Chciałbym przestrzec przed współpracą z tą firmą. (usunięte przez administratora) Nasza współpraca układała się bardzo źle - samochody po przyjeździe na załadunek były odwoływane z powodu braku pracowników lub przez to, że czekali aż pieniądze wpłyną na konto (nikt o tym wcześniej nie informował). Za odwołane samochody musieliśmy zapłacić z własnej kieszeni. Poinformowaliśmy tą firmę, że nie podoba nam się współpraca i zamawiamy towar w innej firmie, przez co odbiory rozciągnęły się w czasie co zgodnie z fakturą oraz zamówieniem nie powoduje żadnych konsekwencji oraz nikt z tej firmy nie miał żadnych zastrzeżeń co do tego.W dniu dzisiejszym wykonaliśmy (usunięte przez administratora) Auto miało opóźnienie 40min więc przyjechało o 15:20. O godzinie 15:23 dostaliśmy fakturę na której znajduję się 12 załadunków po (usunięte przez administratora) W dniu dzisiejszym dostaliśmy propozycje kolejnego zakupu w tej firmie, po odmowie po 4 godzinach dostaliśmy obciążenie na(usunięte przez administratora)W tej chwili w tej firmie znajduje się nasz ZAPŁACONY towar o wartości ponad(usunięte przez administratora)Jest to jawne (usunięte przez administratora). UWAŻAJCIE NA TĄ FIRMĘ - jeśli chcecie kupić od nich stal to skontaktujcie się z firmą(usunięte przez administratora) od której kupują stal, mówiąc, że to oni są producentem.