Opinie o Termoplus Sp. z o.o. w Trzebiatów

Poniżej zobaczysz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy Termoplus Sp. z o.o.. Przeczytasz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Termoplus Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Produkcja mebli kuchennych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Termoplus Sp. z o.o. w Trzebiatów

baner wywiady
Magdalena Nowy wpis

Jakie są teraz zarobki w firmie? Kiedyś szukała ludzi przez Urząd Pracy i w ogłoszeniach każdy, od sprzedawcy do montażysty miał dokładnie te same stawki. To chyba niemożliwe.

Gosia Nowy wpis
Klient

NIE POLECAM!!!! Zero profesjonalizmu! Wszystko ładnie dopóki nie dostaną pieniędzy, później zmiana o 180°, olewanie klienta, nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile. Pani Marta zero profesjonalizmu, nie potrafi zaprojektować kuchni, a kiedy zgłasza się problemy to bierze urlop, byleby tylko nie ponosić odpowiedzialności za swoje błędy. Pan Lucjan jest (usunięte przez administratora)i bardzo niegrzeczny, nie potrafi porządnie pobrać wymiarów, co podobno jest jego pracą; w dodatku próbuje zrobić z klienta (usunięte przez administratora) twierdząc, że nie wie w czym problem i o jakie mieszkanie chodzi, chociaż osobiście w nim był 12h wcześniej!!! Monterzy też do niczego się nie nadają, bardzo leniwi i nieogarnięci, mają być o 9, przyjeżdżają po 11 i jedyne co ich interesuje to przerwa i radio; sami podejmują decyzje nie pytając klienta o zdanie, przez co muszą wszystko od nowa zmieniać i montować. Meble przyjeżdżają porysowane i zniszczone, przez co są wymieniane i wszystko trwa dużo dłużej. Ponad dwa tygodnie składają meble do małego pomieszczenia i skończyć nie mogą. Pracownicy nie chcą podać kontaktu do szefostwa, więc to na pewno nie pierwszy raz, kiedy taka sytuacja miała miejsce!!! NIE POLECAM!!!!! I możecie być pewni, że tej sytuacji tak nie pozostawię i poniesiecie konsekwencje!!!!!

W Stalowa Wola Termoplus Sp. z o.o. poszukuje pracownika na stanowisko elektronik. Brałeś udział w rekrutacji? Napisz, jak Twoim zdaniem wyglądał ten proces. Twoja opinia może okazać się cenną wskazówką dla mieszkańców regionu, którzy biorą pod uwagę pracę w przedsiębiorstwie.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Termoplus Sp. z o.o. - Trzebiatów

Firma Termoplus Sp. z o.o. prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:

• PRACOWNIK PRODUKCJI - PRODUKCJA MEBLI, Trzebiatów - Listopad 2022
  • Magazynier, pomoc na dziale produkcji, Stalowa Wola - Listopad 2022
  • Elektronik, montaż podzespołów elektronicznych, Stalowa Wola - Listopad 2022

Czy pracujesz w firmie Termoplus Sp. z o.o. lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .

Termoplus Sp. z o.o.
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Nowotki 7
    72-320 Trzebiatów
  • NIP: 8571902881 REGON: 320847510 KRS: 0000357201
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)