Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie. Mój okres zatrudnienia nie trwał długo, z czego niesamowicie się cieszę, jednak firma głęboko zapadła mi w pamięć brakiem szacunku do pracowników oraz swoim nieprofesjonalnym podejściem chyba w każdej możliwej kwestii. Początkowo pracodawcy obiecują rozwój, naukę od podstaw, podwyżki, pracę hybrydową oraz premie - i tylko na tych obietnicach się kończy. Po pewnym czasie zostajesz pozostawiony sam sobie, a każdy problem rozwiązywany jest na zasadzie „A co byś zrobił/a w tej sytuacji?” i przerzucaniu całej odpowiedzialności na pracownika. Firma obiecuje wiele w zakresie dodatków finansowych (podwyżki czy premie) jednak w rzeczywistości są one bardzo niskie lub ich w ogóle nie ma. Wynagrodzenie jest po prostu nieadekwatne do ilości pracy i stresu. Warto dodać, że obowiązki są przydzielane chaotycznie, często zmieniane z dnia na dzień, bez żadnej logiki. Pracownicy niestety często są obarczani dodatkowymi obowiązkami bez żadnego uzgodnienia czy zmiany warunków umowy albo nagrody w postaci premii. Ponadto zamiast budować zespół firma tworzy podziały, demotywując tym pracowników. Pracodawcy nastawiają pracowników przeciwko sobie, przekazując nieprawdziwe informacje lub zmyślone historie niemające pokrycia w rzeczywistości - tylko po to, aby wywołać konflikt i przedstawić kogoś w złym świetle. Atmosfera jest po prostu bardzo napięta i powoduje stres. Na dodatek pracodawcy ciągle kontrolują czas pracy i wprowadzają co chwila jakieś nowe ograniczenia - brak jakiegokolwiek zaufania do pracownika, zamiast tego atakowanie i wypominanie. Firma nie jest miejscem, gdzie można spokojnie pracować, rozwijać się czy czuć się docenionym. Jeśli ktoś szuka pracy, w której liczy na stabilne warunki, uczciwe traktowanie czy realne możliwości awansu to po prostu nie polecam.