LS Intertank Polska

• Bezrzecze
  • Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o LS Intertank Polska Sp. z o.o.

Opinie o LS Intertank Polska Szczecin

Nie przegap nowości o LS Intertank Polska Sp. z o.o.!

22.06.2022 09:05

Jedyną zaletą jest to, a nie... Nie ma zalet. Dyspozytorzy wzięci z łapanki, auta jako tako naprawione (bez hamulcy i z pęknięta szybą przecież można jechać...). Atmosfera w firmie tragiczna. Myślą, że jak dali 100€ to polaczek ma robić od rana do wieczora. Pracowałem w kilku firmach ale tu ludzie byli najgorsi, banda alkoholików i drajwerów, którzy wiedzą najlepiej a biuro powinno się od nich uczyć (uniwersytet parkingowy to pikuś) Zero pomocy i wsparcia ale do chlania wódki do nieprzytomności to są pierwsi. Nie polecam i radzę omijać tego duńskiego dziada.
    To ja

01.06.2022 18:26

Slabo płacą atmosfera słaba sprzęt słaby
    Bąk

15.06.2022 10:21

Sam nie chce jeździć ????
    Były

01.08.2021 15:29

Auta nie posprzątane, smród, przecież jaśnie pan nie posprząta po sobie bo ma wyrąbane,jak chcesz normalnie jeździć,to musisz po wieśniaku ogarnąć, aż się zygac chce po nie których.obora i tyle.dodam że dojazdy to też ciekawostki,nigdy nie ma miejsca na wszystkie graty.wole zarabiać mniej ale mieć spokój od tego dziadostwa
    Ddarek

18.03.2022 13:18

Dużo racji. Wielu kierowców zabiera tyle bambetli jak by jechali sami po prostu chamówa. To samo na bazie. Przecież szlachta nie sprząta.

01.02.2021 09:43

Karta multi sport.sciezka kariery buhaaaaaa

14.09.2021 16:18

Wypłata była dobra kilka lat temu. Robota może i spokojna, ale cała reszta schodzi na psy. Podstawa minimum, a dojazdy do roboty po czterech jak sardynki. Caddy załadowane pod sufit, a torby nawet na kolanach.
    Stary

19.02.2022 05:41

Dobra praca? Auta brud, smród i bez hamulców!!
    Stiepan

15.02.2022 06:30

Są tam tacy pazerni,co za 100 euro dniowki (usunięte przez administratora) by zjadł spod siebie,wszystko takiemu pasuje,nawet kabina obsrana po poprzednim . Do wiedzy, ja już odszedlem i kilku innych,mam troszeczkę mniej ale czysto i spokojnie
    Nic z tego

10.02.2022 10:03

100e za dzień w tym podstawa najnizsza krajowa nic specjalnego ja już podziękowałem teraz zaczęli Białorusinów zatrudniać nie polecam
    Stiepan

07.01.2022 14:45

Przyjmują byle kogo,100euro dniowki przyciąga samych prostakow nie mająca pojęcia o pracy kierowcy, przyjmują większość intelektualnie ograniczonych, zatrzymanych w rozwoju na etapie podstawówki, nie potrafią zrozumieć informacji przesłanych, potem pretensje do spedycji,(usunięte przez administratora)wśród pseudokierowcow siłą oderwana od pługa,jak taki jeden z drugim ma prawo jazdy.
    Obecny

15.01.2022 20:08

A co Ciebie skłoniło do podjęcia pracy w LS

01.02.2021 09:52

Ludzie tu już rękawice robocze każdemu wyliczają zaraz za toaletę i prysznic będzie trzeba placic
    Rys

06.11.2021 06:55

Dać Polakowi kawałek biurka krzesło i iluzje władzy to szybko zapomina co robił wcześniej, żeby się pokazać to kolegów i rodzinę za czapkę śliwek by sprzedał.

25.11.2021 12:48

Szczera prawda, lepiej bym tego nie ujął. Tylko Piotr i Marek potrafią trzymać jakiś dystans do swojej roboty. Pozostali „gaciowi” a w szczególności Leszek zbyt mocno przejmują się rolą. Najlepsze są opowieści na szkoleniach. Człowiek może się dowiedzieć że jak będzie robił dużo młotków to dostanie orgazmu…

03.11.2021 08:39

Dalej wiara będzie się dalej z tąd zwalniać. Wysyłają świadomie 40 tonowe zestawy BEZ PRZEGLĄDÓW w trasę. I to jest normą dla nich....

05.11.2021 20:52

Najgorsze że takie rzeczy będą się powtarzać. Niedługo przyjdą Ukraińcy, Litwini, Białorusini itp. Wspomnicie moje słowa. Lepiej już nie będzie w LSI.
    Były

14.09.2021 08:39

Przyjmują jak leci.taksowkarzy,kombajnistów,itp,itd Misz masz.

23.10.2021 08:24

Dokładnie, kierowcy coraz „lepsi” ale co się dziwić skoro już oficjalnie ogłaszają się na Facebooku.

23.10.2021 08:22

Zwalnia się sporo kierowców i nie tylko.Co się dziwić, warunki pracy sporo się pogorszyły. Oczywiście sam Masterdriver Manager powie wam że opinie tutaj są wyssane z palca. Niestety tak nie jest.
    Erni

31.01.2021 11:24

Coraz gorzej kolchoz sie zrobil matoły w biurze z nikim się nie licza tak jak kolega poniżej napisał masz z.........c i się nie odzywać do tego duńskiemu Panu w pas się kłaniać nie polecam

12.09.2021 14:17

Tak jest, możesz jeszcze odejść jak ci warunki nie odpowiadają. Zapewniam: nic z niewolnictwa jak piszą inni. Polecam .
    Ktoś

14.09.2021 17:15

Oczywiście że można odejść jeśli się nie podoba. Tak samo można wyrazić swoje zdanie co do pracodawcy.

22.01.2021 17:17

Witam, chciałem podpytac o pracę w tej firmie? Czy jeździ się w systemie i jak wyglądają zarobki? Rusza się ze Szczecina do Danii busem?
    Franek Kimono

23.02.2021 22:25

Do pracy się jeździ samochodami osobowymi VW Caddy ze Szczecina. 4 osoby/1 samochód. Każdy jeździ w zasadzie jak chce. Jeździmy 2/1, 2/2, 3/2, 3/1. Idzie się dogadać

12.09.2021 14:12

Tak, jedziesz busem do auta lub na bazę. Do systemów trzeba się dogadać, 2 na 1, lub 3 na 1.

04.03.2021 11:32

Czy LS Intertank Polska Sp. z o.o. organizuje staże dla studentów?

12.09.2021 14:07

Dlaczego się nie zwolnisz?

12.09.2021 14:09

Właśnie, że ma pojęcie gdzie pracuje i dlatego sobie to chwali.
    Nik

16.08.2021 07:27

Najlepsi są dwaj youtubery z małej miejscowości koło Malborka normalnie przykro patrzeć na takie zachowanie,tak zarozumialych trudno spotkać
    Cless

17.06.2021 12:33

Dobrze się pracuje.

23.11.2020 11:47

Jak wygląda ścieżka awansu w LS Intertank Polska Sp. z o.o.?
    Krys

01.12.2020 11:34

ścieżka jakiego awansu. ta firma nie szanuje kierowców, traktuje nas jak wyrobników którzy mają tylko zaper...ć i broń Boże nie mieć żadnych wymagań, nawet tych zgodnych z polskim prawem. słowackie dyspo ma cię za (usunięte przez administratora) a duńskie za prostackich roboli. trzymaj się z daleka od nich.

14.08.2020 12:24

Czy LS Intertank Polska Sp. z o.o. zapewnia kartę multisportu?
    Janusz

01.09.2020 19:42

Składki od najniższej krajowej. Nic więcej.
    Jony

10.12.2019 09:10

Caly czas zostawiaja ludzi w domu nic nie mozna zaplanowac i kaska slaba nie polecam
    T...

04.11.2019 09:51

Gruba donosi uwazajcue na Stefanie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LS Intertank Polska?

Adr

03.11.2019 13:26

Dodam jeszcze ze umowa o prace opiewa na kwote 2100 zl brutto
    Adr

03.11.2019 13:25

Mnie tez zostawili juz szósty raz w tym roku przy 100 euro za dzien jestem w plecy ok 3500 euro w roku tak to wyglada w firmie jezdza ci co do biora w pol sklonieni przed slowackim panem tez nie pecam
    P.

03.11.2019 12:06

Srednia wynagrodzenia z roku 6.800 szalu niema za ta robote i presje ze strony dyspo nie polecam
    Koc

02.11.2019 15:30

Stefa po kierowcach dopytuje o koca jak robote uklada i jak wiadomosci pisze chyba szuka na jego temat jakis brudow Uwazajcie(usunięte przez administratora) nic jej nie mowcie
    Artur

01.11.2019 14:19

Uwazajcie na ta piekna zbiura walszywa jest strasznie tu sie podpytuje jak tam kto dobrze prowadzi a kto zle ktory dyspo jest spoko a ktory nie a potem im wszystko powtarza a oni delikwenta dojerzdzaja jak moga Strasznie toksyczny klimat pracy w tej firmie nie polecam
    Artur

01.11.2019 14:15

Mnie tez znowu wydymali nawet sie nikt nie odezwal ze mam w domu zostac zakupy zrobione kasa wydana a tu (usunięte przez administratora) na swieta kasa potrzebna (usunięte przez administratora) kokoty

Kontakt - LS Intertank Polska Sp. z o.o.

Mikołaja Kopernika 9/6 70-241 Szczecin

Branże: Transport i spedycja

20.10.2019 09:47

Sliski Artur dalej nic nie ogarnia :)

01.11.2019 14:12

Tak od najniższej krajowej

01.11.2019 14:10

Znowu ludzi zostawiaja w domu swieta ida trzeba swoich zostawiac
    Dziku

14.10.2019 12:18

Oszusci i klamliwe k.... Tyle na temt

08.10.2019 12:05

Co wchodzi w socjal LS Intertank Polska Sp. z o.o.?
    Tyu

10.10.2019 06:52

Najniższa krajowa i nic wiecej
    Polak

07.10.2019 00:00

Dla ludzi o stalowych nerwach 90 h dwa tyg.malo
    R...

03.10.2019 19:03

Większość komentarzy zawartych tutaj jest na tyle beznadziejna i żałosna że szkoda się wypowiadać. Zapominają o tym jak pracowali w dziad transach i kleili rzepa. Osoby wypowiadające się na różnych forach na temat LS INTERTANK mówiąc że jest w firmie katastrofa odeszli z myślą że w innej firmie będzie im lepiej i po jakimś czasie wracali z opuszczona głową i teraz to wy jesteście dla mnie zerami. Banda frajerów.
    Tytus

30.06.2019 01:20

Ta firma idzie na dno kierowcy zostaja w domach po 2\3 tygodnie nie maja roboty
    Tytus

30.09.2019 08:27

Caly czas mnie trzy razy juz zostawili czwartego nie bylo

26.06.2019 16:23

Zero szacunku do polskich kierowcow

26.06.2019 16:21

Racja sytuacja z ostatniego weekendu slowak przyciaga pelny kontener w piatek o 17.00 wypina i idzie do kolegow walic sake w kuchni .polski kierowca ma zjechadz w ten piatek do domu stoi na bazie i mógłbym jechac ale nie musi podpiac kontener ktory zostawil super slowak i w sobote jechac rozladowac i wrocic na baze zamiast jechac w piatek o 17.jedzie w sobote o 14.00 a slowackie sofery dalej tancza na kuchni i taka jest prawda
    Hhgf

21.06.2019 11:30

Dla tych "czechoslowackich"pseudo dyspo polak jest od czarnej robity a slowacki super sofer pije zlopie wode na socjalu i sie smieje
    Niebede

09.06.2019 00:59

Nie polecam mają w tej chwili nadmiar kierowców i sobie jaja z ludzi robią zostawiają w domu na dwa lub trzy tygodnie i kłamią na każdym kroku
    Tank

05.06.2019 12:48

Dzisiaj zwolnili jednego kierowce nie podajac przyczyny wyslali mu wypowiedzenie jak byl w domu na wolnym tygodniu

04.12.2018 07:00

Może znajdzie się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała powiedzieć nam coś o zatrudnieniu w przedsiębiorstwie LS Intertank Polska Sp. z o.o. w mieście Koszalin? Dajcie znać!

05.04.2019 15:52

Jestem obecnie zatrudniony i niema dnia w ktorym bylo by spokojnie osoby ktore nazywaja siebie dyspozytorami to bardzo mlodzi ludzie z transportem majacy niewiele wspolnegi faworyzujacy slowackich kierowcow i dyskryminujac polskich

05.04.2019 15:48

Nie polecam klamia na każdym kroku

Zostaw merytoryczną opinię o LS Intertank Polska Sp. z o.o.

Oferty pracy - LS Intertank Polska Sp. z o.o.

Lider Zmiany – obsługa kontenerów, logistyka i nadzór techniczny

LS Intertank Polska Sp. z o.o.

Fredericia

WalletIcon