Mont-Inox

Sanok

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 88 ocen.

Opinie o Mont-Inox

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mont-Inox

Dominika

Firma MONT-INOX poszukuje trzech pracowników - spawacza, moneta, izolera. Każdy z pracowników powinien według wymogów zatrudnienia posiadać co najmniej dwuletnie doświadczenie w pracy na tym stanowisku. Czy w takim razie nie ma możliwości zatrudnienia bez większego doświadczania?

Dominika

@Weld a skąd masz informacje o jakichkolwiek rotacjach w firmie? Nie każdy to zjawisko kojarzy pozytywnie, co masz dokładniej na myśli? Rotacje związane z awansem, czy też częste zwolnienia? Opisz nam więcej, forumowicze będą wdzięczni za więcej szczegółów, które pozwolą zrozumieć sytuacje w firmie.

Weld

Jakie macie rotacje w firmie?

gość

Cześć czy początkujący pracownik danego zawodu ma szansę dostania się do Mont Inox?

ziom

a mówiłem że wszystko do czasu panie hadera

pracownik
@ziom 26.02.2017 21:54
a mówiłem że wszystko do czasu panie hadera

Co teraz bedzie???

dusia

jakby ktoś by l zainteresowany zatrudnieniem w tej firmie i szuka zatrudnienie, ofert to nie błąkajcie się jak dzieci we mgle po internecie, wszystkie aktualne oferty znajdują się na stronie internetowej firmy

H.WIE

ktos cos napisze konkretnie o zarobkach? stawka netto mnie interesuje np w niemczech jako spawacz tig. prosze o odpowiedz

pracownik

he co by nie było ale powoli zaczyna sie kurczyć ta prezna firma ha ha haha ha kres przychodzi pomalutku!!!!!!!!!!!!!!jak i obij bokom kazdemu powoli jak i firmie a koniec bedzie najlepszy !!!

kierownik

tylko mont inox jest to nr1 rozwijająca sie preżnie firma na podkarpaciu ,takich jest bardzo mało firm gdzie można nawet i bardzo dobre pieniądze zarobic jak się uczciwie pracuje i wydajnie zdecydowanie polecam firme mont inox z sanoka

zadowolony

odp na monter a żle ci w mont inox bardzo dobre dobre zarobki fajna praca czedo oczekujesz więcej

monter
@zadowolony 01.02.2016 20:52
odp na monter a żle ci w mont inox bardzo dobre dobre zarobki fajna praca czedo oczekujesz więcej

Ja nie nie pracuje w mont inox. To było ogólne pytanie mające na celu poznać firmy z branży. p.s Firma szuka obecnie monterów rurociągów?

monter

Koledzy znacie może inne firmy z którymi warto wyjechać jako monter rurociągów zagranice?

sieben

precz z haderą,to kłamca i oszust z małym stażem w mont inox

?

...taaaa,zaciery,nadgorliwi wielcy prowadzący-pierdzący,podkręcajcie sami sobie śrubkę,pokazujcie,że Polaczek biega w pracy żeby szybko Francuzik lub inny przyjął sukces w pierwszej kolejności tego "łańcucha pokarmowego"...zastanówcie się nad sobą karierowicze...

przezorny

odp na edek załoga pana( usunięte przez administratora )jest wtajemniczona w szczeguły wystarczy dobry zacier przywiesc i sprawa załatwiona

przezorny

już co niektóży się nachłapali waluty euro, ze zaczyna im bokiem wychodzic ,wy frajerzy ,oddali zdrowie dla euro ,a teraz oddadzą euro onkologom zeby miec zdrowie ,,,żałosne to wszystko jest ha hahahaha ha ha.Francja już też się skonczy i przewileje z dopisywaniem godzin wszystko ma swój kres ..

ziom

panie''hadera'' a ja prosze pana zeby pan znalazł odwage i napisał mi pan swój adres bo chciałbym panu osobiscie podziekowac za to ze musiałem szukac nowej roboty przez pana,przyjade z butelką w ręcephe

Hadera

Panie "ziom" jeżeli masz coś do mnie to nie wypisuj postów anonimowo tylko miej odwagę podpisać się swoim nazwiskiem i napisać konkretnie co oznacza u ciebie świrowanie czy może jest to to że nie pozwalam się opierdzielać i ciągnę robotę do przodu--miej odwagę się podpisać Nazwiskiem i opisać o co ci chodzi,,pozdrawiam

ziom

a co sądzicie o mistrzu haderze?ten to dopiero zaczyna świrować,ale jak to sie mówi wszystko do czasu,buc zasrany

xxx

Tak się właśnie dzieje ale takich psełdo pracowników wysyła wielki Paweł.Z potem płacze że budowa nie wyszła

majster

roboty na dwa tygodnie niecałe a gnojar.e niemogą sie wyrobic w ciągu czterech tygodni to jest naciąganie firmy na straty jak tylko się da kombinują nieroby

he
@majster 26.06.2015 15:22
roboty na dwa tygodnie niecałe a gnojar.e niemogą sie wyrobic w ciągu czterech tygodni to jest naciąganie firmy na straty jak t...

he he he chłopie do szkoły się wróć :) ciesz się że dali Ci szanse he porażka ...

sprawiedliwy

DO spawacz jak z koziej du.y trąbka,słuchaj sie luzny w zwieraczach jestes i dlatego chwalisz tą firme,,,a prawda jest taka ze firma naprzyjmowała z upadłej firmy nafty gaz serwis z sanoka spawaczy ktuży tam zostali przyjeci pod pretekstem ze przynosili ser i masło i inne dobra zewsi,,,to dzieki im firma poszła sie jeb.ć,teraz ta elita jest zatrudniona w mont inox i jeszcze to samo będzie z tą firmą już niedługo fachocy z bożej łaski ,,,,,a dlaczego nikt nie napisze ze coraz wiecej ludzi w obecnie jeszcze istniejącej firmie ma problemy ze zdrowiem np;rogowacienie skóry ,wysypki rumieniowe, obrzęk qłincego ,choroby zębów ,dusznosci w piersiach ,nikt nie powie bo kazdy sie boi i jest szantarzowany ale to jusz niedługo wszystko do czasu ,a takie wynagrodzenia to mozna nazwac ochłap smieszne jałmużny

Spawacz

Witam rozżaloną młodzież :) Ludzie nie piszcie takich głupot :) tam u was na podkarpaciu ludzie bardzo lubią obgadywanie i narzekanie to już wiem z autopsji,co do firmy Mont-Inox,według mnie bardzo uczciwa firma,trzeba poprostu wiedzieć jak z ludzmi rozmawiać,oczekujecie nie wiadomo jakiego traktowania i pieniędzy z kosmosu a tak naprawde fachowcy z was żadni,nie mówię o wszystkich ale znacznej większości pracowników z którymi miałem okazję pracować,prawda jest taka że za takie umiejętności które reprezentujecie w innej firmie nie dostalibyście nawet 10 euro :) Cieszcie się że macie pod nosem Mont-Inox bo w innym wypadku większość z was nie znała by nawet topografii Polski nie wspominając o Europie :) Polecam Mont-Inox :)

Państwu dziękujemy

ZŁODZIEJE! Odchodzisz - nie licz na uregulowanie płatności, które przeważnie i tak zalegają i o które u p. Celiny się prosić trzeba. Nota bene za nielegalnie przepracowane nadgodziny, na które należy sporządzić osobną listę. Na pracowników biorą od zleceniodawców ogromne pieniądze, których tylko mała część trafia do szaraka na końcu łańcucha i jeszcze śmią ich nie płacić pod byle pretekstem.

wodzu

ja na tych buraków niemoge juz dłuzej patrzec ile tak mozna no ile tolerowac ,,,prezesie zrób porzadek z tymi chamami z ngs olszanicy sami obij boki i tylko patrzą oby odbrbnic dniówke ,,,a wydajnosci to zero lamusy nic wiecej i przez takich firma ma prosperowac ta to zagłada dla firmy tacy lamusy co robili ngs w olszanicy

xxx
@wodzu 16.03.2015 20:24
ja na tych buraków niemoge juz dłuzej patrzec ile tak mozna no ile tolerowac ,,,prezesie zrób porzadek z tymi chamami z ngs ols...

Święte słowe piszesz Wodzu ale prezes nic nie zrobi z tym bo słucha takiego co mu mówią ,,CHYTRY PLAN" -człowiek bez pojęcia o pracy na budowie rząglowanie ludzmi mu wychodzi i nic wiącej,,trzepie kase i sie śmieje

do kazio

masz racje dakich łystków naprzyjmowali z nafty gaz co w olszanicy robili i teraz siedzą w francji i jak zjada na tydzien to odrazu do sanoka zdac relacje jak kto pracuje

kazio233

Najgorsza firma nie polecam... Robia ludzia tylko nadzieje z robota żeby czekali i do nich zadzwonią a później zbywaja... Widzę ze upada ta firma i robia z ludźmi co chcą zwalniają doświadczonych spawaczy a przyjmują gowniarzy i co to ma byc wogole... Dluzej tak nie pociągnięcie debile.

Artur

Prawda jest taka ze w najlepszej firmie możesz być kantowany jeśli dasz się kantować. Ja wiem ze tam u was jest olbrzymie bezrobocie. Ale zaden z was nie kwapi się aby coś w swoim życiu zmienić, nie uczycie się jezyków obcych, potraficie tylko narzekać. Ja nie bronię tej firmy absolutnie bo też w niej pracowłem ale ja mam duże jaja i potrafie powiedzieć co o nich myślałem jak mi na czas kasy nie przelali. Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w potrafię nawkładać , nie patrzę czy to jest współpracownik, kierownik czy sam prezes. Sprawy trzeba postawić jasno od samego początku, a większość z was załatwia wszystko na gębę. Później macie takie rezultaty. Prawda jest taka że my pracownicy jestesmy siłą w zakłądzie pracy, nie musimy miec zwiazku zawodowego. Pieprzenie prezesó i kierowników ze na wasze miejsca są dziesiątki chętnych to zwykły podły szantaż który nie ma pokrycia w słowach. Jak macie jakies problemy w robocie polecam "włoski strajk" uwierzcie mi że po max 1 tygodniu kiedy wydajność spada kierownictwo zacznie traktować was jak ludzi. Będą latać, krzyczeć, grozić zwolnieniem, może kogoś w furii zwolnią bezprawnie wtedy sad pracy i taka pseudo firemka jest szybko prostowana. Oczywiście nikt nie może się wyłamać. A to już jest sukces. A po drugie jest tam was tylu to dlaczego nie załozycie związku zawodowego? Wystarczy 15 osób zeby zalożyc związek zawodowy. Na co czekacie? Panowie dość narzekania ;)

xxx
@Artur 03.03.2015 08:59
Prawda jest taka ze w najlepszej firmie możesz być kantowany jeśli dasz się kantować. Ja wiem ze tam u was jest olbrzymie bezro...

Święte słowa Panie Arturze, jeszcze żeby wyp....olili przydupasów i pod.......aczy a Zagórza a na to miejsce przyjęli fachowców to sytuacja całkowicie by się zmieniła, bo teraz zaczynają pracować nazwiska a nie fachowcy

były pracownik

ta ta sami du.o..zy tam robią jak mają tydzień wolnego to jeżdzą do sanoka i kablują jak kto robi wzamian dostają premię uznaniową ...zdala od mont inox kto jest normalnym człowiekiem

szantarzowany

w tej firmie to smród i nic wiecej katuja ludzi i nic wiecej ,,jak niemasz układów to zginiesz,najlepiej z daleka od tego syfu rakotwórczego a kasa to skoda mówic juz niejeden sie przykonał pracujac w francji jak miał układy to zarobił a jak nie to zastraszany jest

mareczek

hejka kochani, myślałem nad zatrudniemiem się w Mont-Inox ale nie wiem w zasadzie jak się do tego zabrać. słyszałem tez jakieś plotki że firma zmienia siedzibę ale nie potrafię znaleźć w internecie info gdzie i od kiedy to będzie, a to dla mnie ważne info bo nie wiem jak będę miał z dojazdami. nie mam w domu internetu, nie znam się na tym, pomoże mi ktoś?

ZASTRASZANY PRACOWNIK

NUCLEAR WAR'S WORST -CASE SCENAIO

pracownik

unas w francji całkiem spoko nie nazekamy jak sie ma układy z kierownikiem to i atmosfera spoko dychnąc mozna nik nas niepilnuje i browarka mozna wypic

KITO

firma płaci na czas z tym problemu nie ma ale co z tego jeden drugiego by wykończył atmosfera do dup,,, jest szkoda czasu są lepsze firmy więcej dają na stawce jak zaczynasz i szanują ciebie bo tu mają ciebie daleko gdzieś

Państwu dziękujemy
@KITO 12.10.2014 13:30
firma płaci na czas z tym problemu nie ma ale co z tego jeden drugiego by wykończył atmosfera do dup,,, jest szkoda czasu są le...

Widać sytuacja uległa zmianie. Ja musiałem wielokrotnie prosić o pieniądze. Po moim odejściu w ogóle odmówili uregulowania płatności.

Państwu dziękujemy
@KITO 12.10.2014 13:30
firma płaci na czas z tym problemu nie ma ale co z tego jeden drugiego by wykończył atmosfera do dup,,, jest szkoda czasu są le...

Widać sytuacja uległa zmianie. Ja musiałem wielokrotnie prosić o swoje pieniądze. Po moim odejściu w ogóle odmówili uregulowania płatności.

anonim

(usunięte przez administratora)

aleksy

Z moich wiadomości o ubezpieczeniu to jest tak że firmy płacą 100 procent za ubezpieczenie samochodów i za każdą stłuczkę ubezpieczyciel podnosi stawkę o 10 procent za każde auto , jak jest dużo aut w firmie to stawka idzie do góry nawet kilkanaście tysięcy przy następnym ubezpieczeniu wszystkich aut a może nawet kilkadziesiąt tysięcy więc czasami warto się zastanowić przy dużej flocie samochodów. XXX pomyśl trochę zanim coś napiszesz fajnie jest plotkować i mieć wszystko w D....

xxx
@aleksy 14.04.2014 18:00
Z moich wiadomości o ubezpieczeniu to jest tak że firmy płacą 100 procent za ubezpieczenie samochodów i za każdą stłuczkę ubezp...

A o ile mi wiadomo to traci się 10 procent ale na to auto które brało udział w stłuczce jest to potwierdzone przez ubezpieczyciela.Trochę więcej lektury przydałoby się-pozdrawiam szkolonego

xxx

Koledzy po ostatniej sytuacji jaka miała miejsce z rozbitymi samochodami podobno obciążyli kierującego,, po co są ubezpieczenia??. Teraz nie powinien nikt z pracowników jeździć służbowymi samochodami za darmo,niech zatrudnią kierowców i niech im płacą za kierowanie i dowóz pracowników do pracy. (usunięte przez administratora) Każdy powinien to poprzeć- pozdrawiam wszystkich

xxx
@xxx 13.04.2014 11:29
Koledzy po ostatniej sytuacji jaka miała miejsce z rozbitymi samochodami podobno obciążyli kierującego,, po co są ubezpieczenia...

Podobno ????? Nie zajmujcie się plotkami.

AJAXX

Ludzie dajcie spokój kablowanie ,swoja droga i innne machlojki,, tam w szwajcari to siedzą tzw wieprze ,którzy tylko po trupach do celu za pare groszy by człowieka zabili i jeszcze maja protesje i zale cotak mało na swieta zarobili ech i ze tyle tyrac jak niewolnicy muszą wiecznie cos im nienareke

Artur

Hahaha, dobrze ze ja od Sanoka mieszkam z 1000 km bo też na mnie by gadali że kabluję :P Ja tak naprawdę nie znam spraw z tym zwiazanych, tylko ze słów kolegi z którym pracowałem. Ale uważam że to są śmierdzące dzialania , ktore na końcu uderzą rownież w tych co się czują nietykalni.

Artur

No brak języka to lipa, niewiem jak z tymi dziobakami ale ja z tym co pracowałem nie narzekałem, jak jest gdzieś indziej na budowach to niewiem.

qwerty

jebać dziobaków i OZ-ty,przyjdzie czas,że poznają się na Nich w biurze,a na budowie będą dojechani.W niektórych przypadkach to jest prywatny folwark. Najgorsze jest jak "prowadzący"nie zna języka;montaż,cięcie,spawanie i cięcie,a godzinki lecą.

anonim

(usunięte przez administratora)

Artur

na 8 netto w de mozeszesz liczyć i w miare stały kontrakt.

miks

MONT-Inox jest firmą mającą fachowców specjalizujących się w dziedzinie uprzejmego donoszenia do kadr np.:) fachowiec nie może się doczekać by zjechać z delegacji uprzejmie jak najszybciej donosząc zapominając o sobie jaki jest wspaniałomyślny;)i dba tylko o siebie haha

Artur Wysocki

UPSS, ta odpowiedz była nie dla bły tylko dla Kierownik.

były

Pozbądźcie się podwykonawców na tzw. własnej działalności i dajcie na prowadzących ludzi zatrudnionych w firmie na umowę o pracę (usunięte przez administratora) i firma na tym dużo skorzysta ,poprawi się atmosfera i ludzie będą pracować wydajniej i z uśmiechem na twarzach.

Artur Wysocki
@były 13.01.2014 10:30
Pozbądźcie się podwykonawców na tzw. własnej działalności i dajcie na prowadzących ludzi zatrudnionych w firmie na umowę o prac...

Ja nieetyczny? Przecież ja pracowałbym nadal dla Mont Inox, zależało mi na pracy, nie zależnie od tego kto mnie zatrudnia. Gdyby mowa o lojalce była od razu, jak napisałem wczesniej trzeba wyjaśnić sobie wszystkie kwestie od razu na początku. Pewnie tez bym ją podpisał i nadal bym dla was pracował. Sami dobrze wiecie że wykonywalem pracę bardzo dobrze skoro firma dla której wykonywaliście zlecenia chcialą mnie u siebie. Na piękne oczy nikt nikogo nie zatrudnia. A gdy nadchodzi czas wypłaty wynagrodzenia a ono nie nadchodzi to coś jest nie tak. Jak widać po moich wypowiedziach, nikogo nie opluwam w swoich postach, nie piszę źle o firmie. Jestem konkretny i lubię konkretne rozwiązania. Z mojej strony mogę dodać że szkoda że nasze drogi się rozeszły, dobrze mi się z (usunięte przez administratora)pracowało chociaż facet nerwowy trochę ;) pozdrawiam go ;)

Artur Wysocki

Pracowalem dla nich 2 miesiące, potwierdzić mogę ze dają umowę o pracę od ręki, kwatery też załatwiają , są czyste i w porzadku, płaca jak płaca marna, mogłoby być więcej. Natomiast co mi się nie spodobało to że nie chcieli mi wypłaty przelać w umówionym terminie uzależniając przelew od podpisania jednego papierka o którym nie bylo mowy jak podpisywalem z nimi umowę. Ja nie jestem z tych uleglych i kolega który ze mną tam pracowal słyszał moją rozmowę z kierownikiem. Skończylo się tym że chcieli mi dać podwyżkę żebym nadal tam racował ale niestety straciłem zaufanie. Ogólnie firmę polecam tyle ze trzeba od razu wyjaśnić sobie wszystkie kwestie. Chociaż do dziś nie otrzymalem zwrotu 240 zł zwrotu kosztów za paliwo. Nie ukrywam się na anonimowym nickiem bo niczego nie zmyślam.

Kierownik
@Artur Wysocki 26.12.2013 21:48
Pracowalem dla nich 2 miesiące, potwierdzić mogę ze dają umowę o pracę od ręki, kwatery też załatwiają , są czyste i w porzadku...

Witam, Tak to wygląda z Pana strony. Niech Pan popatrzy na to od strony pracodawcy z którym umawia się Pan na określone warunki i zgadza się na nie a później zachowuje delikatnie mówiąc nieetycznie podbierając nam nasze zlecenie i powoduje straty w ogólnym rozliczeniu. Jeszcze dziwi się Pan że pracodawca żąda od Pana podpisania lojalki. (usunięte przez administratora)

biegły

Witam! Tu opinii nie zobaczysz bo usuwają tylko te co im pasują.Firma ok. tak jak obiecuje tak płaci tylko jest zła atmosfera w pracy.Mają paru nierobów i to brygadziści(kablarze)żebyś był najlepszym fachowcem i tak im nie dorównasz jak wyleją to ciebie.Myślę że to czytają też w biurze może w końcu przejrzą na oczy bo to już za dużo się dzieje w tej firmie.Ci kablarze mają większa władze jak prezes oni decydują kto będzie pracował a kto nie.W większości to pozbywają się dobrych fachowców aby nie mieć konkurencji.Tu na pewno się nie wykażesz bo cię podsumują i wypad z firmy. A z nimi nie wygrasz.

bohun

JA pracowałem w tej firmie jako spawacz miałem 14 euro na działalności i nie mogę powiedzieć nic złego na wypłaty nawet płacili wcześniej ale co do tych (usunięte przez administratora)majsterków i brygadzistów to wszystkich w jeden worek.Tu wcześniej ktoś pisał że to lizodupy i kablarze to z tym się zgadzam w 100% i ci którzy z nimi trzymają Ja wyleciałem z tej roboty przez jednego z nich (Da-ka)stał cały dzień,ręce w kieszeniach a na fajrant trzeba było za niego kończyć a potem i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi obsmarował nawet w biurze babka mi to powiedziała i przez h--a zerwali ze mną współpracę.Praca ogulnie nie była taka zła i płatności jak na dzisiejsze czasy też nie złe ale z tymi lizodupami nie szło pracować.POZDRAWIAM.

były

Witam Pracowałem w Mont inox kilka miesięcy i można powiedzieć że firma naprawdę bardzo dobra jak na dzisiejszy rynek. A kto nie pracował w innych firmach to nie wie jak potrafią oszukać pracownika. Ja osobiście polecam. Pozdrawiam

lux

Dlaczego piszecie takie głupoty o tej firmie .Ja pracuje już troche i jest super >mieszkania jak z bajki ,do tego za darmo ,dowoz również.Praca jak praca trzeba coś robić żeby zarobić a nie tylko smesować i palić .Potem się dziwicie że coś jest nie tak.Ja polecam te firmę z czystym sumieniem Zaznaczam nie kabluje to nie mój styl .Jestem uczciwym pracownikiem i dobrze na tym wychodze .POZDRAWIAM

Państwu dziękujemy
@lux 23.09.2013 10:05
Dlaczego piszecie takie głupoty o tej firmie .Ja pracuje już troche i jest super >mieszkania jak z bajki ,do tego za darmo ,...

Śmierdzi kierownictwem lub wazeliną, czyli Mont-Inoxową uczciwością. "Panie Pawle, ja nie wiem, czy to istotne, ale...". Jeżdżąc na różne budowy poznałem normalnych i fajnych ludzi w tej firmie, ale oni na pewno nie byli zadowoleni. Dobre.

były

do anonim niepchaj się chłopie do bagna ,,jak by była dobra firma to by sie nieogłaszała ,przepracowałem w tej firmie 8 lat ,nikomu tam niezycze tam pracowac

tajemniczy

JA JAK POSTAWIE FLASZKE FINLANDII KIEROWNIKOWI TO DOPISZE Z 30 NADGODZIN I ZAROBIE TE 9000 TYS ZŁ ZYC NIEUMIERAC SWOBODA NA DELEGACJACH OBY TAK DALEJ MOZNA WYPIC ZABAWIC SIĘ I TE INNE SPRAWY WYBACZCIE NIEBEDE ZADUZO WYSZCZEGULNIAŁ

Zostaw opinię o Mont-Inox - Sanok

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mont-Inox