystko. Najlepiej jakbyś pracował 24/h ale to i tak mało . Jak nie zostawisz lajka na linkedin to nie dostaniesz leada . Zastraszanie ,poniżanie pracowników na forum firmy opóźnienia w premiach o ile czcigodny zarząd zechce zapłacić bo zawsze jest jakieś ale .....i na końcu okazuje się że dostajesz (usunięte przez administratora) O ile oczywiście uda się premię wyrobić bo plany są jak lot w kosmos . (usunięte przez administratora) Płać za każdą szkodę w samochodzie. Chcesz nowy sprzęt typu telefon lub laptop to musisz poczekać rok czasu i dopominać się co tydzień . Auta w cale nie są w wysokiem pakcie tylko podstawa + jakiś dodatek . Jak chcesz jeździć prywatnie po pracy to rozliczą cię z każdego kilometra i musisz zatankować.Co do samochodów to jak przekroczysz prędkość powyżej wymaganej to zaraz masz telefon że jak tak można, twoje bezpieczeństwo, jaki przykład dajesz etc. a sami co niektórzy zasuwają (usunięte przez administratora) - typowa hipokryzja . Codzienne sprawdzanie ile telefonów wykonałeś i ile maili wysłałeś , ile wizyt wykonałeś . Można tak wymieniać w nieskończoność. Weryfikacja poprzez telefon do pracownika. Smiało dzwońcie , każdy wam powie że jest to (usunięte przez administratora) bez zasad. Uwierzcie mi każda inna firma będzie lepsza. Nie wierzcie w to co mówią bo po okresie próbnym zorientujecie się że pisałem prawdę ale wtedy to będzie już wasz stracony czas ! Mógłbym pisać w nieskończoność o negatywach tej firmy ale po co , szkoda czasu. Ale żeby nie było też są plusy . Podstawa wypłacana na czas no i chyba to tyle.....
29.03.2022 10:49
Czy w firmie 4 Safety Sp. z o.o. są regularne szkolenia pracownicze?
MarcinS.
26.04.2022 09:11
Tak, w firmie regularnie prowadzone są szkolenia, zarówno te prowadzone przez dostawców i partnerów biznesowych jak i te wewnętrzne.
pozdrawiam.
MarcinS.
05.09.2022 11:32
Jako pracownik, za żadne nie płaciłem ????
Przychody i zysk 4 Safety
4,9 mln
2022
2023
2024
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Firma może pochwalić się przychodami 26 mln 20 tys. zł w roku 2023. W porównaniu do poprzedniego roku wynik wzrósł o 7%. Wypracowany zysk netto to 4 mln 366 tys. zł.
Wspaniałe wyniki jak na firmę! Przychody i zysk mówią same za siebie. Jakie zmiany w zakresie podwyżek lub premii planowane są w związku z tymi osiągnięciami? Czy osoby zatrudnione mogą liczyć na inwestycje w przyszłość?
Merkury
09.06.2025 11:43
Asystent AI
02.09.2022 10:50
Czy firma 4 Safety Sp. z o.o. kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.
Piotr Śladowski
02.09.2022 11:58
nie rozróżniamy stanowisk pracy na męskie i żeńskie, więc odpowiedź brzmi tak równość jest. liczą się kwalifikacje, doświadczenie, wykształcenie oraz spójność z naszymi podstawowymi zasadami polityki HR jak rozwój osobisty, relacji z współpracownikami/klientami/społecznością, dyscyplina i organizacja i kultura pracy i orientacja na rezultat