Opinie o Agmer Sp. z o.o.
Cześć wszystkim użytkownikom GoWork.pl! Jesteśmy zespołem Agmer Taxi i już od 2018 roku rządzimy na rynku usług TAXI w Krakowie i Kielcach. Dla naszych kierowców przygotowaliśmy najlepsze warunki pracy na aplikacjach Uber, Bolt i FreeNow. Jesteśmy firmą z pasją i dbamy o rozwój naszych kierowców, co pozwala nam na stałe podnosić jakość świadczonych przez nas usług. Nieustannie słuchamy Waszych opinii i wdrażamy potrzebne zmiany, aby zapewnić Wam najlepsze wrażenia z pracy na taksówkach w mieście. Jeśli masz jakieś sugestie lub uwagi, nie krępuj się i daj nam znać! Twoja opinia jest dla nas bezcenna, a my zawsze staramy się rozwijać, aby sprostać wymaganiom naszych kierowców i pasażerów. Chcesz zacząć pracę w branży Taxi? Zapraszamy na naszą stronę internetową www.agmertaxi.pl Znajdziesz tam możliwe opcje współpracy, a jeśli chcesz porozmawiać o szczegółach, dzwoń lub pisz do nas - jesteśmy do Twojej dyspozycji pod numerem telefonu +48 515 124 166 lub adresem email [email protected]. Do usłyszenia! Zespół Agmer Taxi
Jestem obecnym pracownikiem Agmer od paru lat. Nigdy nie miałam większych problemów z firmą. Rozliczenia, system pracy zawsze w pełni jasny. Samochody są bardzo zadbane i czyste co chwalą pasażerowie a to bezpośrednio wpływa na ocenę i napiwki. Nacisk składany na utrzymanie samochodów jest potrzebny, dzięki temu każdy przychodząc do pracy wsiada w zadbany pachnący samochód. Dzięki koordynatorom praca jest łatwa i przyjemna. W pierwszych dniach pracy dostałam dużo uwagi i troski. Kierowca nie jest nigdy pozostawiony sam sobie. Wsparcie w kryzysowych sytuacjach nawet nocą. Przyszłam do tej floty od innego krakowskiego partnera i nie zawiodłam się. Flota składa się z nowych samochodów marki Toyota Corolla. Automatyczna skrzynia biegów w każdym aucie - to prawdziwi komfort. Cotygodniowe rozliczenia są dużym plusem i zapewniają ciągłość dochodu. Polecam tą firmę z czystym sumieniem
jeździłem w dwóch innych flotach, a w kilku byłem na rozmowach. Nikt nigdzie nie poświęcił mi tyle czasu na wdrożenie, omówienie współpracy co w Agmer Taxi. Co ważne auta są zadbane i serwisowane, każdą usterkę można zgłosić no i jeździmy tylko na Toyotach Corollach
Śmiało mogę polecić. Jeżdżę od roku, auta bieżąco naprawiane, szybki i sprawny kontakt. Co jakiś czas pojawiają się nowe auta, wszystkie z automatem, hybrydy. Agmer ma też najczystsze auta w Krakowie, bo Krzysztof zawsze weryfikuje zdanie auta.
Niedawno zacząłem, ale jestem pod wrażeniem jak szybko udało załatwić się wszystkie formalności. Mogłem zacząć pracę następnego dnia.
Polecam partnera, wdrożyli mnie dosłownie w kilka h, przyszedłem do biura ze wszystkimi dokumentami i tego samego dnia jeszcze zacząłem prace. Świetna obsługa
Serdecznie polecam współpracę
Znalazłam firmę, która od samego początku wytłumaczyła mi na czym polega zarabianie na taxi. Dostałam szkolenie, wsparcie w badaniach (zapłacili za nie) i nowe auto, które wynajmuje. Formalności załatwiłam jednym spotkaniem. Polecam
Polecam partnera, wszystko jasne, profesjonalne i luźne podejście do współpracy
Cześć, zastanawiam się nad podjęciem pracy dorywczej jako kierowca taxi w Agmer. Zależy mi na elastycznym grafiku gdyż byłaby to moja druga praca. Zostałem poinformowany szczegółowo i profesjonalnie przez telefon o możliwościach pracy. Jaką macie opinię o firmie? Pozdrawiam
Bartek, mogę śmiało polecić. Jeżdżę od 4 miesięcy. Profesjonalnie od początku do końca. Biuro to naprawdę fajna ekipa ludzi, z reszta umów się do nich to na pewno zobaczysz na własne oczy jak to wyglada OLA najlepsza <3
Polecam partnera, super samochody, nowe zadbane
Rozliczenie na czas, polecam z czystym sumieniem partnera
Polecam flotę
Pani Ola cudowna dziewczyna, pomogła mi zacząć w dosłownie kilka dni zacząłem jeździć. Polecam, bdb flota, czyste auta
Atmosfera w firmie super, wszyscy życzliwi, wypłaty tygodniowe i co ważne- zawsze na czas. Ciesze się, że finalnie wybrałem Agmer Taxi i polecam wszystkim to samo.
Świetna flota, wypłaty na czas, obsługa w biurze genialna. Gabriel wszystko wytłumaczył, jasno i klarownie. Prace dzięki niemu zacząłem już w 24h
Jeździłem trochę na flocie a teraz zaczynam na własnym samochodzie. Pani Aleksandra super podejście do kierowców, bardzo pomocna i kompetentna. Firma jest uczciwa a dla mnie to kluczowe we współpracy. Polecam
Kasa co tydzień, rozliczam swoje prywatne auto, rozliczenie 29zł tygodniowo. Aplikacje, umowa załatwiona w mniej niż 1h w biurze i zacząłem jeździć.
Jak się dzielimy z partnerem flotowym zarobkami?
Udana współpraca. Wypłata zawsze na czas, samochody w bardzo dobrym stanie. Mogę śmiało polecić
Świetna współpraca, obsługa zawsze na czas, pomagają nawet w najtrudniejszych sytuacjach. Auta zadbane, serwisowane, więc jeździ się bezpiecznie i wygodnie.
Świetna obsługa, czyste auta, kasa na czas, polecam.

Jak się pracuje w Agmer Sp. z o.o.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Agmer Sp. z o.o.?