Czekam już 1.5 godziny żeby przyjął.mnie lekarz od pultorej godziny przyjął 7 numerków żenada i to na 2 gabinety. Nie szanują wogule ludzi
Próba rejestracji na rehabilitację ,godna pożałowania. Jestem po wypadku potrzebuje rehabilitacji na już,a dostaje termin na lipiec. Ja uzależniony od innych osób. Pani dająca dobre rady żebym se szukał poza Gorzowem rehabilitacji. Zero empatji w jej zachowaniu . Pacjent ich nie interesuje . To jak mam nauczyć się chodzić. Dno totalne
Od 25.02.25do 27.02.25 przebywałam na oddziale chirurgii ogólnej. Peronel bardzo miły, kompetentny i zawsze służył pomocą. Pomimo dużej ilości chorych opieka na bardzo dobrym poziomie. Trafiłam na salę 2 osobową, więc były bardzo komfortowe warunki:)
Proponuję od razu do prokuratury zgłaszać i odszkodowanie od szpitala,szkoda języka strzępić !!!!
Sor to najgorszy w tym szpitalu to co wyrabiają nie mieści się głowie ,błedne diagnozy,czekanie po 12h, zero badań , do tego lekarze dziwne mają rozszeżone spojówki ??? Co oni tam robią na nockach ?
16.02.2025 trafiłam z moim mężem na SOR.. Mąż jest po wypadku uraz czaszkowo-mózgowy porażenie czterokończynowe wypadł PEG z żołądka, oczywiscie wielkie pretensje jak mogli wogóle nas tam przywieśc zero pomocy zainteresiwania jak to ujęli "pomoc dorażna " dla meża założyli cewnik foleya do żoładka byłam w szoku bo rzekomo nie mieli lekarza gastrologa i pracownia była nie czynna. Wojewódzki Szpital i nie ma lekarzy???? Odwiezli nas do domu i radzćie sobie!!!!!! Szok nie dowieżanie, personel na SOR tragedia nie polecam!!!!! Zajmują sie pijanymi pacjentami a człowiek w potrzebie musi czekac
Dla mnie wg brak szacunku dla pacjenta !!!! Żeby po zawale leżeć cały dzień na Sorze a wieczorem wypisany do domu że niby jest w dobrym stanie!!!! Co to za szpital że nawet na obserwacji nie zostawią. Nie polecam tego szpitala
Kardiologia Byłam pacjentka kardiologii (ablacja ) Profesjonalne podejście do pacjenta od strony lekarza jak i pielęgniarek które tam pracują.Czysciutko ,świeże i smaczne posiłki ,pielęgniarki bardzo opiekuńcze i mile wszystko wytłumaczą jak pacjent zapyta,szczerze polecam
Oddział kardiologii o 7.00 przyjęcie na planowany zabieg. Rejestracja i już pierwszy zonk, pacjenta nie ma na liście..., a właściwie to jest tylko zamazany długopisem. Potem przebieralnia ( w pidżamę) i na oddział. Tam po godzinie oczekiwania drugi zonk, sprzęt do zabiegów zepsuty... od tygodnia ( to jeszcze nieoficjalna informacja). Kolejna godzina oczekiwania na jakąkolwiek informację. Pan doktor nie zadzwonił ?, nie ma też cywilnej odwagi aby podejść do pacjentów i przeprosić?. Kolejna godzina i jest w końcu informacja że pacjenta dzisiaj nie było w szpitalu, skierowanie nie zużyte, nie wiemy kiedy i gdzie zabieg zostanie wykonany, doktor zadzwoni i powie ( wczoraj nie zadzwonił, może nie ma telefonu ?), to nie nasza wina. Wracaj sobie natręcie do domu, załatw transport i wolne w pracy i wytłumacz szefowi że miałeś pecha być lub nie pacjentem tego szpitala. Jedyny dowód to opaska na lewym nadgarstku jako prezent dla pół pacjenta.
Czy któraś z pielęgniarek mogłaby się wypowiedzieć o pracy w tej placówce? Szczególnie interesuje mnie kwestia, czy szpital płaci zgodnie z obowiązującą siatką płac. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Wysokie uznania dla Oddziału Kardiologii. Lekarze pracujący na tym oddziale to wybitni specjaliści z dużą wiedzą i praktyką, cechuje ich wysoka kultura do pacjentów , dbałość o pacjentów. To profesjonaliści z powołania. Szczególne podziękowania dla lekarza Pana Jacka Leszczyńskiego, dzięki któremu dziś mogę normalnie funkcjonować po wykonanych przez niego zabiegów. Polecam leczyć się w poradni kardiologicznej w WZS w Gorzowie Wlkp.
Panie Prezesie Ostrouch kiedy zaprowadzi Pan porządek w miejscu wydawania wyników. Pacjenci ciężko chorzy, inwalidzi czekają po odbiór wyników na zewnątrz po pond 30 min w kolejce na mrozie i wietrze. Niech Pan pomyśli o tych pacjentach i przeniesie odbiór wyników do budynku szpitala.
Odział urologii to jakieś nieporozumienie, dla lekarzy liczy się tylko kasa, musisz najpierw zaliczyć kilka prywatnych wizyt a następnie możesz liczyć że się tobą zajmą. Jak trafisz bezpośrednio z odziału ratunkowego to traktują pacjenta jak przedmiot szczególnie lekarz Michał E. . Nie polecam leczyć się na tym oddziale. Lepiej trafić do innych szpitali
Dotyczy Rehabilitacji Pracownicy o dużych kompetencjach i co ważne dużej cierpliwości i zapale do pracy. Po za tym mili, empatyczni i dowcipni, dzięki czemu terapia przebiega w przyjemnej atmosferze, co więcej pozwala zapomnieć o bólu. Po rehabilitacji zauważyłam nie tylko poprawę mojego zdrowia,, ale także pozytywną zmianę w ogólnym samopoczuciu. To prawdziwi pasjonaci, którzy wiedzą co robią. Super organizacja. Dziękuję
Leczyłam się tylko w gorzowskim szpitalu i chwałę personel zarówno medyczny jak i pomocniczy.Przeszlam 7 operacji .Nie wiem skąd takie negatywne opinie.
Moja żona jest obcokrajowcem i gdy rodziła nasza córkę pod wieczór w naturalny sposób , ,,panie pielęgniarki,, nie zabrały dziecka na całą noc od mojej żony co powinny były tego zrobić. Moja żona prawie się przekręciła na tamtym Swiat przez te panie. Dowiedziałem się po czasie gdybym wcześniej o tym wiedział to te *zmaty wywalił bym przez okno. Mam ogromny żal do Pań z oddziału noworodkowego że tak potraktowali moja małżonkę
Oddział chirurgii ogólnej i onkologicznej super! Pielęgniarki to anioły ❤️
dodam, że chodzi o Oddział Chorób Płuc i Chorób Wewnętrznych - a dokładniej o Kierującego Oddziałem Ordynatora, który nie szanuje ani pacjentów, ani ich rodzin
Faktycznie urwało mi pierwszą część ... Moja mamusia, aktualnie już jej nie ma ;(... była tak skutecznie wyrzucana z Oddziału przez Ordynatora, zresztą nazwał ją "pacjentem nieekonomicznym" !!!!, za każdym razem niedoleczona, co niestety spowodowało coraz to poważniejsze problemy ze zdrowiem. Jak można wyrzucić pacjenta z zapaleniem płuc po 5 dniach leczenia w szpitalu, bez leków!?! a za 4 razem, kiedy powinna kontynuować leczenie w wymiarze 3 tygodni, Mądry wyrzuca ją po 12 dniach!!! Ten człowiek to nieodpowiedzialny biznesmen, a nie lekarz, któremu powinno zależeć. Ostatni raz, kiedy tam trafiła, pomimo miejsc na Oddziale wyrzucił ją do Torzymia! Mam wątpliwości co do kompetencji tego człowieka, ale jak wszyscy wiedzą, jest poukładany i nikogo się nie boi
Proszę pogodzić się z tym, że osoby starsze nie osiągają pełni zdrowia tak łatwo jak młodsi. Przykre, że nie umiała Pani zająć się mamą po zakończonym leczeniu szpitalnym
Moja mama trafiła wczoraj po 16 na sor, proszę sobie wyobrazić że dziś do godziny 20 nie była skonsultowana z pulmonologiem. Czas oczekiwania to ponad 24 h. To jest nie do pomyślenia.
Oddział Chirurgi ogólnej i Onkologicznej DRAMAT!!!!!!!!!!! Pielęgniarka poproszona o pomoc w podniesieniu pacjenta twierdzi że ma papiery na kręgosłup i jak dźwignie to pójdzie na zwolnienie!!!!! To jakaś masakra!!!! Po co w takim razie pracuje w szpitalu gdzie są chorzy ludzie??? TRZEBA nieść pomoc!!!!! Jeśli jest chora to po co pracuje w szpitalu?????Chyba pomyliła miejsca pracy!!! Obsługa personalna pielęgniarek woła o pomste do nieba!!!!! Nieprzyjemne Panie Pielęgniarki z łaską podchodzą do pacjentów!!!!!!!! Ludzie jeśli macie możliwość to unikajcie z daleka ten oddzial!!!!
Dzisiaj tj. 11-12-2023 w poradni chirurgicznej lekarz wyszedł z gabinetu po godzinie 15 twierdząc że więcej pacjentów nie przyjmie tym samym zostawiając około 20 osób bez udzielenia pomocy .

Jak się pracuje w Wielospecjalistyczny Szpital Wojewódzki w Gorzowie Wlkp. Sp. z o.o.?
+Zobacz opinie na temat firmy Wielospecjalistyczny Szpital Wojewódzki w Gorzowie Wlkp. Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Wielospecjalistyczny Szpital Wojewódzki w Gorzowie Wlkp. Sp. z o.o.?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!