Uwaga na firmę Eurokomplex z Krzeszowic nie płacą podwykonawcą na koniec pracy udają że są jakieś poprawki i nie dają ich poprawić więc chodzi tylko o oszustwo a na koniec wydają jeszcze fakturę że niby sprzątali po was przestrzega przed tą firmą !!
Patryk
21.08.2026 19:54
Zanim zacznie Pan publicznie przestrzegać innych przed naszą firmą i zarzucać nam „oszustwo”, proponuję najpierw uczciwie przypomnieć sobie, jak wyglądała realizacja po Państwa stronie.
To Państwa firma wykonywała u nas montaż okien, parapetów i obróbkę okienną — i niestety jakość wykonania pozostawiała wiele do życzenia. Prace przeciągały się znacznie dłużej, niż powinny, po ekipie nie zostało należycie posprzątane, a część pracowników podczas wykonywania zlecenia była pod wpływem alkoholu.
Co więcej, jeden z Pańskich pracowników sam stwierdził, że właściciel nie ma pojęcia o prowadzeniu firmy i nie interesuje się tym, co się w niej dzieje. Trudno więc traktować poważnie Pańskie moralizowanie i ostrzeganie innych przed przedsiębiorcami, skoro własna realizacja wyglądała w ten sposób.
Jeżeli chce Pan prowadzić publiczną dyskusję, to proponuję nie przedstawiać tylko jednej, wygodnej dla siebie wersji wydarzeń. My również możemy opisać dokładnie, jak wyglądała Państwa praca, jej jakość, terminowość, zachowanie ekipy oraz stan miejsca po zakończeniu robót.
Łatwo oskarżać innych o „oszustwo”. Znacznie trudniej uczciwie rozliczyć własną pracę.
Agnieszka.B
19.06.2026 12:57
Ocena usług
Klient
Zero organizacji i zainteresowania pracownicy robią kiedy chcą nie ma dozoru nad robotą nikt nie odpowiada za zniszczenia. Praca na termomedernizacją budynku się wlecze pracownicy wynajmowani od podwykonwców,potrafią przywłaszczyc sobie coś bo nikt nad nim nie stoi ta gwiazdka to też za dużo.
Przychody i zysk Eurocomplex
-2,4 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zostaw merytoryczną opinię o Eurocomplex Sp. z o.o.