Netogród Sp. z o.o.

Adres: Strzelecka 80 B, 45-525 Opole

NIP: 7543137014 REGON: 366465586 KRS: 0000661098

Netogród Sp. z o.o.
2 192 6 1

Opinie o Netogród Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Franio
 Opinia

Koledzy Rolnicy, nie ma co płakać. Stało się, czasu nie wrócimy. Jest nadzieja, ze będzie dobry rok. Nie dajcie się Koledzy wciągać w jakieś szemarane firmy, szemrane towary. Jeżdżą teraz z oferta na jakieś środki z niewiadomo jakiego pochodzenia. Jakieś adengo, jakieś lumaxy po rusku pisane. Jakieś fandanga w dziwnych bankach. Okazja czyni złodzieja. Ja już pamietam, jak się obkupili adengiem rozlewanym z auta u mnie pod Gostyniem a później wszyscy mieli chwasty i poprawiali gdy już kukurydza wyszła i miała liście. Sprawdzajta Panowie gdzie bierzeta. Żadnych lewych tematow. Powodzonka w trudzie pracy

Pomocna?
StaryCap
 Opinia

Pracuje jako agronom w jednym z większych gospodarstw w terenie. Była ta firma u nas, ale ja odrzuciliśmy, gdy tylko sprawdziliśmy poprzez swoje źródła informacje o tym podmiocie, ale wiele osób skorzystało z terenu z okazji.my się już nauczyliśmy, ze takie okazje - wiele poniżej rynku, są mało prawdopodobne. Nacielismy się tak na paliwie i później musieliśmy zaplacic 50 tys Vatu. Wiecie, tak czytam te opinie i mam bardzo mieszane uczucia. Szkoda mi tych którzy zostali oszukani, tak po prostu po ludzku. Było susza,plony nie były rewelacyjne a tutaj jeszcze cwaniacko wydojono z ludzi pieniądze, ale z drugiej strony możecie mieć Państwo tylko pretensje do siebie - dużo osób ostrzegało by się nie zadawać z ta firma i ze to kwestia czasu. Pozdrawiam i trzymam kciuki abyście wszyscy w żniwa wyszli na prosto. Szczęść Boże Rolnicze!

Pomocna?
Grzegorzek
 Opinia

Zgadzam sie z Toba Jaroslaw calkowicie.Utopili wszyscy poszukiwacze cen ci ktorzy twierdza ze my zli handlowcy z ohydnych firm zaopatrzeniowych mamy ogromna marze i ile to nie zarabiamy. Tak smieje sie teraz z was. Macie to co chcieliscie. Macie swoje slowo magiczne - cena. Smieje sie gdy przyjezdzam do was i patrze jak wam jest glupio. Smieje sie tak jak mnie wy rok temu gdy traktowaliscie zle bo mialem zle ceny i nie umialem planu zrobic i tym samym mialem nizsza pensje. Bo przegrywalem o 50 zlotych na zamowieniu, 200 zlotych oferujac wam juz towar naprawde po kosztach z dostawa pod wasze dziuple. I tak sie nie nauczycie lojalnosci i szacunku do osoby z ktora wspolpracujecie. Przyjedzie jakis pajac ktory wam rzuci kilka zlotych nizej niz ja i wasza lojalnosc bedzie taka. Macie to co chcieliscie. Sami sobie na to zapracowaliscie Klienci - poszukiwacze cen. P.S. Bedzie ograniczona ilosc towaru - nie liczcie ze wyrwiecie nie wiadomo jakie ilosci. Bedziemy mieli dla stalych klientow zabezpieczone. Pozdrawiam cieplutko !

Pomocna?
Poszkodowany
 Opinia
@Grzegorzek 21.03.2019 14:17

Ale ty (usunięte przez administratora) jesteś głupi że aż strach się bać. Ty Pajacu zawsze kupujesz gdzie najbliżej? Większość normalnych ludzi ( pomijając ciebie ) szuka gdzie jest taniej . A że takich złodzieji jak netogród nam system prawny wychodowal to kto ponosi za to winę? Rolnicy ???

Pomocna?
Grzegorzek
 Opinia
@Poszkodowany 21.03.2019 19:39

Właśnie dlatego nabierzesz się kolejny raz, nie kupujesz we wiarygodnym podmiocie. Już się kręci gość z oferta na polifoske 200 złotych na tonie poniżej rynku. Na przedpłatę. Idealna oferta dla takich jak ty co wszedzie widzi złodziei. Gdy byłem Agronomem pod Hagą, w Holandii trzymaliśmy się dwóch Sprawdzonych firm. I tak jest na zachodzie. Tylko w Polsce ciemna masa się nabiera. Bo szuka gdzie taniej. Co roku są wały i ludzie kupują lewa kradziona chemię która nie działa. Tak samo jest z lewymi nawozami a już nie mowie o nasionach, bo to temat na tom ksiazek. Tacy Polacy sami tworzą i lgną do takich netogorodow, AmberGold i setek naciągających biznesów. Ja już myślałem ze wszyscy się nauczyli, ze akcje takie jak NetOgrod, Agrolandis, i kilka innych w kraju się nie powtórzą. Tak jak ciemna masa chodzi do biedronki albo lidla bo myśli ze tam jest najtaniej.. a najtaniej wg wszyskich danych jestw. auchan.

Pomocna?
Kriss
 Opinia

W 2018 było tak: „Dej rabat, w ogrodzie dwie dychy taniej” „nie mogę, to już jest max”, odpowiedz „uuu to kończymy wspolprace, bo drogi jesteś” W 2019 roku „dej w kredyt, bo zem utopił w ogrodzie zapłacę po zniwach bo ni mom pieniędzy bo nawozu (usunięte przez administratora)nie oddali i zboże zabrali”

Pomocna?
BigMac
 Opinia
@Kriss 21.03.2019 15:07

Na początku roku pytanie po ile mam adengo? Rzucam cenę - słyszę za drogo, NetOgrod 40 złoty na litrze taniej. W firmie mówią kosmos nie do przejścia. Później dzwoni i pyta się czy przyjadę na pole bo mu chwasty zostały i czy coś zobacze. Odpowiadam, jedz tam gdzie kupiłeś, ja nie pracuje w Czerwonym Krzyżu czy w ODRze. Po drugiej stronie cisza. Tacy ludzie kupowali tam. Bezczelność niektórych nie zna granic. Na szczęście jest grono lojalne którym się pomoze zawsze - nawet jak braknie towaru to dla nich się pojedzie na drugi koniec polski tylko by pomoc bo to jest partnerstwo. Ostatnio słyszałem ba spotkaniu Syngenta ze to teraz państwo powinno pomoc tym oszukanym rolnikom. Tak, powinno pomoc - olewając ich, bo maja to co sami chcieli mieć. Nauczkę

Pomocna?
Jaroslawpolskezbaw
 Opinia

Klasyka tematu. Przychodzi rolnik i pyta się o jakieś rozwiązania. Ty mu dajesz uczysz a on przy następnym zakupie powie Ci chamsko cena cena cena. Albo inny przypadek - kredytujesz bo ma gorzej a później staje na nogi finansowo i ma pieniądze to później traktuje cię jak kupę i zada ceny i idzie do NetOgrodu. Nauczcie się trochę szacunku do ludzi z którymi współpracujecie bo my tez mamy rodziny tez firmy w nas inwestują po to by wam lepiej doradzać pomagać a wy później zachowujecie się typowo po polsku. Zabijecie się o pare złotych i nie mamy ochoty wam później mówić jak co można zrobić lepiej bo i tak tego nie uszanujcie. Bo po co ? Później dziwicie się ze ktoś się zwalnia z branży bo ma dość takich chamskich zachowan.Lepiej pomoc i doradzić temu co współpracuje z tobą od lat. Jemu zawsze się pomoze czy firma się z nim dogada. Bo ceni się stała współpracę a nie dziadostwo.

Pomocna?
WujekSamoZlo
 Opinia

„Tam mam pinć groszy taniej na litrze” „najpierw cena” „oni daj o pińć złoty niżej na nawozie” „w tym roku musza oszczędzać i nie mogą przepłacać i kupia tam” no to mieliście tanio, teraz odprowadzcie sobie za nich VAT wszyscy co kupili, a jak nie dostaliście towaru to sobie poradzicie bez nawozu czy bez kasy za skup. Pozdrawiam - wasz doradca który słyszał non stop ze jest za drogi

Pomocna?
WujekSamoZlo
 Opinia

„Super firma, idą na lidera rynku” „nie doją tak jak reszta dostawców” „bójcie się konkurencjo”. To teraz poszukiwacze cen, Ci którzy dadzą sobie za dwa złotych głowę ogolić, zapłaćcie za to i uszanujcie to z kim współpracujecie. Bo rynek nie działa na żadnych kosmicznych cen. Macie nauczkę. Niektórzy na setki tysięcy

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
...
 Opinia

Kopiuj wklej... wszedzie to samo az nudne sie to robi

Pomocna?
heh
 Opinia
@... 21.03.2019 08:49

heheh, co sie stresujesz? :) takie fakty. niech ludzie czytają

Pomocna?
anonim
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
...
 Opinia

Juz buraki wklejaja tylko to wam zostało

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Rolnik
 Opinia

Zaraz pewnie kolejny (usunięte przez administratora) się znajdzie co napisze ze to szmatławiec i nikt nie czyta i ze nie ma dowodów na (usunięte przez administratora)... czas się żegnać P(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Jankos
 Opinia

Szmatławiec i tyle...

Pomocna?
X
 Opinia

Na stronie starostwa Olesna mozna obejrzeć ciekawy material z sesji rady powiatu z 28.02 jak rolnicy dopytuja się o swoje.

Pomocna?
v
 Opinia
@X 10.03.2019 22:37

daj linka.

Pomocna?
v
 Opinia
@X 10.03.2019 22:37

Grzesik Ty fujaro Ty chcesz swoje imie oczyszczać ?? Weź chłopie bierz pól tego co bierzesz. Wywiozą Cie na taczkach z tej sesji rady. :) (usunięte przez administratora)

Pomocna?
rad
 Opinia
@v 11.03.2019 14:19

na google.pl wystarczy wpisać "materiał sesji rady powiatu olesno"

Pomocna?
Bronekkomorowski
 Opinia
@X 10.03.2019 22:37

(usunięte przez administratora) tak swoich (byłych) klientów potraktować. Ciekawe czy tak samo się odzywał jak ci klienci chcieli kupić towar...

Pomocna?
Poszkodowany
 Opinia
@X 10.03.2019 22:37

Powinnismy wszyscy pojechać na zebranie rady powiatu aby zobaczyli jaka jest skala problemu.

Pomocna?
v
 Opinia
@Poszkodowany 12.03.2019 20:47

dobry pomysł.

Pomocna?
Obserwator
 Opinia
@X 10.03.2019 22:37

Powinni tych rolnikow wyprosić.Co to za język?Wulgarne to ze się słuchać nie chce...słoma z butów!

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia
@Obserwator 15.03.2019 14:47

Dokladnie prostackie zachwanie rolnikow nawet sie dobrze wyslowic nie umieli... wstyd i prostota

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia
@Obserwator 15.03.2019 14:47

Wyprosić to ciebie powinni z tego forum

Pomocna?
...
 Opinia
@... 15.03.2019 16:57

Ciebie to w (usunięte przez administratora) nienwypowiadaj sie kasztanie bo od tego nie jest rada zeby przychodzily jakies prostaki i obrazaly kogos od oszustow dopoki nie ma wyroku

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia
@... 15.03.2019 18:24

Jeśli ktoś komuś nie zapłacił pieniędzy za np zboze w tym przypadku lub zaliczkę za nawóz wziął a nawozu nie przywiózł to taki ktoś jest oszustem a po drugie kultura osobista to u ciebie widać na wysokim poziomie

Pomocna?
Qaz
 Opinia
@... 15.03.2019 18:24

Prostak to Cię robił (usunięte przez administratora) Jak brać kasę lub zboże to wiedzieliście gdzie iść i jakoś prostactwo Wam nie przeszkadzało. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
...
 Opinia
@Qaz 15.03.2019 20:38

W pełni się z tobą zgadzam ale wiesz jak to mówią cwaniak w necie (usunięte przez administratora)w świecie mam nadzieję i modlę sie oto by posiedzieli sb parę ładnych latek

Pomocna?
Miras
 Opinia
@... 15.03.2019 20:44

Tak a za co?Nic nie zrobili...śmiać mi się chce jak czytam ze maja powiedzieć itd...(usunięte przez administratora) a Ty walisz teksty jak z innej planety. Jest syndyk chcecie kasę to dzwońcie do niego ja zadzwoniłem i kasę odzyskałem...tylko trzeba użyć głowy a nie K...asa!Myslcie głąby rolnicy a nie na forum piszecie.

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia
@Miras 15.03.2019 21:01

Widzisz oni dalej nie rozumieja o czym jewt mowa niewiedza co oznacz (usunięte przez administratora)zostali bez niczego ibteraz wylaewaja swoje zale na formu zamiast sie wziazc w garsc i starac sie zeby im oddal syndyk... mi juzbbakuje slow i nerwow do nich widac bezradmosc straszna

Pomocna?
TakNie
Miras
 Opinia
@... 15.03.2019 21:27

Wieś i tyle...

Pomocna?
TakNie
Qaz
 Opinia
@Miras 15.03.2019 21:01

Ty kase odzyskałeś. Padłem ze Śmiechu. A z czego Ci syndyk dał jak jest ledwie na zaspokojenie kosztów sądu i jego? Nie bądź śmieszny.... to ze jest upadłość nie oczyszcza nikogo z tego co się wydarzyło dla jasności. Wiec (usunięte przez administratora) bzdur Panowie bo żal to czytać. Jeżeli jest syndyk to jest masa upadłościowa i nie ma ze jeden dostaje a reszta nie barany. Wiec te swoje teorie wsadźcie sobie głęboko trolle. I idźcie poczytać na Google jak tacy znawcy z Was.

Pomocna?
TakNie
Jedrzej
 Opinia
@Qaz 15.03.2019 22:42

A skąd Ty wiesz jaki jest majątek?Ty to dopiero jesteś troll do kwadratu.Głab kolejny.Filozof kolejny.

Pomocna?
TakNie
RP
 Opinia
@Jedrzej 15.03.2019 23:13

Wez nie pal głupa (usunięte przez administratora) Jak nie wiesz jaki jest majątek tzn ze nie masz pojęcia o czym piszesz. Idz lepiej spać durniu.

Pomocna?
TakNie
Jedrzej
 Opinia
@RP 15.03.2019 23:22

A Ty wiesz trollu?

Pomocna?
TakNie
7474
 Opinia
@Miras 15.03.2019 21:01

Jak nic nie zrobili to gdzie są pieniądze za zboże które rolnicy sprzedali im idioto

Pomocna?
Smieszek
 Opinia
@Poszkodowany 12.03.2019 20:47

Tak jedzcie robić z siebie (usunięte przez administratora)

Pomocna?
xiwo
 Opinia
@Miras 15.03.2019 21:01

A ma ktoś namiary na syndyka?

Pomocna?
TakNie
Parasol
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Pruszkowscy w takich sprawach sie nie(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Franklin
 Opinia
@Parasol 10.03.2019 11:45

Czytam to i mi się śmiać chce...widzę się kolega „Parasol” za dużo bajek naoglądał.

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia
@Franklin 11.03.2019 14:58

Parasol zyje w innym swiecie!!!

Pomocna?
sprawdzcie
 Opinia

a czy prokutatura sprawdzila co z tymi pieniedzmi sie stalo. na logike ktos albo zrobil przelew lub wybieral gotowke. po nitce do klebka

Pomocna?
łopole
 Opinia
@sprawdzcie 12.03.2019 10:17

Ty sie o to nie martw napewno to wszsytsko sprawdza po co domniemujesz ? Idz do sadu i im powiedz a nie tutaj sie wypowiadasz i robisz (usunięte przez administratora) burze!!!

Pomocna?
sprawdzcie
 Opinia
@łopole 12.03.2019 10:19

po to zeby cie bolalo a moze ty wiesz kto wybierał pieniadze nie boj sie

Pomocna?
TakNie
łopole
 Opinia
@sprawdzcie 12.03.2019 10:33

Rece opadaja .

Pomocna?
TakNie
Obcy
 Opinia
@sprawdzcie 12.03.2019 10:33

Tragedia...ile Wy macie lat?

Pomocna?
TakNie
Obcy
 Opinia
@sprawdzcie 12.03.2019 10:17

A do kogo to pytanie?Tragedia...

Pomocna?
TakNie
Jerzy
 Opinia
@Obcy 12.03.2019 11:18

Dno....to forum to dno.

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia
@Jerzy 12.03.2019 14:15

Dno totalne Zniszczyli firme przez hejty

Pomocna?
TakNie
tragedia
 Opinia
@... 12.03.2019 14:32

jak zniszczyli jak dalej sprzedaj(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
X
 Opinia
@tragedia 14.03.2019 09:23

On teraz pracuje w innej firmie handlujacej nawozami

Pomocna?
TakNie
Jędrzej
 Opinia
@X 14.03.2019 11:04

Tak,ciekawe jakiej?To co ukradł to teraz sprzedaje.

Pomocna?
TakNie
n
 Opinia
@Jędrzej 14.03.2019 13:08

a to teraz Panowie z Netogrodu twierdzicie, że Wam firmę pracownicy rozkradli - towar za 10 mln? Ciekawe czy właściciel postawił zarzuty prokuratorskie w takim razie prezesowi za niedopilnowanie spraw w spółce. Czy to kolejna zasłona dymna przed wzięciem odpowiedzialności za oszustwo?Biedulki z Was, wszyscy Was okradli a Wy tacy uczciwi...

Pomocna?
Obojętny
 Opinia
@n 14.03.2019 13:55

A skąd Pan wie ze tak nie jest?Widac ze wszyscy wiedza więcej niż prokuratura itd. Śmiech na sali te Panstwa domysły. Wszyscy są najmądrzejsi. A skąd Pan wie o 10 mln?Z gazety? Widać tutaj słomę z butów...nikt nic nie wie ale każdy plotkuje. Bierzcie się do roboty a nie udajecie profesorów.

Pomocna?
N
 Opinia
@Obojętny 14.03.2019 19:00

Akurat widzę to w dokumentach które były złożone do restrukturyzacji Panie Obojętny. Wiec wiem co pisze i nie są to informacje wyssane z palca. Wiec jak nie wiesz jak jest to nie zabieraj głosu. Prokuratura tez już o tym wie.

Pomocna?
Obojętny
 Opinia
@N 14.03.2019 21:07

Tez się z nimi mogłem zaznajamiać. I nie wiem czy Pan nie umie czytać czy Pana poziom wiedzy na temat takich dokumentów jest zerowy. Trzeba czytać ze zrozumieniem. Tragedia.

Pomocna?
TakNie
N
 Opinia
@Obojętny 14.03.2019 21:55

Jakby Pan się dokładnie zapoznał z tymi dokumentami, nie pisał by Pan takich bzdur jak wyżej. Z założenia wniosek był przygotowywany na szybko, marża którą spółka miała niby w najbliższych latach wypracować nierealna jak na ten rynek. A jeżeli już mówimy o szczegółach to czym dla Pana w takim razie tabelka z podsumowaniem „należności bezsporne” które opiewają na ponad 10 mln zł jest? Bo albo Pan nie wie o czym Pan pisze albo udaje. To tak na marginesie. W przeciwieństwie do Pana wiekoszosc negatywnych opinii wystawiają ludzie pokrzywdzeni przez ta spółkę i osoby zasiadajace w jej władzach. Pan jak widać przynajmniej w mojej ocenie nie stracił na współpracy z ta firma i stad Pana humorystyczne podejście do tematu. Innym nie jest tak do śmiechu. No jest jeszcze jeden wariant ze to ktoś z netogrodu próbuje się w internecie wybielić tak jak to często bywało wcześniej podszywając się pod Alfy i omegi wszystko wiedzące. Tymczasem żegnam Pana i proponuje nie udzielać się w temacie jeżeli chce Pan zrobić sobie dobry piar.

Pomocna?
Smieszek
 Opinia
@sprawdzcie 12.03.2019 10:33

Ja wiem...Ty!

Pomocna?
sprawdzcie
 Opinia
@łopole 12.03.2019 10:19

oj konrat konrat

Pomocna?
TakNie
Franklin
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Pawełek, Staszek to widzimy się w końcu na tej imprezie rolniczej? :P Bo chciałem wam piwo postawić :) Coś krążą plotki, że niedomagacie. Ale co? Ze zdrowiem problem czy z finansami bo szczegółów nie znam :) Dajcie znać co u was, w końcu twierdzicie, że jesteście liderami branży rolniczej :) Dawno się nie słyszeliśmy, pewnie do tej pory jesteście notowani w pierwszej setce Forbsa :) Pozdrawiam i ściskam serdecznie. Wkrótce się widzimy :) Będziemy w Opolu niedługo :) Niedokończyliśmy jeszcze interesów, a ja lubię doprowadzać sprawy do końca :) Buźki

Pomocna?
Franklin
 Opinia
@Franklin 10.03.2019 15:16

Oj Ty fujaro;)

Pomocna?
Zly
 Opinia

A pan konrad to bez winy?

Pomocna?
TakNie
łopole
 Opinia
@Zly 12.03.2019 07:13

Ludzie jakie wy piszecie bzdury to jest maskara !!! Wy macie tylko jedno w glowie,ze was oszukali ... A nie pomysleliscie,ze ich tez mogł ktos oszukac okrasc naciagnac itp... pamietajcie zawsze sa dwie strony - kij ma dwa końce... podszywanie sie pod Pawła totalna dziecinada a ludzie odarazu podlapuja temat i pisza głupoty widac,ze tu sam dzieci chyba siedza na forum! Straszenie ich to tez totalna glupota wy sobie chyba sprawy nie zdajecie,ze bedziecie cigani po sadach mysliscie ze nikt was nie zajdzie jak siedzicie gdzies za komputerem... Opamietajcie sie myslicie ze im jest teraz latwo ??? Zaraz ktos napisze,ze to Pawel albo staszek sie zali NIE NIE Zupełnie obca im osoba.

Pomocna?
TakNie
B
 Opinia
@łopole 12.03.2019 07:42

czy Ty wiesz o czym Ty piszesz czy zatrudnili Cie jako trolla? Człowieku jak masz tak pisać nie pisz wcale. Naprawdę, żal (usunięte przez administratora) ściska jak sie czyta te Wasze brednie, że ktoś i ch oszukał etc etc. Chcesz to podaj maila dośle Ci dokumenty, które jawnie świadczą o przekręcie tej firmy. A jak nie masz nic konkretnego do dodania w sprawie netogrodów to nie udzielaj się bo to nie dla CIebie forum w takim razie. Jak nie wierzysz w dokumenty zadzwoń do prokuratury dopytaj ile spraw jest założonych, jak nie wierzysz poczytaj wcześniejsze komentarze kiedy to Pan Paweł i Stanisław podszywali się pod klientów wraz z sławnym Panem Grzegorzem Sz. i wystawiali sami sobie wiecznie pozytywne opinie i każdy negatyw był zarzucany milionem pozytywnych komentarzy tak aby jak najwięcej ludzi się nie dowiedziało o firmie niczego złego. To że część komentarzy została usunięta jak było gorąco też świadczy o zacieraniu przez nich śladów, ale całe szczęście są ludzie inteligentni którzy porobili sobie screeny tego:) W internecie nic nie ginie. Co do grożenia oczywiście zgadzam się, że jest to poniżej krytyki, ale postaw się na miejscu ludzi którzy stracili tam mnóstwo pieniędzy. Więc jak nie masz utopionej tam ani złotówki to nie jesteś zainteresowany sprawą, nie masz dokumentacji, nie masz nic i nie wiesz o czym piszesz. Pozdrawiam

Pomocna?
Joachim
 Opinia
@B 12.03.2019 08:15

Ja uwazam ze to wszystko powinno być skasowane bo to jest napędzanie hejtu a nie normalne forum.Sad i prokuratura jest od rozstrzygania sporów nie Państwo! Nie ma wyroku nie ma sprawy.A puki co to nie wiecie dokładnie jak było ale każdy wyraża swoją opinie ze to złodzieje...a ja myśle ze finał tej sprawy będzie jeszcze mocnym zaskoczeniem dla Państwa.Tak jak pisał ktoś powyżej...kij ma dwa końce. Z poważaniem.

Pomocna?
łopole
 Opinia
@Joachim 12.03.2019 09:13

Dokladnie a poza tym to wy wlasnie hejterzy zaczeliscie nagonke na nich... Bedzie wyrok mozna ich wtedy opisywac narazie nikt nie powienin sie wypowiadac

Pomocna?
łopole
 Opinia
@B 12.03.2019 08:15

Tak szczerze papiery mnie nie interesuja od tego sa sady oni beda ich osadzac a nie wy ...

Pomocna?
TakNie
Bezstronny
 Opinia
@łopole 12.03.2019 09:25

Na tym forum jest jeden mądrzejszy od drugiego.A jak już ktoś napisze naprawdę normalny komentarz to dostaje po łbie ze się wogole wypowiada. To jakie to jest forum? Nie chce nikogo obrażać ale chyba średnia wieku to 13/14 lat.Czytajac te komentarze mam takie wrażenie. A decyzje zostawcie dla sądu. Patrzę i czytam.I jedno mam na myśli. Polska....

Pomocna?
TakNie
łopole
 Opinia
@Bezstronny 12.03.2019 09:39

Szkoda słów !!!

Pomocna?
TakNie
Franklin
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@łopole 12.03.2019 09:44

Tylko nie uciekaj z łopola. Kratki są już blisko

Pomocna?
Smieszek
 Opinia
@Franklin 10.03.2019 15:16

Buźka gejaszku!Tak widzimy się, znów będziesz biegał po piwko jak p...zdeczka!;)

Pomocna?
TakNie
Olaf
 Opinia

Grzesik,Ty urzędujesz przy ul.Strzeleckiej w godz.9-14 i można Cię tam spotkać ???Wolne żarty...Może i te chłopy są proste i nie potrafią się wysłowić ale nie zmienia to faktu,że zostali OSZUKANI przez Waszą firmę...

Pomocna?
Smieszek
 Opinia
@Olaf 16.03.2019 18:36

A jakie masz dowody?Wolne żarty...śmieszny jestes!

Pomocna?
Ewa
 Opinia

Szkoda gadać... wychujali nas na 10000

Pomocna?
Miras
 Opinia
@Ewa 15.03.2019 18:02

Kto?!Mirek?

Pomocna?
mirekhandalrz
 Opinia

Może autko ? (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Fb
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

(usunięte przez administratora) Screeny profili i powiazanych z nimi profili i tak w listopadzie zrobione bo juz dawno od was smierdzialo.Mozna sobie powspominac... ech

Pomocna?
Fb
 Opinia
@Fb 15.03.2019 05:42

Ja widzę ze tutaj od kogoś innego śmierdzi.

Pomocna?
sprawdzcie
 Opinia

aha nie zapomnijcie o radziu on odpowiadal za skup zboz i SOR

Pomocna?
anonim
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Dr Miodek
 Opinia

Wiadomo, że to nie (usunięte przez administratora)pisał bo nie ma błędów ortograficznych.

Pomocna?
Tomek
 Opinia

Widzieliście pierwszą stronę Tygodnika Ziemi Opolskiej?

Pomocna?
Prezes
 Opinia
@Tomek 28.02.2019 17:07

Gazeta zostanie podana do sądu.

Pomocna?
Xyz
 Opinia
@Prezes 28.02.2019 19:38

Za napisanie prawdy Ciekawe

Pomocna?
Rolnik
 Opinia
@Tomek 28.02.2019 17:07

a czemu do sądu? faktycznie nie ma tam wzmianki o firmach handlowych które nie dość, że nie dostały towaru pod podpisane kontrakty i poniosły na tym stratę to zostały (usunięte przez administratora)(nasiona, chemia, nawóz etc.). Artykuł powinien zostać o to uzupełniony co pewnie w krótce nastąpi. Panie Prezesie z Netogrodu nie stać Was na zapłacenie opłat za wnioski restrukturyzacyjne i upadłościowe więc nie radzę wchodzić w kolejne koszta. Lepiej przeznaczcie te pieniądze na dobrych prawników bo póki co słabo to wygląda lub na spłatę wielomilionowych zobowiązań do wierzycieli. Skończcie z farsą i udzielaniem się na forum bo w niczym Wam to nie pomoże. Grupa poszkodowanych jest tak duża, że Wasze stękanie i jękanie w niczym nie pomoże. Czas zajrzeć prawdzie w oczy i się z nią zmierzyć a nie udawać, że wszystko jest w porządku. To już nie zadziała. Wszyscy wiedzą jak jest. Radzę spędzić ten ostatni czas na wolności z rodziną a nie udzielać się na forum.

Pomocna?
Ku ku
 Opinia
@Prezes 28.02.2019 19:38

Gazeta do sadu?chyba net ogrod z swoja ekipa

Pomocna?
ekipa
 Opinia
@Ku ku 01.03.2019 12:26

i tak nam nic nie zrobicie

Pomocna?
Rolnik
 Opinia
@ekipa 01.03.2019 12:41

to się okaże...

Pomocna?
Antoni
 Opinia
@Tomek 28.02.2019 17:07

Chyba nikt nie czyta takiego szmatławca;) Nawet nie wiedziałem ze takie coś wogole istnieje.... Alw przeczytałem...i co sadze?Tyle ze chyba to jakis student 1 roku pisał albo jakieś dziecko...bajki bajki bajki...lanie wody nic konkretnego.

Pomocna?
Rolnik
 Opinia
@Antoni 01.03.2019 13:45

Chowaj się trolu netogrodowy... idz do sądu albo prokuratury tam są konkrety ????????

Pomocna?
@#
 Opinia
@Antoni 01.03.2019 13:45

(usunięte przez administratora)nie denerwuj się tak bo ci jeszcze żyłka pęknie.......

Pomocna?
TakNie
Rolnik
 Opinia
@Antoni 01.03.2019 13:45

Pawełek zbieraj gazety bo Ci się przydadzą, nawet takie szmatławce. Będziesz miał dużo czasu na czytanie :)

Pomocna?
Antoni
 Opinia
@Rolnik 01.03.2019 14:13

Kto to jest (usunięte przez administratora)?To jakaś ksywa czy jak?

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia
@Rolnik 01.03.2019 14:13

Rolnik ty mysl co piszesz nie odsadzaj nikogo do póki nie ma wyroku a gazeta nie wie co robi najpierw musi być wyrok sadu zeby kogos oskarzac ale to jakis brukowiec i chyba nie wie jak to sie moze dla nich skończyć

Pomocna?
TakNie
Rolnik
 Opinia
@... 01.03.2019 20:06

To kwestia czasu Panie (usunięte przez administratora). Jezeli myślisz ze układy Pana Roberta w czymś pomogą to się mylisz.

Pomocna?
...
 Opinia
@Rolnik 01.03.2019 21:07

Akurta piszesz z osoba bez stronna takze radze sie zastanowic powaznie nad osadzaniem ludzi przed wyrokiem bo moga Panu zalozyc sprawe i bedzie problem

Pomocna?
TakNie
Rolnik
 Opinia
@... 01.03.2019 21:14

Nie bądź śmieszny chłopie.

Pomocna?
Rolnik
 Opinia
@... 01.03.2019 21:14

Osoby bezstronne nie zawracają sobie (usunięte przez administratora) forum o 21.30 w piątek. Są albo poszkodowani albo trole z netogrodu podszywające się pod innych.

Pomocna?
...
 Opinia
@Rolnik 01.03.2019 21:31

Rob jak uwazasz tylko uwazaj co robisz taka mala rada prostaku...

Pomocna?
TakNie
Rolnik
 Opinia
@... 01.03.2019 21:46

Widzisz problem jest taki ze nie masz żadnych argumentów, jedyny jaki masz to wyzwiska od prostaków. I Ty się nazywasz bezstronnym ?? Żal

Pomocna?
poszkodowany
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Ku ku 01.03.2019 12:26

czy naprawde niema sprawiedliwosci w tym (usunięte przez administratora) kraju ??? (usunięte przez administratora)

Pomocna?
X
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@poszkodowany 04.03.2019 21:55

Nic nie poradzisz... raczej dziś będzie decyzja sadu o upadłości...

Pomocna?
TakNie
C
 Opinia
@poszkodowany 04.03.2019 21:55

jedyne co możemy zrobić to wszyscy poszkodowani jak jeden mąż bez wyjątku atakować do prokuratury i powiadomić sąd, który przeprowadza restrukturyzację i upadłość o toczących się postępowaniach w prokuraturze i prosić o wstrzymanie decyzji o upadłości do momentu zakończenia śledztwa przez prokuraturę. Radzę składać to jak najszybciej.

Pomocna?
Poszkodowany
 Opinia
@X 05.03.2019 11:01

Trzeba zrobić ściepę wśród poszkodowanych i wynająć jakiegoś płatnego snajpera i powyszczelac tych złodzieji i to w trzech pokoleniach żeby ta złodziejstwa krew dalej się nie rozprzestrzeniania

Pomocna?
C
 Opinia
@X 05.03.2019 11:01

z ta decyzją o upadłości bym nie przesadzał, to nie prywatny folwark, żeby w tydzień od zmiany decyzji o restrukturyzacji na upadłość, sąd wydał wyrok. To tak nie działa. Takie rzeczy trwają miesiącami lub latami. Uderzać do prokuratury, żeby możliwie jak najszybciej zablokować im taką możliwość i skazać ich na karę pozbawienia wolności.

Pomocna?
Jedrzej
 Opinia
@C 05.03.2019 11:54

To się dzisiaj zdziwisz...

Pomocna?
TakNie
C
 Opinia
@Jedrzej 05.03.2019 13:46

Sasiu wróciłeś z placu i siadłeś do lapka?

Pomocna?
Lolo
 Opinia
@Poszkodowany 05.03.2019 11:35

Za takie pisanie od razu powinni cie namierzyc i posadzic na 10lat zebys sie zastanowił co ty piszesz wogole człowieku... pomysl troche bo jak komus z nich sie stanie krzywda to jestes na celowniku ty

Pomocna?
TakNie
C
 Opinia
@Lolo 05.03.2019 14:29

(usunięte przez administratora)Ja działam zgodnie z prawem, które pewnie i w tym aspekcie mnie zawiedzie, ale znajdą się tacy co będą próbowali innych metod. Takie życie. Trzeba było nie kraść.

Pomocna?
Lobuz
 Opinia
@C 05.03.2019 14:41

Ok Damian Damian..(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Lobuz
 Opinia
@C 05.03.2019 14:00

Damian naucz się pisać..(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
W
 Opinia
@Lobuz 05.03.2019 17:28

Z tego co mówi się w terenie to wasz tez nie jest magazyn bo oprócz banku to jeszcze każdej firmie co wisicie jej kasę oferowaliscie zastaw tego magazynu I na to tez jest paragraf

Pomocna?
Poszkodowany
 Opinia
@Tomek 28.02.2019 17:07

Drodzy poszkodowani/oszukani. Może warto spotkać się w miejscach zamieszkania prezesa Stanisława G., właściciela Pawła K., handlowca Konrada K. Jeżeli ktoś jest chętny to proszę o sygnał.

Pomocna?
Marcel
 Opinia
@Poszkodowany 05.03.2019 21:27

Myśle ze nie ma się co zniżać do ich poziomu.

Pomocna?
Marcel
 Opinia
@Poszkodowany 05.03.2019 21:27

(usunięte przez administratora)już różne historie słyszałem jak ktoś chciał go postraszyć co się działo.Ja tam się w takie coś nie będę bawił.Szkoda nerwów.