Vosti

• Szerokie

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o Vosti Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Opinie o Vosti Lublin

Nie przegap nowości o Vosti Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością!

Grzegorz J. Mielec

20.12.2020 12:28

Gorąco polecam firmę Vosti. Ich przedstawiciel Bartosz Misiewski dobrze i konkretnie przedstawił ich ofertę. Jestem bardzo zadowolony.

04.01.2021 11:42

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony, dziękujemy za opinię :)
    #baby

23.12.2020 17:28

Dziękuję panu Rafałowi z Poznania za profesjonalną obsługę i doradztwo. Firma wszystko załatwiła w moim imieniu Pan Rafał nawet pomógł w przepisaniu rachunku za prąd. Dziękuję i polecam

04.01.2021 11:42

Dziękujemy w imieniu Pana Rafała i życzymy dużo słońca! :)
    Mateusz

23.12.2020 21:26

Firma godna zaufania, Wywiązują się ze wszystkich postanowień. Bardzo dobry kontakt na każdym szczeblu. Najbardziej cenię to, że znam prawie każdego osobiście (centrala, administracja jest oddalona o 300km) dzięki czemu wiem, do kogo, z jakim problemem mam się zgłosić personalnie co ułatwia pracę i przyspiesza wszystkie procesy.

04.01.2021 11:41

Dziękujemy za pozytywną opinię :)
    Majaa

15.12.2020 21:15

A jak wyglądają warunki zatrudnienia i warunki finansowe na stanowiskach administracyjnych? Tam przecież nie wchodzi w grę ani samozatrudnienie ani targety.

16.12.2020 09:34

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Jeżeli chodzi o pracę w działach administracji to warunki ustalane są indywidualnie z każdym kandydatem. Nie mamy jednego modelu, który stosujemy w zatrudnieniu, zależy nam na zadowoleniu naszych pracowników dlatego te kwestie są uzgadniane na drodze wspólnego porozumienia. Natomiast cele i targety są na każdym stanowisku. Zapraszamy do zapoznania się z naszymi ogłoszeniami rekrutacyjnymi i aplikowania, jeśli nasza oferta wyda się Pani ciekawa :)

17.11.2020 11:11

Vosti znalazło się w gronie najlepszych pracodawców konkursu "Solidny Pracodawca Roku 2020". To prestiżowy konkurs, którego celem jest wyłonienie najlepszych pracodawców w Polsce. Program powstał przede wszystkim po to, by wyłonić oraz promować organizacje cechujące się wzorcową polityką personalną przekładają się na jakość produktów i usług świadczonych na wymagającym polskim rynku.

Podstawą zarządzania w VOSTI jest szczera, otwarta komunikacja oraz zaufanie, jakim darzymy naszych pracowników.  W zagrożeniach znajdujemy szansę, tak było np. w przypadku COVID-19. Jednocześnie uważam, że każdy biznes powinien być oparty na wartościach. Dla nas to przede wszystkim ludzie i lokalność. Wierzę w nieszablonowe podejście do budowania organizacji, połączenie tego co najlepsze w korporacji z wartościami firm rodzinnych. Nazywamy to u nas w firmie - połączeniem “twardego z miękkim”. Kluczem do sukcesu jest wspieranie zarówno swoich pracowników jak i lokalnej społeczności. Im więcej pojawi się dobrych firm, które szanują pracownika i robią dobre rzeczy w swoim otoczeniu, tym lepsza będzie rzeczywistość wokół nas. U nas podstawą jest zapewnienie pracownikom poczucia bezpieczeństwa i stabilności. Standardem jest umowa o pracę, terminowa wypłata wynagrodzeń, jasny i klarowny system premiowy, a także benefity takie jak np. karta multisport czy prezenty urodzinowe. Zakładając firmę 4 lata temu miałem 27 lat, zdecydowałem wtedy, że albo będę biznes robił właśnie w taki sposób albo wcale.  - mówi Przemysław Smoliński, Prezes Vosti.

Nagroda “Solidnego Pracodawcy” przyznawana jest przedsiębiorstwom, które inwestują w nowoczesne modele zarządzania personelem, kierują się dbałością o bezpieczeństwo, warunki pracy oraz rozwój pracowników.

Kryteria, jakimi organizator programu kieruje się przy wyborze firm nominowanych, a następnie laureatów, to przede wszystkim wskaźnik solidności zatrudnienia, w którym główną rolę odgrywają następujące kwestie:
    - warunki pracy (respektowanie przepisów BHP, prawo pracy, itp.)
     - terminowość wypłat
     - warunki socjalne
    - ścieżka kariery (szkolenia pracowników)
     - opinie o firmie zewnętrzne i wewnętrzne
     - dynamika zatrudnienia na przestrzeni ostatnich lat (stan zatrudnienia w ostatnich latach, jego wzrost, spadek – przyczynowość tych zjawisk)

News image

08.10.2020 18:08

Firma w moim odczuciu niepoważna, zapraszają na rozmowę, potem przekładają, dzwonią raz jeszcze podając jeden sztywny termin na spotkanie, potem znowu cisza...

16.10.2020 14:31

Dzień dobry, to bardzo gorący okres w rozwoju firmy, prowadzimy bardzo intensywnie wiele procesów rekrutacyjnych i zatrudniamy miesięcznie po kilkadziesiąt nowych osób. Będziemy wdzięczni za informację na jakie stanowisko i do jakiego oddziału Pan aplikował. Postaramy się jak najszybciej wyjaśnić Pański przypadek, żeby taka sytuacja nie miała miejsca w przyszłości. Kontakt: [email protected]
    Ambitny

14.10.2020 14:20

Super firma, młody zespół, kasa zawsze na czas. Biuro mogłoby być trochę bliżej centrum, ale w życiu nie można mieć wszystkiego :)
    Maria

25.09.2020 14:59

Polecam z czystm sumieniem, wszystko wykonane na poziomie. Pomoc Pana Pawła Dunajskiego nie zastąpiona fachowo profesjonalnie podchodził do swojej pracy.

25.09.2020 15:15

Dziękujemy za opinię!
    Maciej

23.09.2020 09:32

Polecam doradcę Pana Krzysztofa z Poznania fachowe doradztwo i obsługa.

23.09.2020 11:46

Dziękujemy za opinię!
    halik [email protected]

21.11.2019 09:42

Jaki czas musi minąć do realizacji po podpisaniu umowy i spełnieniu warunków finansowych

14.09.2020 14:37

W przypadku pytań o instalację fotowoltaiczną oraz o proces jej montażu i finansowania zachęcamy do kontaktu z naszą Infolinią: 500 740 740 :)

16.04.2020 18:15

Witam , mam pytanie odnośnie floty jakie auta mają doradcy handlowi ? Czy target jest realny do zrealizowania ?

14.09.2020 14:37

Auta, którymi jeżdżą nasi handlowcy to auta klasy C. Target jest jak najbardziej możliwy do zrealizowania, większość handlowców co miesiąc go realizuje. W przypadku dodatkowych pytań o pracę w Vosti zachęcamy do kontaktu: [email protected].

Kontakt - Vosti Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Nałęczowska 14 20-701 Lublin

Branża główna: Instalacje budowlane
    Kacper

17.04.2019 12:51

Od pierwszego dnia współpracy widzę ciągły rozwój usług firmy i rynków. Przełożeni są otwarci na pomysły pracowników i zapewniają stymulujący klimat. Wynagrodzenie jest dobrze dobrane do zleconych zadań, a dodatkowa premia zdecydowanie zachęca do działania. Do tego firma zapewnia sprzęt niezbędny do efektywnego wykonywania pracy.

19.04.2020 19:28

A doradcy jakie auto służbowe mają do dyspozycji jaka klasa jaki model ? Target ciężki do zrealizowania ?

14.09.2020 14:34

Auta służbowe w Vosti to auta klasy C. Jeśli chodzi o wynagrodzenie, jest ono zależne od działu i stanowiska. W przypadku handlowców obowiązują atrakcyjne systemy premiowe, dzięki którym końcowe wynagrodzenie jest dużo wyższe niż średnia krajowa. Zachęcamy do składania CV na adres [email protected]
    Krzysiek

26.07.2019 08:48

Vosti rozwija się bardzo szybko i otwiera kolejne oddziały w Polsce, a to dzięki bardzo przemyślanemu procesowi sprzedażowemu i dobremu zarządzaniu firmą. Warunki pracy bardzo dobre, umowa o pracę na start, dodatkowo w dziale handlowym jest samochód do własnego użytku. Ambitni mogą zdecydowanie dobrze zarobić! Atmosfera pracy jest fajna, bo firmę tworzą ciekawi ludzie z dużym doświadczeniem. Firma inwestuje też w rozwój pracowników (np. soft skills)

19.04.2020 19:30

Jakie auto służbowe mają doradcy ? Jak atmosfera w firmie ? Targety realne do zrealizowania ?

14.09.2020 14:31

W Vosti większość naszych Doradców Techniczno-Handlowych realizuje wyznaczone targety. Nasi Doradcy jeżdżą autami klasy C. Vosti to firma rodzinna, w której priorytetem jest drugi człowiek, chodzi tutaj zarówno o Klientów, jak i Pracowników. Częste integracje, szkolenia, rozwój kompetencji i naprawdę zgrany zespół sprawia, że praca u nas jest naprawdę przyjemna .

26.08.2020 10:46

Czy Vosti Sp. z o.o. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
    Titawa

26.08.2020 11:39

Umowa o pracę

14.09.2020 14:16

W większości przypadków nasi Pracownicy otrzymują umowę o pracę.
    Gosia

06.01.2020 19:20

Firma Vosti jest godna polecenia. Bardzo starannie, szybko, rzetelnie i na czas wykonują swoją pracę. Dokumentacja jest na nabierząco bez żadnych problemów.????

11.09.2020 12:09

Dziękujemy za polecenie!
    Nn

07.05.2020 16:25

Ta firma to jedna wielka porażka nie potrafią doprowadzić formalności do końca absolutnie nie mogę ich polecić!!!!!!
    mati

11.05.2020 11:06

chyba nie rozmawiamy o tej samej firmie .szybko miło i przyjemnie.załatwiają wszystko od projektu realizacja kredyt itd

11.09.2020 12:09

Jeśli ma Pan pytania dotyczące działania instalacji lub innych ważnych kwestii chętnie porozmawiamy. Prosimy o kontakt pod numerem telefonu 500 740 740 lub [email protected]
    Jan

16.07.2020 13:16

Bardzo polecam firmę Vosti Sp. Z o.o.-Lublin! Pan Kamil Międlar zna się na swojej pracy. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu! Pan Kamil potrafi dobrze podejść do tematu oraz do każdego klienta.

11.09.2020 12:08

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię!

05.01.2020 09:49

Wiecie czy Vosti Sp. z o.o. udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?

09.09.2020 15:42

Oczywiście - w Vosti na start dostajesz laptopa (często masz również wpływ na jego wybór) oraz służbowy telefon. Firma jest otwarta na potrzeby pracowników - jeśli potrzebujesz czegoś co ułatwi Ci pracę (np. lepsza myszka, monitor etc.), wystarczy zgłosić to do przełożonego :)
    Arcadius

19.04.2019 14:07

Jak się pracuje to sie zarabia.
    AREK

18.04.2019 01:14

Rodzinna atmosfera, duże możliwości

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Vosti?

karol_e_k

16.04.2019 23:57

Już od pierwszego etapu rekrutacji bardzo dobre wrażenie, profesjonalni, rzetelni. Złożona oferta pracy bardzo atrakcyjna, przede wszystkim wypracowane prowizje są wypłacane, nie kręcą tylko to co zarobiłeś jest wypłacone dodatkowo bardzo atrakcyjna stawka. Wdrożenie również na dużym poziomie, widać, że firma szybko się rozwija i ma mega potencjał. indywidualne podejście, fajna flota. Zauważalne jest, że liczy się człowiek a nie tylko tabelka. Firmę tworzą ludzie, z pasją. Wyróżniają się w branży, tym że każdy odpowiada za swoją działkę tzn. jasno określony zakres odpowiedzialności. Szczerze polecam
    ola

05.04.2019 16:20

przyjazna atmosfera, przełożeni profesjonalni, dobre warunki zatrudnienia, zapewniaja wszystkie narzedzia pracy firma godna polecenia.

Zostaw merytoryczną opinię o Vosti Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością