CFB Manufaktura

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o CFB Manufaktura Sp. z o.o.

Opinie o CFB Manufaktura Kraków

Nie przegap nowości o CFB Manufaktura Sp. z o.o.!

04.03.2024 11:17

Dzień dobry,
    zatrudnimy Pracowników na stanowisko: Kontroler Jakość

Zakres obowiązków:
    - praca na hali produkcyjnej przy odbiorze jakościowym konstrukcji stalowych
    - nadzór nad zgodnością elementów ze specyfikacją techniczną i wymaganiami klienta
    - przygotowanie przyrządów pomiarowych na potrzeby produkcji
    - pomiar przyrządami pomiarowymi takimi jak: mikrometr, suwmiarka, średnicówka
    - gotowość do odbiorów jakościowych, elementów u kooperantów
    - wychwycenie i rozpoznanie błędów -ustalanie metod kontroli, które pozwalają najefektywniej identyfikować uchybienia
    - prowadzenie dokumentacji technicznej
    - zbierania zwrotnej informacji od kontrahentów
    - dbałość i ochrona powierzonych narzędzi pomiarowych
    - współpraca z innymi komórkami organizacyjnymi

Wymagania:

- dobra znajomość rysunku technicznego
    - znajomość technik pomiarowych
    - prawo jazdy kat. B
    - dokładność, samodzielność, zaangażowanie, komunikatywność
    - uprawnienia NDT do badań spoin będą dodatkowym atutem
    - zrozumienie norm i przepisów związanych z bezpieczeństwem pracy

Oferujemy:

- stabilne zatrudnienie w oparciu o pracę
    - atrakcyjne wynagrodzenie
    - system premiowy
    - możliwość zdobycia nowych doświadczeń i podnoszenia kwalifikacji
    - posiłki regeneracyjne
    - ubezpieczenie grupowe
    - przyjazną atmosferę
    - dofinansowanie do zajęć sportowych
    - dofinansowanie do kursów i szkoleń
    - premię świąteczną

Strona www firmy: http://www.cfbmanufaktura.com-  pomagamy w szukaniu zakwaterowania w celu dojazdu do pracy w CFB

Praca od zaraz, pełny etat, praca zmianowa, szukamy wielu kandydatów.
    Cv proszę wysyłać na adres:
    [email protected]
    Tel. 609 333 600

Fragles93

10.08.2026 15:21

Czy cfb Manufactura to dawny Namarol????

10.05.2024 11:46

Czy pracując w firmie CFB Manufaktura Sp. z o.o. można dostać awans w pierwszych 3 miesiącach?

Anja

20.05.2024 14:24

po 3 miesiącach to najwyżej więcej obowiązków

10.03.2024 11:41

Witam jak wygląda praca w CFB?dużo mają zlecen i pracy?
    Marcin

27.09.2023 21:43

@witam, ile może zarobić spawacz z 20-sto letnim doświadczeniem w cfb manufaktura?

29.07.2023 11:03

Jak dużo osób pracuje na stanowisku Elektryk w firmie CFB Manufaktura Sp. z o.o.?
    Elektryk

01.08.2023 08:25

Dwie osoby

18.04.2023 13:10

Jakich pytań można się spodziewać podczas procesu rekrutacyjnego w CFB Manufaktura Sp. z o.o. na stanowisko Kontroler jakości?

08.05.2023 07:51

Dzień dobry, nie prowadzimy rozmów kwalifikacyjnych według ścisłego schematu, dlatego też nie posiadamy zestawu gotowych pytań, który moglibyśmy Państwu przedstawić w odpowiedzi na to pytanie. Jednak elementem każdej z tych rozmów jest temat doświadczenia/wykształcenia potencjalnych pracowników, a także omówienie specyfiki i warunków pracy na danym stanowisku w naszej firmie.
    LESZEK

04.05.2023 21:29

5500,6000 jeżeli masz doświadczenie? To co ma powiedzieć pracownik co X lat robi i takich pieniędzy nie dostaję chyba że w biurach tak się zarabia a na produkcji jak zrobisz godziny to tak bo bez to szału nie ma
    Procap

23.04.2023 18:24

Witajcie , tam sytuacja? Idzie spawalni zarobić 5500 / 6000 na rękę ? Po prostu trzeba ciągnąć po 220h miesiącu uzbierać takiej kwoty.

24.04.2023 07:16

Dzień dobry! Jeśli posiada Pan doświadczenie to można zarobić takie kwoty netto pracując w wymiarze pełnego etatu.
    Elżbieta

07.04.2023 07:17

Czyli z tego co padło kiedyś na forum wynagrodzenie jest zależne od wielu czynników i trudno nawet o widełki? Pytam, bo widzę, że wśród aktualnych ogłoszeń znalazło się także dla kontrolera jakości. Piszą w nim, że istnieje możliwość na uzyskanie uprawnień i certyfikatów. Jakie konkretnie są możliwe do zdobycia w tym roku i na jakich zasadach?

17.04.2023 07:45

Pani Elżbieto, obecnie w naszej firmie trwa rekrutacja na kilka stanowisk. Poszukujemy pracowników z różnym wykształceniem, stażem i doświadczeniem, dlatego też trudno jest wskazać w ogłoszeniu konkretną kwotę wynagrodzenia. Jesteśmy gotowi przyjąć zarówno pracownika z wieloletnim doświadczeniem, jak i bez żadnego lub z niewielkim stażem pracy, a z odpowiednim wykształceniem (kursy, uprawnienia). Wynagrodzenie takie osób będzie się różnić zależnie od w/w czynników. Jest ono ustalane indywidualnie podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Jeśli chodzi zaś o możliwość zdobycia uprawnień w ogłoszeniu na stanowisko kontrolera jakości, mamy na myśli przede wszystkim kursy badań nieniszczących VT, MT, PT. W razie dodatkowych pytań lub wątpliwości zapraszamy do kontaktu, a także do udziału w trwającej rekrutacji.
    Były spawacz

06.10.2022 20:54

Żeby dobrze zarobić to musisz coś sobą prezentować bo tu nie jest łatwa robota tu nie składa i nie spawa się ogrodzeń tylko ciężkie konstrukcję stalowe także widać po pracownikach jakich tu mają bo to stara brygada co zdarli żeby już i nowego szybko zweryfikują czy coś umie ja już tam nie pracuję ale może kiedyś jeszcze wrócę
    Stanisław

16.10.2022 18:02

No właśnie stara brygada I dobrze ze taka mają bo chłopaki wiedzą co mają robić inaczej zakład leży i kwiczy ale jaki Pan taki kram
    Ktos

26.09.2022 11:17

Czy to prawda...?? Dzisiaj widziałem pewnego Pana który tam pracuje. Mówi że zarobki sięgają do 8 , a nawet 10 tys netto? Czy to prawda

27.09.2022 07:13

Szanowny Panie, zarobki w naszej firmie zależne są od wielu czynników - stanowiska pracy, doświadczenia pracownika, jego stażu, itd. Wszelkie informacje na temat wynagrodzenia otrzyma Pan podczas rozmowy kwalifikacyjnej, na którą serdecznie zapraszamy w związku z trwającą rekrutacją.
    Dariusz

30.12.2021 09:38

Firma ma bardzo dużo pracy. Praca nie jest łatwa ale jak się dojdzie do wprawy i nabierze doświadczenia to można bardzo dobrze zarobić. Bez kombinowania i zawsze w terminie jest wypłata. Polecam
    Vasili

06.03.2022 13:41

Pewnie nie jest to legalne,ale na tym koniku firma jedzie,chcesz zarobić, to łap nadgodzin ile wejdzie,są tacy co tu robią nawet 16,no i niedzielę.A dyrektor stosuje (usunięte przez administratora) taki wyrafinowany,bo czuję się bezkarny.
    Dariusz

07.03.2022 06:54

Bzdury. Nie wiem po co ktoś to pisze. Ale chyba się domyślam.

Kontakt - CFB Manufaktura Sp. z o.o.

Ujastek 1 31-752 Kraków

Branża główna: Konstrukcje metalowe

Skipper

18.08.2021 15:35

Praca jest wymagająca i nie należy do najłatwiejszych i najlżejszych. Praca w przemyśle ciężkim, wszyscy którzy chcą pracować w białej koszulce z kołnierzykiem i mieć czyste ręce niech szukają gdzie indziej. Dla młodych inżynierów świetny sprawdzian. Teorię można zamienić na praktykę, której w szkole teraz nie uczą. Liczy się podejście i chęć do pracy. Zaangażowanie i wychodzenie poza schemat jest docenianie również finansowo. Można bardzo dobrze zarobić ale trzeba się wykazać. Zespół jest zgrany i każdy się wspiera. Można liczyć na starszych kolegów w każdej sprawie chętnie przekażą swoją wiedzę młodym tylko trzeba trochę pokory schować uprzedzenia w buty i uczyć się od starszego pokolenia bo za chwilę nie będzie już od kogo. Park maszynowy jest ulepszany i są plany na coraz to nowsze maszyny również CNC jeśli chodzi o obróbkę mechaniczną. Trzeba też czasami spojrzeć oczami właścicieli i zarządu. Nie da się w jeden rok wyrzucić wszystko i wydać majątek na nowy sprzęt, często nowe nie znaczy lepsze. Obrabiamy głównie gabaryty po kilkanaście ton niewiele firm w Polsce jest w stanie zrobić to co my. Ogólnie jestem zadowolony zarówno z atmosfery w pracy jak i wynagrodzenia. Ja osobiście polecam firmę. Należy pamiętać że ta praca nie jest dla wszystkich trzeba mieć świadomość czym jest przemysł ciężki. Dla tych którzy nie wiedzą a chcą aplikować polecam najpierw poczytać w odpowiedniej literaturze. :-)
    Mirek

18.08.2021 15:35

Dziwne,że najwięcej negatywów jest po zwolnieniach. Robota jest ciężka ale za tyle lat co pracuję w tej firmie (10) wynagrodzenia nigdy się nie opóźniły i jak ktoś uczciwie pracuję to dobrze zarabia. A rotacja jest prawie żadna

18.08.2021 13:46

Ta firma to masakra.
    Marcin

12.05.2021 13:46

Witam, na jakie zarobki netto może tutaj liczyć Technolog z doświadczeniem?
    Karol

28.03.2021 15:03

Witam jak wygladaja zarobki w cfb? Idzie dobrze zarobic czy jak wszędzie?
    Mirek

29.03.2021 19:15

Jest całkiem nieźle. Narzekają tylko ci co wylecieli za gorzałę
    Alex

27.03.2021 22:34

Praca jak praca nigdzie nie jest łatwo, każde stanowisko pracy tam byle kto nie stanie i robić nie będzie trochę trzeba mieć pojęcia o tej robocie która tam jest wykonywana ogólnie spawacz monter mają ciężkie zadania do wykonania praca na obróbce mechanicznej chwilowa nieuwaga i można spierdzielić robotę malarnia ciężkie warunki pracy i byle jaki lakiernik nie poradzi sobie wymalowac takie konstrukcje, piaskarz także do łatwych zadań nie ma ogólnie elementy duże ciężkie do roboty jeśli chodzi o warunki sanitarne to zostawię już to bez komentarza lepiej za potrzeba isc w krzaki niż do toalety ale plusy są takie że po paru miesiącach roboty do szkoliłem się w spawaniu i bez problemu znalazłem nowa prace
    olek

05.02.2021 18:27

spędziłem trochę czasu w tej firmie, teraz po pracy w kilku poważniejszych miejscach wspominam CFB z uśmiechem ;) firmą zarządza starszy człowiek metodami rodem z lat 60-tych, w swoim gabinecie nie ma nawet komputera bo nie potrafi z niego korzystać... jest bardzo duża rotacja pracowników, większość ucieka sama. firma ma potencjał, niestety jest on skutecznie marnowany..
    Lidia

15.02.2021 11:23

Szanowni użytkownicy CFB Manufaktura jest jedyną firmą w Polsce wpisana na listę podwykonawców zagranicznych koncernów działających w branży recyklingowej. Życzyłabym każdej firmie tak licznych sukcesów na międzynarodowym rynku jakie ma CFB. Osoba o której się wypowiadacie, ma tak ogromne doświadczenie w tym co robi, że fakt iż nie posiada komputera nie jest żadnym wyznacznikiem. Jest to osoba kompetentna, bardzo wymagająca zarówno od siebie jak i od pracowników. Potwierdzeniem, dobrego i skutecznego zarządzania firmą, jest fakt iż pomimo rocznego stanu pandemii i pomimo iż głównymi odbiorcami są kraje Europy Zachodniej, firma nawet na moment nie przestała funkcjonować i cały czas posiada nowe zamówienia.

10.12.2020 12:01

Mógłbyś napisać czy poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze ewentualne świadczenia dodatkowe?
    Andrzej

05.02.2021 17:46

nie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CFB Manufaktura?

Monter

08.01.2021 16:30

Witam . Czy możliwa jest praca na jedną zmianę?
    Spawacz

11.01.2021 10:44

Tak
    nieznany

25.08.2018 13:29

Witam Warunki Może nie najlepsze. Ale praca bardzo ciekawa można się rozwinąć wszędzie sie wymaga ja Ogólnie polecam po pewnym czasie mozna rozmawiac o podwyższce Oraz jesli chcesz zarobic mozna ilosc godzin nieograniczona .Poydrawiam
    Spawacz-monter

22.08.2018 17:10

Firma rzetelna,pieniążki zawsze na czas, jeśli chodzi o spawanie ,nie należy do łatwych ,dużo wymagań nie adekwatnych do płacy.Firma godna polecenia na podniesienie swoich kwalfikacji
    Spawacz

28.05.2018 20:52

Niestety warunki nawet jak na Hutę nie najlepsze. BHP nie istnieje, sprzęt sypie się choć ostatnio coś kupili. Najlepiej jak byś przyszedł z swoją spawarką, szlifierką i całym sprzętem. Robił cały tyd. i nie zadawał pytań a cieszył się że masz pracę a najlepiej za minimum. Ja nie polecam co zresztą można sądzić o firmie która ciągle szuka pracowników z jakiegoś powodu.

Zostaw merytoryczną opinię o CFB Manufaktura Sp. z o.o.