BNI Polska

Wartości

Rekrutacja

Social media

• Ciechanów

5. Opinie o BNI Polska Sp. z o.o.

Opinie o BNI Polska Warszawa

Nie przegap nowości o BNI Polska Sp. z o.o.!

26.10.2022 11:34

Dzień dobry,
    Witamy na naszym profilu w serwisie GoWork.
    Zapraszamy wszystkich byłych, obecnych i przyszłych pracowników do tworzenia razem z nami przestrzeni do dzielenia się rzetelnymi i merytorycznymi opiniami na temat pracy w naszej organizacji.
    Będziemy starać się na bieżąco odpowiadać na pytania i wyjaśniać kwestie związane z zatrudnieniem w naszej firmie wszystkim kandydatom zainteresowanym pracą  u nas.
    Przypominamy, że komentarze niezgodne z regulaminem GoWork mogą być usuwane przez administratora portalu a komentarze naruszające dobra osobiste oraz regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora.

Chętnie odpowiemy na pytania pod adresem e-mail:
    [email protected]

Pozdrawiamy
    BNI Polska
    Arek.U

14.01.2026 15:48

Byłam — i jeszcze przez kilka dni jestem — w tej firmie i szczerze nie mogę uwierzyć w to, co niektórzy ludzie tu wypisują. Pracowałam 3,5 roku, pensja zawsze była wypłacana na czas, nigdy nie było żadnych opóźnień. Firma ma swoje wymagania, funkcjonuje w oparciu o networking i członkostwo, dlatego zupełnie nie rozumiem tych negatywnych opinii. Polecam tę firmę — to dobra lekcja życia. Czułam się w niej znakomicie, bo to mój żywioł: poznawanie ludzi i łączenie ich w biznesie. Ten rozdział się kończy i czas iść dalej
    Karo

01.12.2021 17:09

Brałam udział w rekrutacji do firmy - nigdzie nie spotkałam się z tak profesjonalnym podejściem do kandydata. Na rozmowie kwalifikacyjnej nie czułam się jak przepytywany "petent", ale jak obdarzony zaufaniem partner w biznesie, którego nie tylko kompetencje, ale także osobowość są cenione i ważne. Chociaż nie udało mi się otrzymać tej posady, to z całą pewnością jeszcze spróbuję zgłosić tam swoją kandydaturę, jak tylko pojawi się interesujące mnie stanowisko. Podczas rozmowy otrzymałam informację, że firma bardzo szybko się rozwija i zatrudniane jest coraz więcej osób, więc mam nadzieję, że w przyszłości będę mogła jeszcze dołączyć do tej firmy.
    `ja

03.12.2021 17:58

@Jacek na stronie https://www.bnipolska.pl/kariera/ maja troche ogloszen to chyba szukaja roznych pracownikow
    Matrix Rz

07.07.2023 18:37

Napisałaś: „z całą pewnością jeszcze spróbuję zgłosić tam swoją kandydaturę, jak tylko pojawi się interesujące mnie stanowisko” - moje pytanie - jak wszechstronnie jesteś wykształcona, że możesz aplikować na przeróżne stanowiska?
    Iza

26.10.2022 10:09

Pracuję w BNI od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona z tego co oferuje pracodawca. Wcześniej pracowałam z dużych organizacjach ale takiego onboardingu jakim przywitało mnie BNI w życiu nie miałam. Mega profesjonalizm i ciężka praca działu HR. Pracuję w zespole ze świetnymi ludźmi - pomocnymi, wspierającymi - czuję, że gramy do jednej bramki i dzięki temu codziennie idę z przyjemnością do pracy. No i ten boski widok z okna ;-)

Kandydatka

28.04.2026 09:44

Rekrutacja przeprowadzona na słabym poziomie. Po pierwszej turze trzeba było czekać bardzo długo na kolejną turę. Po kolejnej turze miałam dostać odzew w przyszłym tygodniu, do tej pory nie dostałam żadnej odpowiedzi.

28.04.2026 15:49

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że komunikacja w trakcie procesu rekrutacyjnego nie przebiegła zgodnie z Pani oczekiwaniami i naszymi standardami. Czas odpowiedzi oraz informowanie kandydatów o kolejnych krokach to obszary, które stale monitorujemy i doskonalimy. Jeśli Pani sprawa pozostaje nierozstrzygnięta, uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt pod adresem [email protected] – postaramy się jak najszybciej udzielić odpowiedzi.

06.03.2026 20:55

Nie polecam pracy w tej firmie na rekrutacji totalnie co innego mówią a jak przyjdziesz na pierwszy dzień to się okazuje co innego zarobki są beznadziejnie niskie wymagania z kosmosu. Jednym słowem (usunięte przez administratora) żałuję czasu straconego w tej “ firmie “

28.12.2025 21:09

Firma uważa się za największą na świecie organizacją networkingu biznesowego. Tymczasem w Katowicach we wrześniu na wysokie i bardzo odpowiedzialne stanowisko czyli ,,Koordynatora Regionalnego'' oferowano 4000 netto, nawet nie wiem jak to skomentować, totalna kpina. Za te marne pieniążki, Pani przeprowadzająca rekrutacje dodała jeszcze, że będzie bardzo bardzo dużo pracy, ciągła nauka i możliwe nadgodziny.
    były pracownik

23.09.2025 14:23

Nie polecam pracy w tym miejscu, chaos, dezorganizacja, paraliż organizacyjny przez ciągłe oczekiwanie na decyzję czy przelew prezesa. Wsród pracowników krążą pogłoski, że podatki i ZUS nie są opłacane na bieżąco. Na korytarzach na Chłodnej dużo korpo-aferek i szukania problemów

17.11.2025 13:48

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że odbiór pracy w naszej firmie był dla Pana/Pani tak negatywny. Każdą taką informację traktujemy poważnie, ponieważ zależy nam na stałym doskonaleniu organizacji i budowaniu dobrego środowiska pracy. Chcielibyśmy podkreślić, że wszystkie zobowiązania podatkowe i składki ZUS są regulowane terminowo, a kwestie finansowe monitorowane na bieżąco. Rozumiemy, że niejasności i pogłoski mogą wpływać na atmosferę w zespole, dlatego prowadzimy działania mające na celu poprawę komunikacji wewnętrznej i transparentności procesów. Jednocześnie dokładamy starań, aby minimalizować biurokrację i przyspieszać procesy decyzyjne. Regularnie wdrażamy usprawnienia organizacyjne i zapraszamy pracowników do dzielenia się sugestiami, które mogą pomóc w eliminowaniu chaosu i poprawie współpracy. Dziękujemy za ten głos – każda opinia jest dla nas cenną wskazówką w dalszym rozwoju.
    Tomasz

18.09.2025 23:11

Moje doświadczenia z firmą BNI Polska są zdecydowanie negatywne. System wynagrodzenia oparty wyłącznie na prowizji sprawia, że praca jest bardzo niepewna i trudno mówić o jakiejkolwiek stabilizacji finansowej. Dodatkowo w firmie odczuwa się brak poszanowania dla pracowników, zarówno w podejściu do ludzi, jak i w sposobie komunikacji. Atmosfera bardziej przypomina presję sprzedażową niż realne wsparcie w rozwoju zawodowym.

17.11.2025 13:47

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Chcielibyśmy doprecyzować, że w centrali BNI Polska nie funkcjonuje system wynagrodzenia oparty wyłącznie na prowizji. Możliwe, że taka forma współpracy dotyczyła któregoś z naszych franczyzobiorców, którzy samodzielnie kształtują warunki zatrudnienia w swoich zespołach lub osób, które zakończyły współpracę z BNI. W BNI Polska staramy się tworzyć środowisko oparte na współpracy, wsparciu i wzajemnym szacunku, zarówno wobec pracowników, jak i partnerów biznesowych. Jeśli chciałaby/chciałby Pani/Pan doprecyzować szczegóły swojego doświadczenia, zapraszamy do kontaktu z naszym działem HR – dzięki temu będziemy mogli lepiej zrozumieć sytuację i wyciągnąć wnioski.

15.10.2025 19:07

"Jeśli chcesz pracować w miejscu, w którym każdy na korytarzu mówi, że szuka nowej roboty - zapraszamy do nas"

17.11.2025 10:34

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że Twoje doświadczenia z naszą organizacją nie były pozytywne. W naszej organizacji budujemy środowisko oparte na współpracy i rozwoju — dlatego każda informacja zwrotna jest dla nas cenna i pomaga nam się doskonalić. Wbrew temu, co sugeruje Twoja wypowiedź, w naszej organizacji jest wiele osób, które pracują z nami od wielu lat. Jesteśmy dumni z tego, że możemy obserwować, jak członkowie zespołu rozwijają swoje kariery – zarówno poprzez awanse wewnętrzne, jak i poprzez realizację coraz bardziej odpowiedzialnych projektów. Nieustannie inwestujemy w rozwój naszych zespołów, zapewniając im dostęp do nowoczesnych platform szkoleniowych oraz programów rozwoju kompetencji. Wierzymy, że to właśnie inwestycja w ludzi jest kluczem do sukcesu całej organizacji. Jeśli masz konkretne uwagi lub propozycje zmian, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z działem HR – jesteśmy otwarci na rozmowę i konstruktywną wymianę doświadczeń.

20.10.2025 18:04

Pracowałem w tym miejscu jakiś czas temu. Nie polecam - z uwagi na brak stabilności, możliwości rozwoju i nauki. Ponadto zauważalne są nietypowe struktury organizacyjne i bardzo mało "sensu" w tym wszystkim.
    zaintrygowany

21.10.2025 15:06

Cześć, spośród wielu odpowiedzi Twoja mnie szczególnie zaciekawiła. Wielokrotnie sam zwracam uwagę na tzw. "sens" danej roboty, także na etapie rekrutacji. Czy zdradzisz więcej informacji na jakim byłeś stanowisku i jak to wyglądało od kuchni? Chętnie wymienię z Tobą dane kontaktowe, aby porozmawiać.
    Monika

17.08.2025 23:24

Chcę się podzielić swoją opinią na temat owej firmy. Proces wydawał się być profesjonalny ale do momentu. Po przejściu 3 etapów/rozmów została mi zaproponowana posada w firmie, na którą się zgodziłam. Poprosiłam o ofertę zatrudnienia aby mieć pewność że po złożeniu wypowiedzenia posada będzie na mnie czekać. Miałam ją dostać po długim weekendzie. Próby nawiązania kontaktu z osobą odpowiedzialną za moje zatrudnienie nie przynosiły żadnych odpowiedzi. Nie otrzymałam oferty do ostatniego dnia kiedy mogłam złożyć wypowiedzenie. Nie profesjonalne potraktowanie przyszłego pracownika czy nawet kandydata. Bez słowa wyjaśnienia, zero kontaktu, zero profesjonalizmu . Gorąco nie polecam tej firmy.

18.08.2025 12:09

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Traktujemy tego rodzaju sygnały bardzo poważnie, ponieważ opisane przez Panią doświadczenie nie odzwierciedla naszych standardów. Chcielibyśmy wyjaśnić tę sytuację, dlatego będziemy wdzięczni za przesłanie szczegółów na adres: [email protected]. Zapewniamy, że dokładnie przyjrzymy się tej sprawie. Pozdrawiamy.
    Kasia

31.07.2025 09:42

Chciałabym podzielić się niestandardową opinią. Rzadko piszę opinie a jeszcze rzadziej pozytywne- to chciałam się podzielić że mimo, że nie zostałam zatrudniona do tej firmy, proces rekrutacyjny był świetnym doświadczeniem. Pani z HR stworzyła tak przyjazną atmosferę, że w ogóle nie czułam się jak na przesłuchaniu. To była prawdziwa rozmowa, gdzie mogłam swobodnie opowiedzieć o swojej pracy i zainteresowaniach. Ponieważ dawno nie zmieniałam pracy i długo nie uczestniczyłam w rozmowach kwalifikacyjnych, bardzo się stresowałam. Jednak osoba po drugiej stronie pomogła mi opanować nerwy i godnie przedstawić swoje doświadczenia. Choć tym razem się nie udało, na pewno jeszcze kiedyś spróbuję swoich sił w tej firmie. Dziękuję za pozytywne doświadczenie 🙂

31.07.2025 10:30

My również dziękujemy!
    Mark

04.06.2025 09:21

Szkoda ze po rozmowie rekrutacyjnej nie ma żadnej informacji zwrotnej, czy są na tak czy na nie. Mało profesjonalne

04.06.2025 10:36

Dzień dobry. Informacja zwrotna po rozmowie to dla nas ważny standard, dlatego chcielibyśmy przyjrzeć się tej sytuacji bliżej. Będziemy wdzięczni za przesłanie szczegółów na adres [email protected]. Dziękujemy
    Mark

05.06.2025 09:20

Nie ma co się przyglądać bliżej, wystarczy zapytać ludzi którzy mieli rozmowę o prace w tej firmie , czy dostali jakaś informacje zwrotną

22.05.2025 10:08

Dlaczego usuwacie prawdziwe acz nie wygodne komentarze?

22.05.2025 12:19

Pani Magdo, Pani wczorajsze wpisy są widoczne – żaden z nich nie został usunięty. Na jeden z nich również wczoraj odpisaliśmy. Pozdrawiamy!

22.05.2025 10:06

Niewiarygodne, firma usuwa niekorzystne komentarze Didalam wcziraj wpis na temat rekrutacji i zniknal Dlaczego? To byla prawda i nikogo nie obrazalam

22.05.2025 12:19

21.05.2025 11:34

Bardzo slaba rekrutacja. Pani z dzialu HR zaprosila na drugi etap. Po dlugim oczekiwaniu odezwalam sie sama z pytaniem kiedy druhie spotkanie, dostalam odpowiedz ze procesem mojej osoby zajal sie ktos inny. Ktos inny nie odezwal się w ogole. Firma ktora dziala na relacjach poeinna zaczac od tego kogo zatrudnia i w jakim seietle ja to stawia. Bardzo slabe

21.05.2025 14:17

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam bardzo przykro, że spotkała się Pani z taką sytuacją — zdecydowanie nie jest to standard, do którego dążymy. Zależy nam na budowaniu relacji opartych na wzajemnym szacunku, również w procesach rekrutacyjnych. Pani uwagi traktujemy bardzo poważnie i już podjęliśmy wewnętrzne kroki, aby wyjaśnić tę sytuację i wyciągnąć wnioski na przyszłość. Przepraszamy za niedostateczną komunikację i wszelkie niedogodności, których Pani doświadczyła. Jeśli mogłaby Pani przekazać do siebie dane kontaktowe, sprawdzimy, na jakim etapie znajduje się proces rekrutacyjny i wrócimy do Pani z informacją. Pozdrawiamy serdecznie

21.05.2025 11:38

Bardzo slaba rekrutacja. Pani z dzialu HR zaprosila na drugi etap. Po dlugim oczekiwaniu odezwalam sie sama z pytaniem kiedy drugie spotkanie, dostalam odpowiedz ze procesem mojej osoby zajal sie ktos inny. Ktos inny nie odezwal się w ogole. Firma, ktora dziala na relacjach powinna zaczac od tego kogo zatrudnia i w jakim swietle ja to stawia. Bardzo slabe

20.06.2024 11:58

Prowadzona jest ciągle rekrutacja do firmy BNI Polska Sp. z o.o.. Czy polecilibyście firmę jako pracodawcę?
    jonatan

20.06.2024 12:30

"Prowadzona jest ciągle rekrutacja" - w tym stwierdzeniu znajdziesz odpowiedź na to, co Cię nurtuje.

20.06.2024 15:33

Nasza firma dynamicznie się rozwija, wprowadzamy nowe inicjatywy i projekty, co wymaga poszerzania zespołu o kolejnych, wykwalifikowanych specjalistów i ekspertów. Pozdrawiamy!

06.06.2024 20:30

Czy ktoś może w końcu zareagować na złe traktowanie pracowników przez dyrektorów/managerów na wyższych szczeblach? Codziennie słychać podnoszenie głosu, wyzwiska i obelgi wychodzące z ust pewnej Pani Dyrektor.

07.06.2024 09:44

Dziękujemy za wiadomość. Zależy nam na tworzeniu bezpiecznego i szanującego środowiska pracy dla wszystkich pracowników. Zapewniamy, że traktujemy takie zgłoszenia bardzo poważnie. Prosimy o przesłanie szczegółów tego incydentu na adres [email protected] , abyśmy mogli natychmiast podjąć odpowiednie kroki w celu rozwiązania problemu. Chcemy zapewnić, że wszelkie zgłoszenia będą traktowane z najwyższą poufnością. Dziękujemy za Twoją troskę.
    Mary

10.04.2024 09:13

Pod ten sam adres firmowy poszukiwany jest właśnie Manager ds. Finansów ale pracodawca jest firma o innej nazwie. Z jakich przyczyn ta inna wystawia ofertę? hybrydowy model pracy by mi odpowiadał, więc się interesuje

10.04.2024 10:26

BNI i Corporate Connections są częścią tej samej Grupy Kapitałowej. Aktualnie, do spółki Corporate Connections poszukiwany jest Managera ds. Finansów. Zapraszamy do aplikowania.
    Katy

04.04.2024 13:55

Dzień dobry. czy istnieje możliwość na przybliżenie wysokości podstawy, która przypada Digital Project Managerowi? Jestem w trakcie oglądania dzisiejszej oferty. wskazano w niej minimum 3-letnie doświadczenie w koordynacji projektów. na jaka potencjalna kwotę mogłaby liczyć osoba mająca za sobą 5 lat? czy doświadczenie wpływa na podstawę?

08.04.2024 12:20

Dziękujemy za zainteresowanie naszym ogłoszeniem o pracę. Ostateczne warunki zatrudnienia, w tym wysokość wynagrodzenia, są ustalane indywidualnie i omawiane podczas procesu rekrutacyjnego. Posiadanie 5 lat doświadczenia w koordynacji projektów jest ważnym atutem, który z pewnością będzie brany pod uwagę. Zachęcamy do przesyłania CV. Pozdrawiamy!

26.03.2024 21:43

29.03.2024 19:37

Czy pracujesz w tej firmie? Pytam bo jestem na etapie rozgladania sie za zlozeniem CV i nie brzmi to dobrze. Bede wdzieczny za wszystkie sugestie, na co zwracac uwagę ;)
    Izka

13.03.2024 11:36

Orientujecie się jak wygląda ścieżka kariery od asystenta ds. sprzedaży? W ofercie wspominają o możliwościach rozwoju, pakiecie szkoleń i tak dalej, a interesuje mnie jak to się potem przekłada na rozwój bezpośrednio w firmie. Awans jest tylko dla wybranych czy każdy ma taką szansę? Proszę też o informację czy już na stanowisku asystenta przyznawane są premie.

13.03.2024 12:57

Dziękujemy za zainteresowanie stanowiskiem Asystenta ds. sprzedaży. Przywiązujemy dużą wagę do rozwoju zawodowego naszych pracowników. Ścieżka rozwoju dla Asystenta ds. sprzedaży jest konkretnie zdefiniowana i umożliwia awans do poziomu Eksperta. Warto podkreślić, że wielu naszych pracowników skorzystało już z tej możliwości. Chcemy zaznaczyć, że w naszej firmie każdy pracownik ma równą szansę na rozwój. Decyzje dotyczące awansów opierają się wyłącznie na wynikach pracy, zaangażowaniu oraz gotowości do podnoszenia swoich kwalifikacji. Zachęcamy do aplikowania i dołączenia do naszego zespołu. Podczas procesu rekrutacyjnego będziemy mieli możliwość szczegółowego omówienia Twoich pytań. Pozdrawiamy!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w BNI Polska?

Kontakt - BNI Polska Sp. z o.o.

Chłodna 51 00-867 Warszawa

Branża główna: Organizacje branżowe i biznesowe

11.03.2024 19:45

Rzeczywiście, pierwszy kontakt i rozmowa rekrutacyjna w porządku, trochę w stylu odpytki, ale rozumiem chęć sprawdzenia kwalifikacji. Szkoda, że po (moim zdaniem) dobrym przebiegu rozmowy, nie dostaje się nawet maila typu ’dziękujemy za udział, ale idziemy z kimś innym’… domyślam się, że robotę dostał ktoś inny bo minął już ponad miesiąc :)

12.03.2024 11:28

Dziękujemy za komentarz. Chcielibyśmy zapewnić, że dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić transparentność w procesie rekrutacji. Naszym standardem jest udzielanie informacji zwrotnej. Jeśli w tym przypadku nie doszło do tego, wszystko wskazuje na to, że proces rekrutacji jeszcze trwa. Będziemy wdzięczni za cierpliwość. Pozdrawiamy
    Malwina

02.03.2024 21:44

W zeszłym roku wspomniano o zaniedbaniach administracyjnych a wiem, że wczoraj dodano ofertę dla specjalisty z tego zakresu. Czy do dziś o ile problemy występowały to jest ich mniej? możecie ocenić aktualne warunki na dziale, bo planuje aplikować?

05.03.2024 15:44

Dziękujemy za zainteresowanie ofertą pracy w naszym dziale administracyjnym. Zachęcamy do aplikowania, podczas procesu rekrutacji z chęcią odpowiemy na wszystkie pytania. Cieszymy się na możliwość zapoznania się z Twoją aplikacją i poznania, jak możesz przyczynić się do dalszego rozwoju naszego zespołu.

18.01.2024 10:10

Jak szefostwo w BNI Polska Sp. z o.o. traktuje ludzi?
    Inb

20.01.2024 09:16

„Badanie” brzmi bardzo poważnie dlatego zastanawia mnie czy zatrudniacie do niego sztab lekarzy różnych specjalizacji czy jest to po prostu zwykła ankieta dla pracowników ?

22.01.2024 16:26

Według odpowiedzi naszch pracowników przeważa wymiar interpersonalny.

18.01.2024 11:18

Jakie macie opinie z pracy jako asystentka biura? jest teraz oferta dostępna i chyba się na nią zgłoszę. Był poruszany temat umowy o prace a widzę ze w tej mojej ofercie podobnie są różne typu umów dostępne. tu jest taki sam układ co dla koordynatora sprzedaży? 3 miesiące próbny i potem już na stale?

18.01.2024 11:44

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. W BNI przykładamy dużą wagę do elastyczności w zakresie form zatrudnienia. To, jaką formę współpracy wybierzemy, zależy przede wszystkim od preferencji osoby, którą zamierzamy zatrudnić. Stawiamy na dialog i dostosowanie się do indywidualnych potrzeb naszych pracowników, nie narzucając jednej, sztywnej formy zatrudnienia. W przypadku wyboru umowy o pracę (UoP), dla każdego stanowiska mamy ustalony konkretny proces. Rozpoczyna się on od okresu próbnego trwającego 3 miesiące, po którym następuje możliwość przedłużenia umowy na okres 1 roku. Po tym czasie, przy pozytywnej ocenie współpracy, oferujemy umowę na czas nieokreślony. Ta ścieżka została zaprojektowana, aby umożliwić zarówno pracownikowi, jak i pracodawcy dokładne poznanie się i ocenę, czy dana współpraca spełnia oczekiwania obu stron.

15.01.2024 23:18

Komuś wiadomo Koordynator ds. Wsparcia Sprzedaży jaką ma dokładnie umowę tutaj bo ogłoszenie w sieci nie dość, że stare sprzed roku, to w sumie podali tam wszystkie możliwe opcje i nawet nie było wiadomo, UOP od razu dostać jest możliwość? Wtedy byłbym zainteresowany

16.01.2024 15:30

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. Nasza firma charakteryzuje się elastycznością w zakresie form zatrudnienia, oferując między innymi umowę o pracę (UoP). Dbamy o to, aby warunki współpracy były dostosowane do indywidualnych potrzeb oraz kwalifikacji naszych kandydatów. Aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko Specjalisty ds. Wsparcia Sprzedaży. W przypadku tego stanowiska, jesteśmy w stanie zaoferować zatrudnienie na podstawie umowy o pracę już od pierwszego dnia współpracy. Zachęcamy do aplikowania i dołączenia do naszego zespołu. W razie dodatkowych pytań, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    dozna

18.01.2024 11:03

do UOP to bardziej tutaj bym kandydował: gov.pl
    Były Pracownik

15.01.2024 16:38

Jako były pracownik nie polecam pracy w BNI Poland. Firma jest niestabilna. Począwszy od zatrudniania pracowników bez dokładnych opisów obowiązków i planów dla nich, a kończąc na masowych zwolnieniach. Firma BNI jest odpowiednia dla osób które rozpoczynają pracę. Można się dużo nauczyć "jak parzyć kawę", odpisywać na maile "według szablonu" i robić odtwórcze rzeczy (podobny zakres dla juniorów, jak i expertów). Nie jest to miejsce gdzie pracownik może rozwijać siebie oraz firmę. Brak kompetentnych osób na stanowiskach menedżerskich sprawia, że dobrzy pracownicy sami odchodzą. Dodatkowo atmosfera firmy, plotki oraz brak wsparcia HR sprawia, że w firmie jest duża rotacja. Nie polecam pracy w tej firmie.

16.01.2024 14:09

Dziękujemy za podzielenie się swoimi przemyśleniami. Jest nam niezmiernie przykro, że Twoje doświadczenia z BNI Poland nie były satysfakcjonujące. Bierzemy pod uwagę wszystkie opinie, zarówno pozytywne, jak i negatywne, gdyż są one dla nas cennym źródłem informacji. Życzymy powodzenia w przyszłych przedsięwzięciach.

12.06.2022 11:47

Czy rotacja pracowników w Bni Poland Sp. z o.o. na Koordynator jest duża? Znowu ukazało się ogłoszenie 9 czerwca na Pracuj.pl. Czy to pracownicy odchodzą z firmy, czy są zwalniani?

09.10.2023 15:49

Dzień dobry, w naszej firmie okres próbny uzależniony jest od stanowiska. Standardowo wynosi 3 lub 6 miesięcy. Pozdrawiamy!

09.10.2023 17:12

W naszej firmie nie mamy sformalizowanej procedury tzw. exit interview. Niemniej jednak Zespół HR stara się regularnie rozmawiać z pracownikami. Z naszego doświadczenia wynika, że najczęstsze przyczyny odejść są związane z poszukiwaniem nowych możliwości rozwoju. Często pracownicy otrzymują oferty pracy, które są dla nich atrakcyjne i zbyt korzystne, by ich nie rozważyć. Dodatkowo, niektórzy dochodzą do wniosku, że charakter pracy w naszej firmy nie jest w pełni zgodny z ich osobistymi preferencjami i szukają innych wyzwań. Pozdrawiamy

09.10.2023 10:23

Czy w BNI Polska Sp. z o.o. występują paczki/bony świąteczne?

09.10.2023 14:24

Dzień dobry! Na obecny moment nie ma przewidzianych paczek, ani bonów świątecznych. Ale do biura BNI co tydzień dostarczane są świeże owoce dla pracowników. Pozdrawiamy!
    AR

05.09.2023 15:50

Muszę przyznać, że moje pierwsze wrażenie odnośnie firmy było bardzo pozytywne. Proces rekrutacji przebiegł bardzo profesjonalnie, ale jednocześnie bardzo przyjaźnie i była to pierwsza rekrutacja podczas której się nie stresowałam. Osoba z którą rozmawiałam widać było, że jest prawdziwym specjalistą w temacie miło przebiegającej ale i merytorycznej rekrutacji. Pierwsze dni pracy także były w porządku. Biuro niemal na najwyższym piętrze biurowca trochę trąca myszą, ale przynajmniej czyste. Osoba z działu HR, która mnie wprowadzała była niesamowicie miła, pomocna i czułam, że w każdym momencie mogę liczyć na jej pomoc w razie konieczności - jest to bardzo ważne w pierwszych dniach pracy kiedy wchodzi się w nowe środowisko. Całkiem szybko zaczęłam jednak zauważać, że pod tą miłą przykrywką kryje się zgniły kasztan. Niesamowity chaos organizacyjny, brak osób decyzyjnych, bałagan w dokumentach, lewe umowy i zaniedbania administracyjne to tylko wierzchołek tej góry lodowej. Firma która stawia, aby wszystko na zewnątrz wyglądało idealnie gdzie po zerknięciu do wewnątrz widać jak bardzo jest ona zepsuta. Dyrektor od spraw administracyjnych zamiast zajmować się uporządkowaniem tego bałaganu jest największą krętaczką i plotkarą uprawiającą politykę wewnątrz firmy. Jeśli ktoś szanuje swój czas i chce pracować efektywnie i rozwijać się przy tym co robi to z pewnością nie jest to miejsce dla takiej osoby. Jeśli natomiast ktoś idąc do biura chce przez cały dzień zajmować się intrygami, plotkami i polityką to serdecznie polecam aplikować - cały czas są jakieś ogłoszenia :) Szkoda, że firma będąca tak fajnym projektem jest prowadzona przez niekompetentne osoby mające niesamowicie wiele kompleksów ponieważ prędzej czy później zgniją i fundamenty ;) Firma bazująca na rekomendacjach, której nigdy bym nigdy nikomu nie poleciła do pracy.

11.09.2023 14:29

Dziękujemy za Twój szczery komentarz i opinię na temat naszej firmy. Cieszymy się, że Twoje pierwsze wrażenie było pozytywne, a proces rekrutacji przebiegł profesjonalnie i przyjaźnie. To dla nas ważne, aby nasi kandydaci czuli się komfortowo podczas całego procesu rekrutacyjnego. Jest nam niestety przykro, że Twoje doświadczenia po pierwszych dniach pracy były mniej satysfakcjonujące. Rozumiemy, że organizacja wewnętrzna i administracja to kluczowe elementy funkcjonowania firmy, które wymagają stałej uwagi i doskonalenia. Opnie są dla nas cennym źródłem informacji, gdyż pomagają nam rozwijać się.
    Porekrutacyjna

06.07.2023 09:55

Ogólnie jestem zawiedziona podejściem firmy do kandydata na pracownika. Miałam umówione spotkanie zdalne na konkretne stanowisko. Gdy czekałam na spotkanie po 10 minutowym spóźnieniu osoby z firmy otrzymałam informację, że spotkanie się nie odbędzie z winy rekrutera.Rozumiem, zdarza się. Pani zaproponowała inną godzinę tego dnia , lecz niestety dla mnie spotkanie o tej godzinie nie było już możliwe. Zaproponowałam wiec w wiadomości inny termin spotkania i zapytałam czy jest możliwość umówienia się na inny termin, lecz niestety od tygodnia nie otrzymałam ŻADNEJ odpowiedzi. Wydaje mi się, ze napisanie wiadomości SMS nie jest dużym wysiłkiem i naprawdę jestem zawiedziona wystawieniem do wiatru, nigdy więcej nie skorzystam z rekrutacji w danej firmie … Jeśli termin był nieadekwatny wystarczyło wogole wysilić się i podać informacje a nie wistawiac kogoś do wiatru.

10.07.2023 14:49

Dzień dobry, dziękujemy za uwagę, ale już skontaktowaliśmy się bezpośrednio z Panią, która napisała komentarz. Pozdrawiamy serdecznie
    WTF

13.08.2023 10:12

Wydaje mi sie pomocna

16.06.2023 10:14

Czy w BNI Polska Sp. z o.o. możliwa jest od razu umowa o pracę na czas nieokreślony na stanowisku Koordynator Sprzedaży?

16.06.2023 14:33

Dziękujemy za pytanie. Pierwszą umowę o pracę zawieramy na okres próbny trwający 3 miesiące. Dzięki temu obie strony, zarówno nowo zatrudniona osoba, jak i my jako pracodawca, możemy dokonać weryfikacji wyboru. Pozdrawiamy!
    Anna

14.03.2023 09:30

Na stronie nie ma aktualnie ofert pracy, ale jest informacja że można złożyć aplikację. Mnie interesuje praca jako wsparcie menadżerskie, jak to wygląda z zarobkami, idzie zarobić? Można awansować po jakimś czasie czy posady są stałe?

14.03.2023 10:41

Zapraszamy na naszą stronę kariera https://www.bnipolska.pl/kariera/ oraz profil pracodawcy https://pracodawcy.pracuj.pl/profile/bni-poland-sp-z-o-o,2qpdqk2,pl i zachęcamy do sprawdzania aktualnych ofert pracy. Ogłoszenia pojawiają się na bieżąco, w zależności od zapotrzebowania. Wynagrodzenie na każdym stanowisku jest określane na podstawie posiadanego doświadczenia i umiejętności.

08.02.2022 17:27

Z początku firma wydaje się być spełnieniem marzeń, bardzo wymagający proces rekrutacyjny, perfekcyjnie przygotowany onboarding pracownika. Ludzie, którzy tam pracują są wartościowi, samo biuro i lokalizacja idealne. Z kolejnymi dniami przychodzi rzeczywistość, praca na 6 biegu, nadgodziny, brak rąk do pracy. Możesz dać z siebie wszystko, firma wyciśnie Cię jak cytrynę, a jak coś im nie podpasuje, to nie przedłużą z Tobą umowy bez żadnego feedbacku. Z dnia na dzień w taki piękny sposób podziękują Ci za Twoją pracę. Nie musi tak być, oczywiście, jest to jeden z kilku scenariuszu. Zaczęcie pracy w BNI jest jak gra w ruletkę, w zależności od stanowiska na jakie aplikujesz. Może będzie to praca marzeń, a może być też Twoim koszmarem. Let's play.
    Mariusz

16.02.2022 01:14

Piłka jest krótka, ja pracowałem dla nich i za każdego "zwerbowanego" przedsiębiorcę miałem bułe, nie powiem, bo buła dobra, ale... no właśnie ale jeżeli nie umiesz ściemniać na zawołanie to nie jest firma dla Ciebie. Chodzi o to, że zadaj sobie pytanie czy chcesz pracować w atmosferze wymuszonej presji na osiągnięcie celu (zwabienie kolejnych przedsiebiorców), a jak nie sprostasz presji to lecisz .... bez słowa.
    Antek

14.12.2022 14:37

Uczciwie napisane.

24.04.2021 07:37

B-qll

08.05.2022 13:16

Nie wiesz czemu jakas firma moze upaść?:)
    Antek

14.12.2022 14:35

Jednocześnie jesteś członkiem i pracownikiem? Skąd znasz wysokość zarobków, które są poufne?
    Mikołaj

14.11.2022 15:52

Dlaczego niepochlebne opinie o pracodawcy znikają a powtarzają się opinie o pracowniku który pracował w dużych organizacjach? Wysłałem swoje CV, przeszedłem dwie rozmowy rekrutacyjne z większością ilością dyrektorów niż to jest potrzebne na stanowisko administracyjne a finalnie nie dostałem żadnej odpowiedzi. Żadnego zapraszamy czy nie zakwalifikował się Pan.

14.11.2022 16:21

Dzień dobry, obecnie toczy się w naszej organizacji wiele procesów rekrutacyjnych stąd dłuższy czas oczekiwania na informację zwrotną. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Prosimy o kontakt na adres [email protected] a przekażemy Panu feedback dotyczący Pana rozmowy rekrutacyjnej. Pozdrawiamy Zespół BNI Polska
    Klara

07.11.2022 15:11

Pracowałam wcześniej zarówno w dużych korporacjach, jak i w startupach i muszę przyznać, że nigdzie nie było tak przyjaznej atmosfery jak w BNI. Nowi pracownicy otaczani są fenomenalną opieką działu HR, a przełożonym naprawdę zależy na tym, aby ludzie z ich zespołów mieli jak największy komfort pracy. Oczywiście nie oznacza to, że nie ma trudnych momentów. Organizacja rozwija się w szalonym tempie, więc zadań do wykonania jest bardzo dużo i trzeba być gotowym na nagłe zmiany. Jednak bardzo przestrzegane a jest to, aby nie pracować po godzinach.

21.09.2022 12:09

Obecnie Bni Poland Sp. z o.o. do swojego zespołu szuka osoby do pracy jako Account Manager. Na Praca.pl dodano ogłoszenie 1 sierpnia.

21.09.2022 12:41

gdzie tu jest pytanie?
    Bizneswoman

16.09.2022 09:25

Odradzam. Kiedyś znajomy chciał mnie zwerbować jako przedsiebiorce do członkostwa ale nie ufam firmom które każą mi zapłacić za coś z czego nie mam gwarancji zysku. To nie jest definicja inwestycji tylko gry hazardowej. Ale w dobie pandemii niestety stało się jak się stało, trzeba było szukać dodatkowych źródeł dochodu i wzięłam udział w rekrutacji. Prócz doświadczenia biznesowego, mam doświadczenie w międzynarodowej korpo. I teraz najlepsze :) Podczas procesu niestety okazało się, że mam kwalifikacje, piszę niestety bo chyba nikt nie czytał mojego CV, przed spotkaniem które było kuriozalne. Odpowiadanie rzeczowo na pytania spotykało się z konsternacja na twarzy rekrutera (chyba jednak warto mieć wiedzę o stanowisku na które szuka się pracownika, a nie tylko droga bluzkę). Dalej było już tylko śmieszniej ponieważ na każde moje merytoryczne pytanie dostawałam wymijającą odpowiedź. I nie zrozum mnie źle, to nie było ani tajne, ani poufne informacje, tylko rzeczy które każda osoba w firmie powinna wiedzieć, lub tematy oscylujące wokół biznesowych aspektów stanowiska. Reasumując firma z kartonu. 0 międzynarodowych czy choćby korporacyjnych polskich standardów. Żenujące do granic możliwości. Zastanów się 30x przed złożeniem cv. W Warszawie są dziesiątki folirm, które rzeczywiście się rozwijają, mają biznes plan, strategie, standardy i możliwości. Nie trać czasu na firmę w której ego przesłania prawdę. A prawda jest smutna.
    Lajkonik

04.08.2022 00:01

Czy ktoś się orientuje jak wyglada praca na stanowiskach specjalista ds operacyjnych? Na pracuj dodano taka ofertę, zastanawiam się.
    Zdegustowany.

31.07.2022 17:30

Dzień dobry. Nie polecam udziału w rekrutacji do BNI w Warszawie. Treść ogłoszenia oderwana od opisu stanowiska. Na zasadzie: zamiast hostessą, będziesz pracować ubojni. Straciłem dzień urlopu żeby dowiedzieć się, że gdybym wiedział na czym naprawdę polegają obowiązki to bym nie przedłużał nawet rozmowy telefonicznej. Mam wrażenie że oferta jest tak niekorzystna że trzeba "wciągać kandydata" w kolejne spotkania. Niepoważni ludzie, biuro ładne. Sam model oczywiście oparty na sprzedaży, dokładnie na wariancie "just do it", czyli maszeruj albo giń. To moja osobista opinia i możliwe że na inne stanowiska opisy są rzetelne, chociaż mam już pewne wątpliwości.

Zostaw merytoryczną opinię o BNI Polska Sp. z o.o.