Goodferry Transport

Na podstawie 13 ocen z 12 miesięcy

• Usługi Transportowe
  • Twoje ładunki – zawsze na właściwym kursie

Usługi Transportowe

Twoje ładunki – zawsze na właściwym kursie

Tło
  • Matysówka
  • Rudna Wielka
  • Krasne
  • Podłęże

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o Goodferry Transport Sp. z o.o.

Opinie o Goodferry Transport Rzeszów

Nie przegap nowości o Goodferry Transport Sp. z o.o.!

Wrongferry

11.02.2021 17:20

Współpraca przebiegła z wielkimi problemami.
    do Pytanie

10.02.2021 17:15

może i szanse mają ale na dobre zarobki liczyć co nie mają

09.02.2021 17:45

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Goodferry Transport ?
    Joel

06.02.2021 13:10

Ogólnie relacja z każdym rokiem staje się coraz gorsza. Relacja szef - pracownik. Praca nie godna polecenia ...
    do Bartassko

21.01.2021 17:35

mówisz o wszechwiedzącym piotrku i jego bracie marku "wspaniałych" szefach firmy ?
    Ferd

03.02.2021 06:57

Akurat zarząd jest ok pokaz mi inną firmę gdzie spedytor czy kierowca regularnie 10k + dostaje? Ja tam polecam. Ja sie pracowac komus nie chce to bedzie narzekal.
    nowy

04.02.2021 23:56

Będę aplikował do nich. Podrzuć więcej szczegółów.

Oferty pracy - Goodferry Transport Sp. z o.o.

Spedytor międzynarodowy

Goodferry Transport Sp. z o.o.

Poznań

WalletIcon

3000 - 30000 PLN / m

Majkel

20.01.2021 17:20

Piszę z pozycji byłego pracownika... i niestety nie polecam pracy w tej firmie. Wypłata na czas jak najbardziej, ale na tym koniec plusów. Jasne zasady co do premii ? Ciekawe w którym miejscu jeżeli premia jest uznaniowa. Wszystko jest poukrywane ciągle rosnące koszty firmy które wpływają na to że wynagrodzenie zamiast wzrastać stoi w miejscu. Człowiek pracuje na wynik finansowy firmy i z tego tytułu nie ma większego wynagrodzenia. Taka zależność im więcej zarabia firma tym są większe koszty a tym samym mniejsza pensja. Odrębnym tematem jest brak poszanowania dla byłych pracowników.
    ssak

02.02.2021 14:25

Uważaj bo może dostać pozew za zniesławienie albo naruszenie dóbr.
    Kitttansport

01.02.2021 17:30

Firma Goodferry Transport - nie godna uwagi z perspektywy Klienta. Ładunek dostarczony z opóźnieniem,z problemami, w naruszonym stanie. Kontakt z firmą bardzo słaby, nie dbają o klientów.
    Bolec

01.02.2021 13:33

A ja to (usunięte przez administratora),jestem kierowca kilkanascie lat i zmieniam prace jak rekawiczki oni wala w (usunięte przez administratora)ja tez...widze ze Szef Baran to i ja jestem jak on, nie inwestuje w nic co mi nie przynosi korzysci.mi Pracy duzo i jeszcze Polacy musza sie uczyc Szacunku jak i Pracodawcy tak i kierowcy a ja zmieniam dalej -Szerokosci i do na drogach
    busiorz

30.01.2021 13:40

Zapewniamy kompleksową obsługę, począwszy od otrzymania zlecenia spedycyjnego, poprzez podjęcie ładunku i dostarczenie go we wskazane przez dostawcę miejsce. Jak również zapewniacie bardzo drogie ceny, wolną dostawę i fatalną obsługę klienta, NIC DODAĆ NIC UJĄĆ !!!
    stary jelcz

27.01.2021 17:30

Z ich strony cytat: GOODFERRY zajmuje się również organizacją przepraw promowych. Oferujemy profesjonalną obsługę oraz doradztwo w tym zakresie, ale zapomnieli dodać że "słono" trzeba zapłacić za te usługi...odradzam korzystania z usług tej firmy.

Kontakt - Goodferry Transport Sp. z o.o.

UL. PRZEMYSŁOWA 13B 35-105 Rzeszów

Branża główna: Transport i spedycja
    Tom

26.01.2021 17:20

Niestety ale ta firma nie jest przyjazna ani dla kierowców ani pracy u nich w biurze, mają dużo negatywnych opinii a to się z powietrza raczej nie bierze. Nie zaryzykuje raczej, szkoda czasu i nerwów.
    NICKI

25.01.2021 17:41

Współpraca przebiegała z wielkimi problemami, płatności z opóźnieniem, szef nadumany w sobie. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!
    Busiorz goodferry

04.11.2019 16:06

Prawda jest taka ze płaca dobrze. W umowie zawarta stawka i przelewy raczej na czas, zdarzają się poślizgi przez błędy czy brak akceptacji pewnie bossa. Niestety maja ogromne dwa minusy Pierdolniete trasy zawsze bezpośrednio Anglia włochy albo (usunięte przez administratora) 48h kursy Irlandia benelux i spowrotem, jak trafisz jebnietego spęd... naganiacza co nie ma kogo puścić na stały kurs to zrobisz 24h pracy z Irlandii i ci (usunięte przez administratora) powrót od razu bez przerwy. CIAGLE JEŹDZISZ WYJEBANY oprócz weekendów, powroty i wyjazdy z pl tez lubią na szczala. Auta spoko, jak wszędzie lizing i niesprzatane wiec sprawdź do czego wchodzisz. Jest jeszcze jeden minus. Taki co go niektórzy tam SZFEFEM nazywają a jedyny problem z tym człowiekiem to jego zapominanie co mówił minutę dzień lub tydzień temu. Uważa się tez za ważniaka a podobno to jedynie nepotyzm akurat w jego wydaniu. Nie ufaj w ani 1 słowo. Pewnie dlatego stawki są na piśmie bo jakbyś się z nim umówił to byś musiał jeszcze dopłacić po zjeździe bo on nie pamięta. Płaca PLUS Kierownik zwany bossem MINUS Kilometry i godziny pracy (usunięte przez administratora) jak w matexie 5 lat temu. Jak
    Ktos

26.05.2019 16:23

Pracowałem pod tą spedycja cały czas expresy 2500 km na strzała malo snu odradzam
    lukaszTe

12.12.2018 22:12

Pracowałem rok, był to czas nabywania cennego doświadczenia w świetnej atmosferze. Polecam każdemu, kto chce się czegoś nauczyć i nawiązać znajomości na długo, długo.
    Polan1

18.06.2018 11:31

Szczegolnie odradzam jakakolwiek wspolprace Z tą firma!!!!!! Niekompetentni Pracownicy naliczają dodatkowe koszty za przeprawy promowe !!!
    lukaszTe

12.12.2018 22:08

brednie

Zostaw merytoryczną opinię o Goodferry Transport Sp. z o.o.