Goodferry Transport

Na podstawie 13 ocen z 12 miesięcy

• Usługi Transportowe
  • Twoje ładunki – zawsze na właściwym kursie

Usługi Transportowe

Twoje ładunki – zawsze na właściwym kursie

Tło
  • Matysówka
  • Rudna Wielka
  • Krasne
  • Podłęże

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o Goodferry Transport Sp. z o.o.

Opinie o Goodferry Transport Rzeszów

Nie przegap nowości o Goodferry Transport Sp. z o.o.!

01.06.2026 02:47

W ogłoszeniach na spedytora stawiają na zdolności negocjacyjne, a jak to w ogóle sprawdzają i czy jest jakieś przeszkolenie no bo to nie jest jednak coś z czym człowiek się rodzi :) na początku może być ciężko jak ktoś nie ma dużo doświadczenia

01.07.2026 07:31

Witam, dużo osób które pracują u nas zaczynały bez doświadczenia. Takie osoby szkolimy i przygotowujemy do pracy w naszej firmie

07.06.2026 00:41

Oferują wynagrodzenia w przedziale od 5 000 do nawet 40 000 pln, zależnie od doświadczenia i wyników. Ta ostatnia kwota robi wrażenie tylko czy ktoś realnie tyle ma? A jeśli nie to ile?

01.07.2026 07:27

Witam, wszystko zależy od doświadczenia oraz osiąganych wyników przez pracownika, widełki są zgodne z realiami

30.06.2026 08:51

Dobry pracodawca,polecam!
    #KierowcaMiedzynarodowy

30.06.2026 08:50

polecam!!!

26.06.2026 11:11

Pracuję w Goodferry od ponad roku i jestem bardzo zadowolony. Zatrudnienie opiera się na przejrzystych warunkach, szefostwo jest na medal, a kierownictwo zawsze służy wsparciem. Pieniążki zawsze są na czas!!!
    #KierowcaMiedzynarodowy

26.06.2026 11:09

Polecam!!!

26.06.2026 11:08

Super Firma, polecam!!!
    kolec

01.06.2026 10:39

pracuję 3,5 roku, atmosfera spoko, kierowcy też dają się lubić. mogę polecić. najlepsze ze wyszkolili mnie od początku, nie miałem doświadczenia z pracą w spedycji a teraz mogę powiedzieć że coś niecoś potrafię 😊
    Seweryn

22.06.2026 21:45

Często zatrudniają bez doświadczenia? W sumie fajna opcja tylko jakbyś jeszcze dał znać jak wyglądają początki, wdrożenie

21.06.2026 18:58

Fajna firma, polecam!!!!
    #SpecjalistaDsLogistyki
    Only Transport

01.06.2026 12:50

Pracuję w Goodferry od ponad roku i jestem bardzo zadowolony. Zatrudnienie opiera się na przejrzystych warunkach, szefostwo jest na medal, a kierownictwo zawsze służy wsparciem. Pieniążki zawsze są na czas, atmosfera jest przyjazna, a ludzie świetni. Jest to moja trzecia firma transportowa w karierze spedytora i czuję się w niej dobrze.

04.06.2026 02:16

To dobrze że tak trafiłeś i jesteś zadowolony, napiszesz tylko jakiego działu w ogóle dotyczy ta opinia, jeśli możesz to stanowiska też? Dobrze wiedzieć 😅

31.05.2026 16:44

polecam!!!

27.05.2026 10:26

Pracuję w Goodferry od roku i jestem bardzo zadowolona. Firma stawia na rozwój pracowników, a atmosfera w zespole jest naprawdę świetna – wszyscy są pomocni i wspierający. Doceniam otwartą komunikację oraz możliwość zgłaszania pomysłów, które są brane pod uwagę.
    Lila

27.05.2026 20:35

A możesz podać jakiś przykład pomysłu pracownika, który ostatnio został wdrożony? Zawsze mnie ciekawi, jak to wygląda w praktyce.🤔

26.05.2026 12:31

Miałam przyjemność pracować w tej firmie i mogę powiedzieć, że było to jedno z najlepszych doświadczeń zawodowych w mojej karierze. Polecam!!!

26.05.2026 12:28

Miałem przyjemność pracować jako spedytor i mogę śmiało powiedzieć, że było to jedno z najlepszych doświadczeń zawodowych w mojej karierze. Goodferry wyróżnia się na tle innych firm swoją profesjonalnością, dbałością o pracowników oraz otwartością na innowacje.
    Essentia

13.03.2026 18:56

Asystent AI

Może ktoś już pracował jako spedytor międzynarodowy w tej firmie i może napisać, jak faktycznie wyglądały zarobki w praktyce? Czy widełki od 5000 do nawet 40000 brutto były realne? W ogłoszeniu wymagali znajomości angielskiego lub innego języka, dobrej organizacji pracy i doświadczenia jako dodatkowego atutu. Oferowali umowę o pracę, benefity i możliwość pracy hybrydowej.
    #SpecjalistaDsLogistyki
    kiero

16.01.2025 15:59

jeździłem 2 lata, trochę roboty było, ale do dogadania ze spedytorem kasa na czas auta w miarę nowe ogólnie do polecenia
    kłapciaty

14.04.2025 09:12

A dali coś pospać czy jazda na zapałkach ? Przyjmują bez doświadczenia ?
    ASD

09.01.2025 10:16

Praca na stanowisku spedytor międzynarodowy. Jasne i przejrzyste warunki zatrudnienia. Benefity, m.in. Medicover. Możliwość pracy HO jeżeli kogoś interesuje. Wysokiej klasy sprzęt do pracy. Wypłata na czas. Atmosfera w pracy bardzo dobra. Pracodawcy to bardzo porządni ludzie. Świetne zaplecze socjalne.
    Spedytor

09.01.2025 10:08

Pieniądze na czas, jasny plan rozwoju i pomoc we wdrożeniu do firmy i rozwoju od samego początku
    Spedytor

26.08.2024 13:13

Wypowie się ktoś odnośnie pracy jako spedytor? Jakie warunki? Wypłaty na czas ?
    nom

08.01.2025 16:09

warunki spoko, kasa zawsze na czas, atmosfera powyżej przeciętnej ;)
    Były

04.09.2024 02:45

Nie polecam, bardzo kiepska firma. W sytuacjach gdy coś potrzeba np zepsuje się komputer, są jakieś problemy to jest problem aby ktoś w ogóle pomógł, typu problem z komputerem służbowym, popsuje się skrzynka pocztowa. Czekanie 6 mc na zwrot z badania lekarskiego, czekanie 2 mc na premie. Wyimaginowane zwolnienie, na bazie warunków które nigdy nie były ustalane . Do tego firma słabo stoi finansowo bo mają sporo nie zapłaconych faktur, do tego, według sprawozdań finansowych firma miała strate w 2022 roku.
    Były

27.12.2024 12:08

Ustalałem z nim osobiście że jak zrobię 2500 euro to mam 10% premii i potem zgłaszam że zrobilem taką kasę to najpierw się do mnie nie odzywał szef długi czas i zero informacji keody ta premia itp. potem idę na urlop to szef do mnie z pretensjami że nie zadbałem o auto na rozładunku a byłem na urlopie , zamiast wziąć kogoś co by mnie zastępował to musiałem na urlopie , zajmować się pracą . Do tego szef z wielkimi pretensjami, bardzo nie miły. Potem po urlopie do mnie że mnie zwalniają itp. że słaba marża itp, gdzie w praktyce była inna zupełnie umowa bo pisali mi że muszę robić co najmniej 4000 euro przy fakcie zapłacenia za faktury. W sytuacji gdy szef do mnie mówi że od 2500 euro premia hehe Samo sobie zaprzeczyli. Dopiero na koniec mi dali zaległą kasę. Mogłem teoretycznie pójść do sądu o nie słuszne zwolnienie i odszkodowanie ale postanowiłem sobie darować i zmienić zawód. Nie polecam pracy w spedycji co firma to był tam jakiś problem. Kiedyś jedna była gdzie pracowałem prawie 4 lata i było wmiare ok ale ta goodferry jest słaba. Poza tym księgowość mega nie ogarnięta, też z nią były problemy.
    huehue

08.01.2025 16:07

chyba cię kojarzę kolego, pracowałeś na home office ;) sprzedał ładunek przewoźnikowi i poszedłeś na urlop nie mówią nikomu o tym że sprzedałeś takowy ładunek, przewoźnik stał 3 dni bo nie zrobiłeś awizacji :) jakbyś słowem powiedział o tym że trzeba zająć się tym to ktoś by to ogarnął :) ale ty się zawinąłeś i niech ktoś ogarnie tematy o których nie ma pojęcia. Plus marże jakie robiłeś (a raczej ich nie robiłeś) to jakiś żart ;) dobrze zrobiłeś zmieniając branżę, bo jeśli ktokolwiek dostanie ciebie jako pracownika to niestety współczuję ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Goodferry Transport?

Stach

26.08.2024 12:05

A mi się pracuje dobrze

24.08.2024 15:40

Firma Goodferry Transport Sp. z o.o. prowadzi rekrutację na stanowisko Kierowca Międzynarodowy. Czy warto aplikować? Jakie macie doświadczenia?

19.02.2024 07:22

Jak tak czytam dawniejsze komentarze to tu coś rzucali kwotami od 7,000 do 9,000 zł a ja normalnie widzę ofertę z teraz na busa międzynarodówkę z widełkami od 8,000 do 11,000 zł. to kiedy miała miejsce ta podwyżka? Po nowym roku? Coś jeszcze się zmieniło?
    Elem

01.03.2024 02:37

Dam znać kolego jak to wygląda, w poniedziałek lece w pierwszą trase w goodferry, system 3-4/1, 350 dniówki lecz tylko JDG
    Łysy

11.07.2024 20:02

No i jak tam wrażenia po pierwszej trasie ?
    Uniden

07.03.2024 13:44

Czyzby wszyscy przestraszeni bo podpisali tone dokometow przed przyjeciem do pracy A pracujacy podpisali KLALZULE POUFNOSCI I wszyscy ... Brak opini to świadczy o .....
    Deliwery

29.04.2021 06:10

Mam pytanie?.czy na wyposazeniu.auta jest kuchenka i komplet poscieli?a i czy daja jakies premie.bo slyszalem ze po kazdej trasie jest jakis deputat.dieta tak? Zalezne w jakim kraju sie jezdzi podrzuci ktos Poczatkijacy..
    Zgred

19.11.2023 16:42

Oczywiście że w każdym aucie jest kuchenka (indukcyjna), mikrofalówka z rożnem, grill, komplet garnków do gotowania i pieczenia, nie jeden a 3 komplety pościeli (zwykle różowej), krokodylek pluszowy do snu (to świetny pomysł szefa) i (usunięte przez administratora) z wachlarzem na upalne dni. Dieta, oczywista oczywistość że jest. Nawet kilka do wyboru. Po szczegółowy jadłospis i informacje, zadzwoń pod nr firmy. Poproś księgową lub sekretarkę. One ustalają menu dla kierowców zgodnie z zaleceniami Ministerstwa Żywienia. Swego czasu, boss firmy przemyśliwał nad mini sauną w każdym aucie. Wanna zabierałaby sporo miejsca. Nie wypaliło, ale jest nadzieja, że wróci do pomysłu. Musi mieć zgodę Ministerstwa Transportu na rozpieszczanie kierowców, a to trudny do zdobycia świstek. Nie miał zaświadczenia od proboszcza oraz aktualnej spowiedzi i to rozwaliło cały koncept. Szkoda. Po każdej trasie otrzymujesz oczywiście deputat węglowy i rolke papy. Pozdrawiam szefa :) Stary, doświadczony kierowca, wolny strzelec bez pracy. ([email protected])
    Dominik

30.08.2023 10:13

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!! Ekspresiki typu Polska -Anglia na strzała. W trakcie rozmowy telefonicznej z właścicielem pytałem o kwestie parkingów w UK. Powiedział że głównie bujanki. Spytałem po co wysyła kierowców do UK jeśli nie stać go by zapewnić parking swoim pracownikom Niestety nic nie odpowiedział i się rozłączył. Kiedyś w Niemczech rozmawiałem z jednym kierowca który u nich pracował. Zjeżdżał na święta do domu w grudniu i mówił że miała być kasa po zjeździe. Po świętach zadzwonił do szefa z pytaniem o wynagrodzenie odpowiedz jaką otrzymał brzmiała: "Nie ma mnie w kraju będę po nowym roku" Po nowym roku chłopak dostal wynagrodzenie i od razu złożył dymisję. Ciekawe jak właściciel zareagowałby gdyby kierowca postał sobie kilka dni na parkingu i powiedział że zapomniał na załadunek pojechać???

Kontakt - Goodferry Transport Sp. z o.o.

UL. PRZEMYSŁOWA 13B 35-105 Rzeszów

Branża główna: Transport i spedycja
    Łysy

08.05.2022 23:26

Dobra to mam pytanie jeżeli nigdzie nie jezdziłem poza PL tylko jakom kurier w podkarpackim to jest sens uderzać do tej firmy czy dać sobie spokój bo w kurierce wiadomo od 7 do 15 góra 16 i do domu
    Master

21.03.2023 20:49

Idź do jakiejś małej rodzinnej firmy na (usunięte przez administratora)pojeździj kilka mcy i dobrze żeby jeździli na wyspy żebyś ogarnął temat odpraw celnych bo tutaj na naukę to moim zdaniem nie ma czasu musisz liczyć sam na siebie
    pumpernikiel

06.03.2023 21:22

witam praca w firmie ok i spedytorzy tez wporządku polecam :-)
    Adidas

21.03.2023 20:42

Ale umowa o pracę czy na działalności ? Przyjmują bez doświadczenia na trasach międzynarodowych ale z doświadczeniem jako kurier paczkowy ? Bo szukam jakiejś firmy żeby ogarnąć temat międzynarodówki
    Maniek

11.11.2022 22:22

Cześć. Komentarze stare. Napiszcie jak jest na dzien dzisiejszy? Nie o kasę nawet chodzi ale o atmosferę? Trasy? Liczbę godzin za kółkiem? Jak wygląda odpoczynek? Są kanapy za siedzeniami ale czy sam ustalam miejsce czy mam wyznaczone dobre parkingi? Spedytorzy ogarniają?
    Tombo

12.01.2023 14:36

Cześć. Jak dla mnie to praca jest. Mam spedytora, który mocno ogarnia temat i jest w porządku co do zleceń. Jak zdarzy się gonitwa lub jakiś ekspres to masz czas później na odpoczynek. Parkingi sobie sam ogarniam bo to żaden problem z odpowiednią do tego aplikacją. Za kółkiem to bywa różnie, ale jak jedziesz długo to potem długo odpoczywasz. Nie wiem jak jest z innymi spedytorami ale mi się trafiło dobrze więc nie mogę nic źle powiedzieć. Jak coś pilnego to kontakt z szefem jest zawsze i bez żadnego zbywania tylko sprawe się załatwia. Trasy przeważnie na Anglię i spowrotem do Niemiec, Holandii i Belgii, ale zdarzają się też np do Norwegii lub Chorwacji.
    Kas

17.09.2021 18:04

Spoko
    Piter

22.03.2021 10:56

ja tam nie narzekałem, kasa zawsze na czas. najwiecej narzekaja ci ktorzy nigdy tam nie byli...
    Tomek kostrzewsju

03.05.2021 09:04

Mam pytanie czy jest problemem zatrudnienie u nich po pobycie w z k.? Mam 11 lat doświadczenia , DG, doświadczenia w EU jedynie parę lat temu nawtykałem spedytorowi za i poszedłem gibac.
    Del........

29.04.2021 06:21

Polecam firma Super zawsze wszystko na czas, fajne traski, morzna po za praca pozwiedzac, trasy krotkie,Pomoc fachowych spedytorow dodatkowy atut, flota nowa zadbana..kontakt z Przelozonymi Super,Jezeli chcesz nabyc doswiadczenie to Napewno zdobedziesz.....jednym slowem Pozytywna....Polecam
    Gggg

20.04.2021 12:05

Witam szukam pracownikow którzy pracowali tam w tamtym roku mam pare pytań związanych z umową.
    blondynka

03.02.2021 17:00

Ferd serio 10k ? są przyjęcia też bym tyle chciała zarabiać, nie chcę mi się wierzyć brzmi jak niezła bajka
    do blĄdynki

19.03.2021 15:02

dlatego takich ludzi jak ty nikt nie potrzebuje we wlasnej firmie, siedzisz w domu i klepiesz niepotrzebne komentarze zamiast ruszyc d*pe do pracy... osobiscie znam osoby ktore zarabiały tam grupo ponad 20k miesiecznie. ludzie sugerujacy sie goworkiem, niestety nie sa dobrymi pracownikami, tylko zwyklymi nierobami, ktorzy mysla ze za samo przychodzenie kasa sie nalezy...
    Ssak

04.04.2021 20:47

Dokładnie. Kasa super, współpracownicy też, kierowcy chętni do wspólpracy.
    Judasz

27.03.2021 14:52

Jest duzo firm na rynku.Polskim...mozna wybierac wachlaz mozliwosci....Jezeli jestes Kierowcą.masz Ambiicje, chcesz byc Szanowany....z Imienia z Nazwiska...Nie tylko byc Nazedziem do Pracy....to .....Szkoda twojego czasu..... Szukaj dalej....i zapomnij ...o ..tej firmie.....Nie Polecam ...Gorąco Pozdrawiam...Prawdziwych Kierowcow.....
    Ciekawy

22.03.2021 10:45

Ile mozna zarobic w GF ?
    TAK

22.03.2021 10:45

Czy firma udostepnia laptopa?
    hanasiewicz

02.02.2021 17:30

orientowałem się i inne firmy proponują znaczenie tańsze usługi niż Goodferry
    do hanasiewicz

19.03.2021 14:59

i co z tego? czy to portal na temat kosztow ich uslug czy na temat pracodawcy??

19.01.2020 02:42

Szybki lopez

16.02.2021 21:54

A ty czasami nie jesteś tym super kierowca z pod Dębicy ??????????????

Zostaw merytoryczną opinię o Goodferry Transport Sp. z o.o.

Oferty pracy - Goodferry Transport Sp. z o.o.

Spedytor międzynarodowy

Poznań