chciałabym się skontaktować z Panem Jackiem Kriese, kupiłam już dwa mieszkania z jego polecenia i teraz chcę jeszcze dalej nawiązać współpracę, telefon, który mam jest już chyba nieaktualny. Proszę o numer telefonu lub o kontakt. Powirska Mirosława tel.694239232
@Nie dla tej pseudo agencji To jest forum dla pracowników agencji. Może ktoś słyszał o pracy w firmie?
Zwykły naciągacz! Jego "oferty" to licytacje komornicze oraz przetargi które organizują spółdzielnie - także bez płacenia temu oszustowi proponuję przejrzeć strony z licytacjami komorniczymi oraz strony wszystkich spółdzielni w Wwa. Jedyny pozytywny komentarz chyba samemu napisał!
Od ostatniej opinii związanej z Okazja Biuro Nieruchomości Jacek Kriese minęło już sporo czasu. Jak aktualnie wyglądają warunki pracy w tej firmie?
troche mnie wystraszyliście ale zaryzykowałem i nie żałuje, kupiłem sporo taniej i polecam
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w Okazja Biuro Nieruchomości Jacek Kriese? Napiszcie, co sądzicie na ten temat!
Gorąco NIE polecam współpracy z tym biurem nieruchomości. Agencja jest nie kompetentna, nie sumienna, nie profesjonalna, nie wywiązuje się z umowy. Jestem zawiedziona,sprzedaja licytacje komornicze, totalne dno a nie agencja!!! Odradzam!
Pan kriese korzysta z naiwności zwyklych ludzi, swoimi ofertami okazji wpuszcza ludzi na minę.
niewarto z nimi wspolpracowac
Informacje przekazywane telefonicznie są sprzeczne ze stanem faktycznym,nie zgadza sie czas,ani miejsce.Sprzedają info do zwyklych licytacji komorniczych.