Na rozmowie rekrutacyjnej z prezesem zarządu wszystko super pięknie firma z wieloletnimi tradycjami umowa o pracę wszystko legal bez kombinacji, na jaką kasę się dogadamy to wszystko legal tyle bedzie na umowie, wynagrodzenie podstawa+ "bardzo dobry dopracowywany od wielu lat system premiowy".
(usunięte przez administratora) Na umowie dostałem (cała reszta ponoć też) najniższą krajową, premii z super systemu premiowego nie dostałem ani grosza nawet raz, pensja ani razu nie zgadzała się z tym jaka powinna być, (usunięte przez administratora) Ogólnie firma porażka, non stop problemy z dostawcami, klienci wkurzeni dzwonią z pretensjami gdzie ich zamówiony towar, ty się tłumacz przed klientem że towar nie dojechał od dostawcy, trzeba być kreatywnym i nawijać im co chwila jakąś nową bajke, a to błąd systemu u dostawcy, a to pracę serwisowe na serwerze i zamówienia nie przyszły, awaria auta u dostawcy itp itd, jak tylko przyszedł klient z awantura (a dnia bez awantury w sumie nie było) sprzeraz nie szła, klienci zaczęli przechodzić do konkurencji ale oczywiście potem pretensje i wina jest kogo? Oczywiście że pracownika że jest problem z dostawcami, sprzedaż nie idzie i firma traci klientów. Zawsze gadka jak nie da się zamówić to sprzedawaj ze stanu- szkoda, że nie było czym handlowac ze stanu...Przez niecały rok przewinęło się w sumie z 5 sprzedawcow, non stop się tam ktoś nowy szkoli, uczy, non stop wychodzą ogłoszenia, że firma szuka pracownika więc to o czymś świadczy... a odezwij się tylko że coś ci nie pasuje to zaraz bedziesz przez prezesa zarzadu obgadywany wsrod innych, że jesteś 'rozszczeniowy' itp itd. Jedyny plus to ta jałmużna za którą się tam pracuje zawsze (usunięte przez administratora) dostawalem w terminie, bez opoznien. Znalazłem prace w innej firmie w tej samej branży i jedynie czego żałuje to to, że spędziłem w tej firmie tyle czasu i nie zwolniłem się szybciej. Nie polecam nikomu