Jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w Haier Poland Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością.?
Sprzęt wygląda OK. Ale sprawność to inna bajka. Zmywarka naprawiana od maja. Dalej nie myje. Serwis to porażka. Brak kontaktu z kimś, kto odpowiada za to co się dzieje. Na infolinii nic nie wiedzą.
No jak widać wygląd to nie wszystko... Chociaż dziwię się to ile oni razy na ten serwis przyjechali i co robili z ta zmywarką, że dalej zero progresu? Te same osoby za każdym razem były?
Nie chcą zmienić serwisu, bo uważają że musi być ten sam. Ja nie mam wpływu , bo to Haier narzuca serwis gwarancyjny. Mimo,że w okolicy są dwa.
Jaka umowa obowiązuje w Haier Poland Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością. podczas okresu próbnego?
Zarządzanie katastrofalne, rotacja ogromna - i zwolnienia i odejścia, atmosfera presji i kopania pod sobą dołków.

Oj bardzo duża rotacja... Możecie doprecyzować, pracownicy są zwalniani, czy sami rezygnują? Piszcie o dużej presji i wymaganiach. Nie wspominacie o wynagrodzeniu, może jest na tyle atrakcyjne, że mimo wszystko warto spróbować?
Źle zarządzana firma. Wkład pracy nie jest doceniany. Duża rotacja. Średnio jeden pracownik na miesiąc rezygnuje z pracy. Stanowi to 1/3 zespołu rocznie. Niespotykanie dużo. Oczywiście nie ma ludzi niezastąpionych. Z drugiej strony jeśli swoją ciężka praca, postawa i zaangażowaniem chcesz komuś coś pokazać, udowodnić, by lepiej zarabiac czy postarać się o awans to omijaj te firmę na kilometr. Tu Cie wycisną jak cytrynę nie dając nic w zamian a nawet więcej, zabiera obiecana premie. Jedyny pozytyw to wypłata zawsze na czas.
@monika a jaki podali powód zwolnień?
Potwierdzam, kolejne zwolnienia, odejścia. po 5 miesiącach pracy. Presja na wynik jest przeogromna. Atmosfera i zarządzanie katastrofalne
Firma, bardzo dziwna . Prezesi zmieniają się średnio dwóch na 12 miesięcy. z kolei oni zmieniają cały pion handlowy , średnio co trzy miesiące lub ludzie sami odchodzą. Aktualnie w 2019 r. było dwóch Prezesów : B.J. D.M. od 2020 r. jest M.M. Managerowie pracują po 3-5 miesięcy . Po prostu Chiński cyrk :) Życzę powodzenia przyszłym pracownikom, długo tam miejsca nie zagrzeją :)
Co słychać w firmie Haier Poland Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością. w mieście Warszawa? Czekamy na nowe info. Może znajdzie się użytkownik, w firmie Haier Poland Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością., który ma jakieś wieści?
Jak się pracuje w Haier Poland Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością.?
Zobacz opinie na temat firmy Haier Poland Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.