Jak to jest teraz z pracą w firmie DPD Trade Sp. z o.o. w miejscowości Częstochowa? Szukamy jakiś nowych wieści od Was.
Praca jest tragiczna, gdyby nie agencja to nie mieliby fra...ów, żeby coś porobili. Jestem kasjerem z Katowic :) Przelicz sobie prosty rachunek: Dają 2 stówy jak polecisz kogoś do pracy i przepracuje miesiąc. A prawda jest taka: dają 100 za dniówkę (nockę hahahaha). To co masz zrobić Ty powinno zrobić 2 jak nie 3-4 gości za podwójną stawkę. Teraz policz ile w kieszeni na miesiąc zostaje prezesowi? Za prawidłowe odpowiedzi stawiam karnet na zwiedzanie Stadionu Śląskiego w Katowicach? Czemu nie w Chorzowie? Rakowskie PSY tego nie wiedzą :) Czekam na kumatych :)
Praca fest dla desperatów ... cały miesiąc na nocki bez dodatków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marznąć, dżwigać hóje móje niewyspanym za dnia hahaha... Nawet kierownik, którego nie dane mi było go zobaczyć tam wymieniał się z pionem Częstochowskim, bo trudno mu się dziwić, ja tyż recht :) IN WORK - Szukomy (usunięte przez administratora) :)
Jak lubisz za 99 zł przyjść niewyspany i na nocce marznąć i zbierać z rolek paczki o wadze 50 kg i słuchać pretensji, że mało, bo masz 8 bram z różnymi częstochowskimi wiochami ! - Ja richtig :) (usunięte przez administratora)!
Gorole nie śpią.(usunięte przez administratora). To dokończa: To praca marzenie na ziher właśnie dla Ciebie, ja :) A to najmniejszy wymiar kary z tych 8 bram! Weź rozładuj całego tira z cudami co by tam nie było i masz się obchodzić z tym jak z jajkiem :( Weź, kasjer w Katowicach zarabia 105 zł dziennie i sześciopak wody to jego największa kara, masakra, NIE POLECAM !!!
Jak się pracuje w DPD Trade Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy DPD Trade Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.