Firma zatrudnia pracowników bez umowy. Dopuszcza do pracy osoby pod wpływem alkoholu. Nie daje pracownikom odpowiednich ubrań roboczych, nie przeprowadza szkoleń BHP ani nie wysyła do lekarza medycy pracy. Pracownicy pracują po ok. 14 godzin dziennie, za to mają obiecywane pieniądze (usunięte przez administratora) których nie dostają. Ludzie pracują w przetwórstwie asflatu, nie mają żadnych zabezpieczeń, masek. Posługują się sztaplarkami oraz wózkami widłowymi bez uprawnień, a pracodawca takich uprawnień nie wyrabia. Maszyny produkcyjne są stare, silosy dziurawe, reaktory przestarzałe skutkiem czego dochodzi do niebezpiecznych wypływów asfaltu. Zbiorniki do rozpuszczalnika są dziurawe, nie posiadają karty technicznej. Na terenie zakładu dochodzi do wypadków i pożarów, Nie ma też pryszniców BHP. Praca w tym zakładzie jest niebezpieczna dla zdrowia i życia.
Firma zatrudnia pracowników bez umowy. Dopuszcza do pracy osoby pod wpływem alkoholu. Nie daje pracownikom odpowiednich ubrań roboczych, nie przeprowadza szkoleń BHP ani nie wysyła do lekarza medycy pracy. Pracownicy pracują po ok. 14 godzin dziennie, za to mają obiecywane pieniądze (usunięte przez administratora) których nie dostają. Ludzie pracują w przetwórstwie asflatu, nie mają żadnych zabezpieczeń, masek, Posługują się sztaplarkami oraz wózkami widłowymi bez uprawnień, a pracodawca takich uprawnień nie wyrabia. Maszyny produkcyjne są stare, silosy dziurawe, reaktory przestarzałe skutkiem czego dochodzi do niebezpiecznych wypływów asfaltu. Zbiorniki do rozpuszczalnika są dziurawe, nie posiadają karty technicznej. Na terenie zakładu dochodzi do wypadków i pożarów. Nie ma też pryszniców BHP. Praca w tym zakładzie jest niebezpieczna dla zdrowia i życia.
Bardzo mi przykro, iż musze wystawić negatywną opinię. Firma wydawała się być konkretną i rozwojową, jak bardzo mylne może być pierwsze wrażenie. A propos umowy, o której była już mowa w poprzednich wpisach, została do mnie przesłana do podpisu jednakże umowy podpisanej przed druga stronę nigdy nie otrzymałam. Pracowałam przez miesiąc za darmo, wynagrodzenia nie otrzymałam. "Umowę", której nigdy nie otrzymałam rozwiązałam. Nie polecam tego pracodawcy.
Niestety nie polecam. Po podpisaniu umowy co się z czasem okazało, że pracownik pracował na czarno. Nie odprowadzają żadnych skladek . Na terenie pracy kwateruja ukraincow gdzie chodzą pod %%. Sposób traktowania prezesa "A.Z" jest karygodnym. Omijać szerokim łukiem

Praca Emulbit Sp. z o.o. - archiwalne oferty pracy:
- LABORANT/TECHNOLOG, Gdańsk - Kwiecień 2023
- APARATOWY, Gdańsk - Listopad 2022
- PRACOWNIK PRODUKCJI/APARATOWY, Gdańsk - Marzec 2022
- Pracownik produkcji/ Aparatowy, Gdańsk - Marzec 2022
Czy pracujesz w firmie Emulbit Sp. z o.o. lub pracowałeś/aś? - Dodaj opinię i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.
Jak się pracuje w Emulbit Sp. z o.o.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Emulbit Sp. z o.o.?