zasłużony negatyw dla tej (hm, hm) firmy Skrzynkananarzedzia.Pl Sp. z o.o! (opinia negatywna)
1. Obsługa - karygodna, na najniższym poziomie.
2. Język komunikacji z kontrahentem - nieakceptowalny (potocznie tzw: doły społeczne)
3. Po weryfikacji realu z internetem, a w zdziwieniu/ stwierdzeniu drastycznych różnic > po wstępnej analizie możliwe /bardzo prawdopodobne prowadzenie przez Skrzynkananarzedzia.pl sztucznej kampanii nieprawdziwych postów, tworzonych sztucznie tekstów dla kreowania nieprawdziwego wizerunku Skrzynkananarzedzia.pl w sieci. Sprawa rozwojowa, do zbadania. Tymczasem rekomenduję wyjątkową ostrożność w kontaktach i korzystaniu z skrzynkananarzedzia.pl w Warszawie.
SKRZYNKANANARZEDZIA.PL
12.02.2022 11:58
Gdybyśmy chociaż wiedzieli o kogo chodzi i kto i za co :-) ? Być może konkurencja nie śpi i sama kreuje w ten sposób nieuczciwie rynek opinii...? pisząc w ten sposób... Rynek, który niestety w sieci nie jest wiarygodny, skoro każdy może bez jego weryfikacji napisać bezkarnie wszystko... Autorze tego tekstu zapraszamy do nie ukrywania się za monitorkiem i do napisania do nas, a najlepiej spotkania się z nami i wyjaśnienia sprawy. A innych, bardziej pozytywnych :-) zapraszamy do nas: w ofercie prawie 150 000 produktów, ponad 600 marek narzędziowych 5 głównych Kategorii. Ilość naszego asortymentu odpowiada powierzchni 6 budowlanym hipermarketom stacjonarnym :-) a może to Oni piszą takie coś? Jedyne co musisz zrobić, by odebrać towar w Warszawie to zaplanować jego zakup, dokonać go w internecie i odebrać w wyznaczonym przez nas czasie, o czym informujemy sms'em. Chcemy być Twoją SKRZYNKĄ, w której znajdziesz wszystko czego potrzebujesz. Wszystko w jednym miejscu,
Twoja SKRZYNKA,
SKRZYNKANANARZEDZIA.PL SP. Z O.O.
Marian
15.04.2022 11:55
To co piszecie prawda może być że posiadacie tyle produktów ile napisaliście. Niestety jestem rozczarowany waszym podejściem do klienta, załatwiania spraw, a w szczególności zaczynacie od zasłaniania się regulaminem co de facto nie jest przestrzegane. NIE WYSYŁACIE PACZEK ZGODNIE Z WASZYM 5 DNIOWYM OCZEKIWANIEM NA WYSYŁKĘ. NIE MACIE JUŻ KLIENTA I OBY BYŁO ICH WIECEJ
Przychody i zysk Skrzynkananarzedzia.Pl
-44,0 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
W 2022 roku firma osiągnęła przychody w wysokości 709 tys. zł. Ujęcie roczne wykazuje spadek o 46%. W danym okresie strata brutto wyniosła 72 tys. zł.
Przychody spadły dość mocno, a dodatkowo pojawiła się strata. Co o tym myślicie? Jak to wpływa na Wasze samopoczucie w pracy?
Zostaw merytoryczną opinię o Skrzynkananarzedzia.Pl Sp. z o.o.