Nie polecam pracy w tej firmie. Zwykły pracownik zwalnia ludzi,nie ma rozmowy z szefami,nie ma upomnień,szansy,nie ma miesięcznego okresu próbnego,nie ma umowy na start, dopiero dają na wylocie, więc praca leci na czarno,po godzinie pracy wyrzucają z marszu,a co najlepsze,na jakikolwiek argument jest odpowiedź,że szefowie g...o wiedzą o materiałach na których się pracuje, że piszą złe ogłoszenia o pracę, że płacą pod stołem, że nie da się tam uczciwie zarobić, jest tylko najniższa krajowa i dziwne, że jeszcze nikt tego nie zgłosił i to wszystko na do widzenia Pani D mówi mi prosto w oczy, dosłownie oczernia szefów i firmę.W ogłoszeniu podają, że spokojna praca bez pośpiechu, szef na rozmowie kwalifikacyjnej podkreśla wiele razy, że liczy się jakość nie ilość i tempo, niestety przy wylocie słyszę coś innego,trzeba zap...ć,wyrobić się w czasie, dostajesz materiał, który jest stary,stoper i niestety nie wyrobiłeś się,lecisz, dostajesz kopa w d... i nawet szef nie wie,że już tu nie pracujesz a sam dostaje wiadomość,że sobie poszedłeś,pracownica D jest ponad szefami,zatrudnia,zwalnia i co ciekawe twierdzi, że bez niej ta firma już dawno by nie istniała,bo szefowie od niej biorą instrukcje nie odwrotnie. Omijać szerokim łukiem.