Vero Meble (Vero)

• Bąki
  • Malichów
  • Makowczyce

3. Opinie o pracodawcach Dobrodzień
  5. Opinie o Vero Meble (Vero Sp. Z O.O.)

Opinie o Vero Meble (Vero) Dobrodzień

Nie przegap nowości o Vero Sp. z o.o.!

L.B

12.05.2026 06:35

Na początku maja dokonałam zakupu kanapy w salonie w Poznaniu. Produkt w całości spełnia moje oczekiwania.Na podkreślenie zasługuje obsługa sklepu, jest fachowa, miła, przyjazna z pełną informacją o proponowanym towarze.

Stefan

20.02.2026 13:21

Meble Vero Gladiolus bardzo słabej jakości...pierwszy i ostatni raz kupiłem wypoczynek z tej firmy...funkcja relaks skrzypi przy rozkładaniu...po rozłożeniu widać zszywki i inny materiał 🫣 pianka na siedziskach słabej jakości...

Krafczyk

03.03.2026 00:26

To chyba nie miejsce na opinie dotyczące produktów. Polecam złożyć reklamację na [email protected]
    MBT

03.12.2025 21:53

Co za brednie ,firma czytelna i płaci właściwie za wyniki .Jeśli ktoś chce zarabiać nie sprzedając to chyba pomylił miejsce . W sprzedaży zawsze najważniejsza jest sprzedaż .

17.12.2025 18:47

Te komentarze to pewnie pisze Dominik syn szefa w obronie firmy który dobrze zarabia prawda jest taka że zarobki i prowizja jest śmieszna
    M

01.09.2025 07:42

Zadzwonił pan umówić się na spotkanie online, które miało się odbyć w następnym dniu, po czym się nie zjawił i nie odbierał moich połączeń. Udało mi się z nim porozmawiać na komunikatorze i okazało się że rozmowa się nie odbędzie ponieważ się spóźniłam, pomimo iż byłam przed czasem. Potem przeprosił i przyznał, że zaszło nieporozumienie i zaproponował rozmowę na następny dzień i... przestał się już odzywać, kiedy poprosiłam o ustalenie szczegółów. Skoro firma tak podchodzi do osób już na początku, to po zatrudnieniu z pewnością nie byłoby lepiej, więc życie samo zweryfikowało, że nie warto tam aplikować.

24.08.2023 13:56

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu Vero Sp. z o.o.?
    Dobrze życzący

05.03.2025 15:49

Klient nasz Pan! Tak jak poprzednio - panie mają za to płacone. Drogie panie muszą zareagować, bo by miały prezesów na głowie.
    A

25.03.2025 07:15

To jest miejsce do wyrażania opini przez pracowników a nie przez klientów , proszę opinię kierować na innej stronie jeśli nie pracowałeś w firmie vero a jesteś klientem to się nie wypowiadaj
    .A

03.02.2025 15:55

Atmosfera z początku wydaje się fajna jednak to tylko pozory. Jeśli powiesz coś co nie spodoba się jednej osobie zostajesz wrogiem całej firmy. Jeżeli chcesz żyć w zgodzie to najlepiej wszystkim przytakiwać i nie mieć własnego zdania Jeśli tylko nie daj Boże zachorujesz odrazu jesteś podejrzany że wymyślasz bo nie chce ci się pracować. Zarobki najniższa krajowa. Nie polecam że względu na atmosferę w biurze( chyba że mnie wyjątkowo nie polubiły) nie pracowałem długo ale o tyle ile pracowałem za długo.

05.03.2025 15:57

W samo sedno! A kierownik do wymiany. Księciunio i Toudi to bardzo fatalny team.
    Elf

19.12.2024 11:58

Nie polecam pracy w tej firmie jako handlowiec dużo obowiązków zarobki bardzo małe, zero benifitów np zdrowotnych czy sportowych nie ma nic.zero szkoleń kursów pozwalających podnosić kwalifikacje czy sprzedaz nie wysyłają na profesjonalne certyfikowane szkolenia wogóle tak jak w innych firmach , meble drogie oczekują dużo od pracownika a zarobki małe
    Były handlowiec

23.07.2024 16:27

Witam byłam zatrudniona w firmie Vero przez 3 miesiące nie przedłużyłam umowy ze względu na niskie zarobki w firmie i brak możliwości podwyżki po okresie próbnym.
    @Byłypracownik

17.06.2024 13:18

Jestem osobiście oburzony co tu ludzie piszą, 2000 brutto ? Ludzie zastanówcie się co tu piszecie.
    Była pracownica

03.07.2024 14:47

Nie pracuję pół roku we firmie Myślę że każdy kto u was pracował potwierdzi to głupia byłam że tyle dałam się wykorzystać
    ObecnyPracownik

08.07.2024 10:03

Wypowiadasz się jako handlowiec czy pracownik biurowy ? Absurdalne jest to co piszesz, bo wszyscy handlowcy mieli albo aneksy do umów albo wyrównanie do premii dodatkowo. Siejesz ferment z frustracji, zemsty czy z jakiego powodu? Przedstaw się z imienia to zaraz objaśnimy zainteresowanyn jaką rzeczywiście miałaś podstawę. Cieszę się że rozstajemy się z tak toksycznymi pracownikami , zrobiłaś nam przysługę .

Kontakt - Vero Sp. z o.o.

Oleska 35 46-380 Dobrodzień

Branża główna: Wyposażenie i dekoracje wnętrz

FacebookIconInstagramIcon

29.05.2024 23:32

Pracownica była

12.06.2024 20:40

Mam to w umowie system premiowo prowizyjny i podstawa może być 2000 potem najniższa krajową idzie w górę i oni nie podwyższają dymasz prowizją sprzedażą do najniższej 3200 , takie umowy są legalne bo pytałam, wyzysk straszny robią. Zatrudnij się popracuj dłużej zobaczysz
    Buugi

13.06.2024 08:09

Właśnie dostałem propozycje pracy i zastanawiam się.... a z prowizji idzie wyżyć? Ty dużo masz z prowizji?

25.12.2023 09:26

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Vero Sp. z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?

27.12.2023 12:59

Całość wraz z rekrutacją trwała niepełne 2 tygodnie. Kontakt po przesłaniu CV był od razu

19.09.2023 16:52

Bigos1

24.11.2023 12:44

@vero jak w podstawie nie ma najniższej? I Ty się na to godzisz?
    ????

13.06.2022 12:45

Zero docenienia pracownika, zrobisz plan a oni i tak chcą więcej i więcej szkoda nerwów i stresu.
    Nicola

05.01.2023 18:23

A nie dostałaś za zrobienie planu prowizji??? Bo nie rozumiem….
    Hkjbcx

25.08.2023 20:38

Nie jesteś od rozumienia ????
    Klient

15.04.2023 23:13

Dział reklamacji :) obyś kiedyś miał kontakt i doczynienia jako klient z takimi "kompetentnymi" osobami jak Wy.

28.10.2022 10:48

Czy nowo zatrudnione osoby w Vero Sp. z o.o. otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
    Nicola

05.01.2023 18:22

Tak od pierwszego dnia umowa o prace.
    klient

21.02.2021 12:53

bardzo nie dobra
    diego

21.02.2021 12:45

not good the worst sofa ever they are very fake I buy a sofa is broken after 8 months and no one gets back to me with an answer after they say go to the court. it's unacceptable Nie polecam
    Klient

25.01.2021 17:28

Zakupiłam narożnik VERBENA, nie ma jeszcze nawet roku a stan jej jest tragiczny. Skrzypi, wydaje dziwne dźwięki, materiał jest okropny, powyciągali się, poduszki siedziska pozapadały się. Po złożeniu reklamacji, przybyło dwóch panów z firmy VERO, spisali swoje opinie i po kilkunastu dniach dostałam list z firmy, ze tak się dzieje i to normalne. Narożnik za 8tys. zł nadaje się jedynie do kurnika. Sprawę kieruje do sądu. Firma nie chce zwrócić pieniędzy mimo ze to zgodne z prawem, a nawy nie pokusili się o naprawę. MASAKRA!!!!!!!!

Zostaw merytoryczną opinię o Vero Sp. z o.o.