Max-Stone

• Łężany
  • Pustyny
  • Miejsce Piastowe

3. Opinie o pracodawcach Krosno
  5. Opinie o Max-Stone Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o Max-Stone Krosno

Nie przegap nowości o Max-Stone Sp. z o.o. sp.k.!

Postronny

09.09.2021 22:50

Niestety ale nie polecam tej firmy. Brak zrozumienia i docenienia pracownika. Jest wiele innych firm gdzie można być nagrodzonym. Jak dobrze że już tam nie pracuje.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17.09.2021 09:30

Dzień dobry, dziękujemy za opinię- każda jest dla nas ważna. Może mógłbyś/mogłabyś doprecyzować swoja opinię, na czym polegał brak zrozumienia i jak chciałabyś/chciałbyś być doceniona/doceniony. Daj znać jak to wygląda z Twojej perspektywy. Zapraszamy do kontaktu (e-mail: [email protected]) Pozdrawiamy! Zespół MAXSTONE
    KORNEL

31.07.2021 11:11

Max stone mogę się dużo na temat tej firmy wypowiedzieć iż pracuje tu już niespełna 6lat ... Firma ta jest bardzo mocno rozwinięta zasługa mądrego SZEFA jak i SZEFOWEJ w tak młodym wieku dojść do takich sukcesów! Wszyscy co piszą negatywne opinie o tej firmie jak mają jaja niech się ujawnią a nie strzelają anonimami... 1-szef jest na tyle mądry doszedł do tego wszystkiego rozbudował firmę tak że się w pal. Nie mieści 2-Pani dyrektor tyran? Absolutnie jest prawą ręką szefa poprostu musi utrzymać dyscyplinę, jej słowo to jest słowo szefa... Bardzo dobre podejście do ludzi wyrozumiałość 3-rozmowy kwalifikacyjne nie przeprowadzają kadry tylko kierownik lub Pan dyrektor lub Pani dyrektor 4-atmosfera w pracy jest mega wyje... A w kosmos xD 5-z wszystkim można się dogadać z Szefową osobiście pracuje na 3/4etatu i nie było problemów z porozumieniem . 6- praca nie jest lekka ale wynagrodzenie jest w miarę adekwatne 3 lata temu zarobki były bardzo atrakcyjne najwięcej ile mi się udało zarobić to (usunięte przez administratora) Podsumowując POLECAM!!!

23.01.2021 14:17

Witam,czy mógłyby ktoś wyrazić swoją opinię na temat pracy w firmie mieszczącej się przy lotnisku (warunki ,zarobki ).

23.07.2021 11:37

Witaj! Warunki oraz zarobki w fili MAXSTONE mieszczącej się przy lotnisku wyglądają następująco: praca dwuzmianowa od poniedziałku do piątku rozliczana w systemie akordowym pozwalającym każdemu pracownikowi dopasować wysokość wynagrodzenia do własnych możliwości oraz tempa pracy. Praca polega na tapicerowaniu paneli oraz lameli. Tapicerowanie mogłoby wydawać się skomplikowanym procesem lecz nie tu, obsługa prasy tapicerskiej, zszywacza oraz wykonanie detali jest bardzo proste do nauki. Zarobki uzależnione są od umiejętności pracownika i zaangażowania. Wszystkie zainteresowane osoby zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami: [email protected], tel. 513 230 080. Pozdrawiamy! Zespół MAXSTONE
    Gal

18.07.2021 00:16

Pracowałem, widziałem. Zarobki spoko, praca ciężka. L4 urlopy porażka, nawet nie słyszałem żeby gdzieś tak było jak tam. Kierownictwo ok. brygadzista z betonu kopiący maszyny rzucający pistoletami do malowania szok, od ręki do wyje**nia, nie pracowałem z nim ale dużo widziałem i slyszalem. Czy wrócił bym? Gdybym nie miał wyboru :)

23.07.2021 09:44

Dzień dobry, dziękujemy za sugestię. Jednocześnie informujemy, że w tej sprawie zostały już podjęte odpowiednie kroki. Dyrektor produkcji zrekrutował i powołał nowych 6 brygadzistów do pracy. Jeżeli takie rzeczy miały miejsce, o których Pan pisze, bardzo przepraszamy Ciebie i innych pracowników. Ponadto dołożymy wszelkich starań, aby takie naganne zachowania brygadzistów nigdy już nie miały miejsca w naszej firmie. Pozdrawiamy! Zespół MAXSTONE
    Kandydat/ka dział kadr

04.07.2021 21:08

Serdecznie nie polecam nikomu tej firmy. Rozmowa kwalifikacyjna to jakaś niedorzeczność , rozmowę przeprowadza pracownik działu kadr na stanowisko do działu kadr Pani niemiła , podchodzi wrogo do kandydatów z nastawieniem na niezatrudnienie .(usunięte przez administratora) Oczekuje niewyobrażalnej wiedzy jakby sama wszystkie rozumy pozjadała . współczucie dla pracowników tej firmy . Szkoda marnować czasu na tą firmę

22.07.2021 09:53

Witaj. Rozmowy kwalifikacyjne w MAXSTONE przeprowadza zarząd firmy wraz z dyrektorami poszczególnych działów. Z uwagi, że w terminie w jakim Pana do nas skierowano z Urzędu Pracy zarząd był poza firmą, rozmowę przeprowadziła z Panem inna osoba. W przyszłości, aby uniknąć takich sytuacji zapraszamy przed wizytą u nas w firmie skontaktować się z pracownikami biura tel. 609 565 626 oraz umówić się na spotkanie. Pozdrawiamy! Zespół MAXSTONE

02.07.2021 17:17

21.07.2021 14:56

Koleżanki i Koledzy, Kandydaci zainteresowani pracą HEJT, NEGATYWNE OPINIE oparte na własnej frustracji, publikowane anonimowo na bazie chwili - może i jest łatwe, i może nie wiążą się z tym żadne konsekwencje, ale wyrządzają wiele złego firmie i tym samym uderzają w jej pracowników. Każdą firmę tworzą ludzie - nie inaczej jest z Naszą. Jeżeli Twój gniew wywołał Zarząd i na nas chciałeś się wpisami odegrać, to wiedz że nic nie stoi na przeszkodzie żebyś zrobił to osobiście, ale do tego potrzebujesz odwagi, odwagi aby konflikty personalne rozwiązywać bezpośrednio z powiązanymi z nimi osobami, a nie uderzać w całą "Bogu ducha" winną grupę! Nasza firma jest przedsiębiorstwem zaliczanym do średnich przedsiębiorstw. MAX-STONE SP. Z O.O. SP.K. zatrudnia obecnie 164 osoby. Firma daje pracę również pracownikom z Ukrainy – 11 osób i nie ukrywa się z tym faktem. W sumie daje nam to 175 osób. Tak potwierdzam pracownicy z Ukrainy pracują po 12 godzin dziennie, bo takie są ich oczekiwania. A czy nie podobnie jest z naszymi rodakami wyjeżdżającymi na zachód itd? Firma cały czas poszukuje pracowników, z uwagi na uruchamianie nowych linii produkcyjnych, z uwagi na wprowadzanie nowych asortymentów do sprzedaży jak; panele tapicerowane, lamele na filcu, pniaki oraz wiele innych rzeczy. W perspektywie najbliższych 1-3 miesięcy zatrudnienie wzrośnie o dodatkowe chętne do pracy 25 osób. Były pracowniku skoro firma Cię wyzyskiwała podejdź osobiście do Zarządu i przedstaw dowody tego wyzysku, jeżeli oczywiście będziesz miał odwagę. Zarząd Firmy zdaje sobie sprawę z tego, że produkcja płytek gipsowych i betonowych to nie jest wymarzona praca wielu z was. Trudno każdy ma swoje potrzeby i oczekiwania, a firma nie jest w stanie sprostać potrzebom wszystkich zatrudnionych. W każdej organizacji jest zawsze coś do poprawy, ulepszenia. Były pracowniku jeżeli już masz lepiej płatną pracę, z lepszymi warunkami pracy, z lepszymi perspektywami rozwoju Zarząd Firmy życzy Ci wielu sukcesów w karierze zawodowej, jednakże nie przekreślaj pracy Naszych obecnych 175 osób. Ja osobiście jestem dumna z tego jak wspólnie z mężem, współpracownikami, pracownikami, kolegami i koleżankami rozwijamy i budujemy firmę! I z tego jak, i na jakich zasadach funkcjonuje! Anna Wójcik – Wiceprezes Zarządu

22.07.2021 09:20

Witaj. MAX-STONE SP. Z O.O. SP.K. zatrudnia obecnie 164 osoby. Firma daje pracę również pracownikom z Ukrainy – 11 osób. W sumie daje nam to 175 osób. Sytuacje takie jak Pan pisze "Ukraińcy mdleją" zdarzają się w każdej firmie i dotknąć mogą każdego z nas. Padło to na jednego z pracowników z Ukrainy w ostatnie upalne dni. Pracownikom zapewniana jest woda oraz dodatkowe przerwy jeśli tego potrzebują i zgłaszają przełożonym. Pozdrawiamy! Zespół MAXSTONE
    NIck

18.07.2021 18:49

Czyli jak będą maszyny automatyczne to nie będzie już tyle ludzi potrzebnych ?

21.07.2021 13:14

Witaj. Maszyny automatyczne mają na celu wspomóc pracowników i odciążyć ich od wykonywania ciężkiej pracy fizycznej. Firma cały czas zwiększa produkcję i poziom zatrudnienia. W związku z tym wszystkie stanowiska pracy zostaną utrzymane. W razie jakichkolwiek dalszych pytań prosimy o kontakt: [email protected] Pozdrawiamy! Zespół MAXSTONE

23.02.2021 00:24

btk123

28.06.2021 20:59

@btk2 jakby byl po znajomosciach to by nie robil na betonie tylko cos innego na pewno ;) a ktory maciek wylecial dyscyplinarnie?
    zzz

07.07.2021 11:15

Wszyscy pracownicy wiedzą jaki Maciek z malowania kamienia, uszy mi puchły od słuchania tych bredni jakie opowiadał, takiemu jakby dali nawet 10 tysięcy to wiecznie niezadowolony, cała ta kiepska atmosfera w firmie to 50 procent jego wina. Z wszystkich się naśmiewał. Dokładnie btk123 dziś nie trzeba znajomości żeby awansować, tylko wiedza i umiejstności.

25.02.2021 19:28

Ja dla odmiany napiszę opinię nie chowając się w tle jako anonim. Tak to prawda że w każdej rozwijającej się dynamicznie firmie są miejsca do ulepszenia i rozwoju. Jednak większośc negatywnych opini wyglądą według mnie jak szkalowanie naszego imienia przez konkurencję z powodu naszego dużego wzrostu. Jeśli komuś się chce pracować jest zaangażowany to naprawdę może w tej firmie osiągnąć więcej niż gdzie indziej i szybko zostać docenionym. Jeżeli narzekasz, lubisz marazm to nie wylewaj tutaj proszę swoich żali, mimo wszystko internet nie jest anonimowy. Jeśli ktoś miał lub ma zastrzeżenia to powinień takie sprawy zgłaszać, zarząd firmy i top management potrafi słuchać i rozmawiac.
    Anonymo

30.04.2021 11:53

Za pierwszy miesiąc oferowała mi ta firma 13zl na godzinę na rękę za ciężko pracę która wykonywałem :)
    Szymek

16.06.2021 20:14

Potwierdzam. Jest to nawet mniej niż najniższa krajowa . Na malowaniu brak wyciągów , idzie się udusić . Pylica murowana ,
    Tomtom

21.03.2021 16:30

Dajecie jakieś szanse na dłuższe przetrwanie tej firmy na rynku czy lepiej odpuścić sobie prace tam?
    Byly

25.04.2021 10:37

Pieniądze są tylko nie dla ludzi. Firma dobrze stoi ale ludzi brak. Bez ludzi nic nie zrobią. Ale nie rozumieją że za ciężką pracę trzeba zapłacić. A oni pod żadnym względem niechca płacić dobrze Tak że nie polecam

Kontakt - Max-Stone Sp. z o.o. sp.k.

ul. Prezydenta Ryszarda Kaczorowskiego 18 38-400 Krosno

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    Abc

25.04.2021 10:35

Nie polecam pod żadnym względem. Bardzo źle wspomnienia.

07.03.2021 19:18

Większość opinii, które się tutaj pojawiają jest mocno naciągana. W firmie pracuję od kilku dobrych lat, wypłata jest zawsze na czas, zarobki dobre -adekwatne do wykonywanej pracy, co do warunków pracy też nie mam żadnych zastrzeżeń. A jeżeli komuś nie chce się pracować, to nikt na siłę go nie zatrzymuje, powinien poszukać innej pracy - odpowiedniej dla niego, zamiast wypisywać bzdury.
    Mkzet

28.02.2021 08:42

A ja pracuje od kilku miesięcy i jestem zadowolony. Fakt praca nie należy do łatwych na produkcji ale wiedziałem na co się piszę. Kilka rzeczy można by poprawić ale porównując do moich wcześniejszych doświadczeń duży plus.

27.02.2021 22:49

28.02.2021 08:00

Firma Max Stone w ramach tarczy antykryzysowej nie otrzymała ani złotówki. Bardzo proszę wyszukując zaznaczyć tylko pomoc rekompensujaca negatywne konsekwencje związane z Covid 19. Prosiłbym o podawanie sprawdzwonych informacji.

27.02.2021 00:02

27.02.2021 10:22

Witam, moja wiedza na temat odzieży roboczej jest odmienna, zapraszam do bezpośredniego kontaktu w celu wyjaśnienia opisanej sytuacji. Z swojej strony chciałbym dodać że szanujemy konkurencję i nigdy nie mówimy o nie źle. Proszę przeczytać mój wpis nie było tam wskazania żadnej firmy ani negatywnej opinii o ich produktach lub usługach. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu bezpośredniego.

25.02.2021 07:59

Ze jak?

25.02.2021 19:32

Pracowałam tam kiedyś, żadnych wczasów pod gruszą nigdy nie miałam.

24.02.2021 01:19

(usunięte przez administratora) Ludzie konkretni dogadasz się robisz swojebierzesz pieniądze i jestes zadowolony. Pracowalem rok z (usunięte przez administratora)i (usunięte przez administratora)ludzie bardzo pozytywni. Nie polecam innych kierowników oraz brygadzistów. Pozdrawiam i informuje że nigdy już nie wrócę do tego (usunięte przez administratora).

06.08.2020 20:37

Pracownik.

23.02.2021 23:54

Maxstone nie zatrudnia na czarno ani nie spotkałem się z sytuacją że zabierają wynagrodzenie . Brednie i pomówienia Pan anonim chyba z konkurencji
    Janusz

24.02.2021 00:05

W firmie nie tak dawno Panowała miła i przyjazna atmosfera . Widać koledze bądź koleżance nie chciało się pracować stąd ta opinia . Za moich czasów nikt nikogo się nie bał i wszystko było jak należy. Owszem kto jest obibokiem ten swoje usłyszał
    Kazik

23.02.2021 15:37

Obecnie pracuje na produkcji i co do pracy to fakt trzeba się o robić ale za to jest godna zapłata A jak ktoś myśli że idzie się do pracy po kontach 8 godzin chować to niech idzie do stylu za najniższą krajową.Pozdarawiam płaczków i nierobów
    Były pracownik . Malarz

23.02.2021 23:58

Praca jak wszędzie robić trzeba ale wynagrodzenie adekwatne. Kierownictwo zna się na rzeczy i zawsze pomaga
    Yoda

23.02.2021 20:02

Od kilku lat pracuje w tej firmie i nie mam jej nic do zarzucenia. Wypłata na czas /zazwyczaj przed terminem/ kierownictwo bardzo pomocne. Pracy jest dużo więc nie ma czasu myśleć O głupotach.Generalnie firma godna polecenia.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Max-Stone?

Brock

12.07.2020 06:47

Firma zapewnia odzież ochronną, przyjęcia są cały czas, jestem od paru tygodni. Wrażenia - ciężko, ale idzie dobrze zarobić. Atmosfera w pracy bardzo dobra, kierownictwo w porządku.
    takitam

03.08.2020 19:19

Firma zapewnia odzież ochronną? I to ma być coś wow? To jej obowiązek. Przyjęcia cały czas? A liczba załogi się nie zmienia? Tzn że jest bardzo duża rotacja ludzi. Idzie dobrze zarobić? Wymień kwotę. Atmosfera w pracy bardzo dobra? Pozostawię na razie bez komentarza.

Zostaw merytoryczną opinię o Max-Stone Sp. z o.o. sp.k.