Chciałbym serdecznie polecić Pana Adama Malarza z Car&More za jego profesjonalizm i zaangażowanie podczas zakupu mojego nowego samochodu. Od pierwszego kontaktu, Pan Adam wykazał się ogromną wiedzą na temat oferowanych pojazdów, cierpliwie odpowiadał na wszystkie moje pytania i doradzał, która opcja będzie dla mnie najlepsza.
Cały proces zakupu przebiegł sprawnie i bezproblemowo dzięki jego pomocy. Pan Adam zadbał o każdy szczegół, od pomocy w wybraniu odpowiedniego dla mnie samochodu, poprzez jazdę próbną, aż po finalizację transakcji. Szczególnie doceniam jego wsparcie w zakresie leasingu - dzięki niemu udało mi się uzyskać doskonałe warunki, które idealnie odpowiadają moim potrzebom finansowym.
Jego przyjazne podejście i chęć wsparcia w każdej sytuacji sprawiły, że czułem się pewnie i komfortowo podejmując decyzję. Zdecydowanie polecam współpracę z Panem Adamem każdemu, kto szuka nie tylko profesjonalnej obsługi, ale również miłej i sympatycznej atmosfery podczas zakupu samochodu. Dzięki niemu moje doświadczenie było wyjątkowo pozytywne, a ja jestem niezwykle zadowolony z mojego nowego auta.